Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mój też gry lubił wcześniej - z tego go skutecznie wyleczyłam;p gorzej, że piłką się nigdy nie interesował (przynajmniej tak mi się wydawało) a tu nagle - on musi każdy mecz widzieć.. no szlak by to trafił... ale póki on ma mecze to nie ma mnie;p jeszcze mnie wkurzył dzisiaj bo podwoził jakąś niemkę i tylko o tej niemce nawijał.. głupek.

• Mamusia
mój nie gra na szcęście no ale zmienia oprogramowania jakieś inne bzdety robi normalnie masakra co chwile mam inne oprogramowanie teraz mam linuxa 😁ale nawet niezły jest i nie dam mu w latopie zmienić 😁 😁teraz będzie uczył sie hakowania wiec znowu przyrośnie do krzesła brrr ach te chłopy 😠 nie denerwuj sie Gosiu jakąś głupia niemką pewnie i tak sie z nim nie umiała dogadać bo szwaby to strasznie ciemny naród 😁

bardziej on z nią nie umiał;p ale po co mnie denerwuje?? a Tobie też się współczucie należy - z facetem informatykiem bym nie wytrzymała. Mój też czasem lubi pogrzebać i zmieniać w kompie i komórkach, ale mojego tel i laptopa nie wolno mu dotykać;p ja umiem na takim i taki ma zostać;D

A wiesz co Gosia? normalnie brzuch mi urósł - i wygląda to mniej więcej jak u Ciebie - nagle jest ogromny;p;p hehe

ładuję aparat więc na razie zdj nie zrobię, ale jak tylko bateria będzie gotowa załączam, pstrykam i wrzucam 😉 Ale cieszę się, że już taki duży - szkoda tylko, że małego tak mało czuję...

A i jeszcze zapomniałabym - męzuś mnie dziś wprawdzie wkurzył ale tez poprawił humorek na wieczór 😉 Czytałam mu z tematu o wadze jak mało dziewczyny przytyły za całą ciążę a on na to: "A Ty to przytyłaś w ogóle?" :d aż mi się miło zrobiło 😉

Ale wiesz co.. ja np. się sobie podobam z takim brzuszkiem 😉 może to wynika z czystego egoizmu - nie musze się martwić że tu i tam mi się sadełko zawija;p ale chyba na dłużej to bym nie chciała;p

tak mi się akurat udało do zdj ustawić;p Mi moja waga zdecydowanie nie odpowiada - jak już urodzę Mateuszka powalczę o tę starą;p najgorsze jest, że wiem na 100% że schudłabym tak jakbym do papierosów wróciła.. a tego nie chcę:/ taką mam naturę, że jak nie palę to tyję.. fe:/

Wiesz co Gosia, ja gdybym teraz nie była w ciąży to wróciłabym na bank (dużo stresowych sytuacji). Wrócił mi np. nawyk chwytania ołówka czy długopisa jak papierosa i wkładania do ust.. też mam czasem cholerne ciągoty i dlatego ciąża mnie ratuje, bo pewnie bym się nie powstrzymała..

HEJ LASENCJE 🙂

U MNIE ZAWSZE TO SAMO MĄŻ, DZIECI, CHATA 😁 DZIŚ BYŁ MAŁY PRZECINEK BO GRILL U TEŚCIÓW I ZA PRZEROSZENIEM NAŻARAŁAM SIĘ JAK ŚWINIA 🤢 😁 12 SZASZŁYKÓW WCISNĘŁAM I JAK MIERZYŁAM SIE Z KOLEŻANKĄ W 9 MIESIĄCU CIĄŻY TO DUŻO I NIE BRAKOWAŁO DO NIEJ 🤢 😁 😁