Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ulala no to tylko pozazdroscic takiego porodu i oczywiscie zyczyc ci aby kolejny byl jeszcze szybszy 🙂
Tez bym chciala w takim szybkim czasie urodzic dzidziulka 😁 ale mam rozumiec ze ten czas jest podany jak juz zaczely sie parte? nie liczac wczesniejszych skorczow?

Cześć dziewuszki;D jak ctam?? Ja właśnie wróciłam z Kielc.. padam na twarz:/

Kamilko ale się cieszę, że z Maleńką wszystko w porządku bo już się strasznie martwiłam! I za Gosią powtarzam - nr tel zostaw;p

Gosiulka - brzuszek śliczny;D w ogóle cudownie wyglądasz 😉

Martusia no to przygodę z teściową czas zacząć;D powodzenia;p

KamilaRasta napisał(a):
[rcolor=CZERWONY]CZEŚĆ DWUPACZKI 😉 JAK TAM BRZUSZKI...?!
PRZEPRASZAM ZE TYLE NIE PISALAM ALE SAME ROZUMIECIE... BRAK CZASU NA WSZYSTKO... MIESZKAM W SZPITALU I ZOSTANE TU 3MIES. AŻ WYPISZĄ MAJE DO DOMKU... DOBRZE ZE BYLA TAKA MOŻLIWOŚĆ... ZA DALEKO BY DOJEŻDŻAĆ I TU NA MIEJSCU JESTEM SPOKOJNIEJSZA BO ZAWSZE MOGĘ DO NIEJ ZAJRZEĆ... Z MAŁĄ DOBRZE... CZASEM ZAPOMINA ODDYCHAĆ... ALE TO PODOBNO NORMALNE... CO NIE ZMIENIA FAKTU ZE W TAKICH MOMENTACH SERCE MAM W GARDLE...ALE JESTEM DOBREJ MYSLI... PRZYNAJMNIEJ SIĘ STARAM... DZIS O 16.00 DADZA MI MAŁĄ!!! 🤪 NA KLATKĘ JĄ POŁOŻĄ... PIERWSZY RAZ POCZUJĘ MOJEGO ANIOŁKA!!! 🤪 ZAWSZE MOGŁAM WŁOŻYĆ RĘCE DO INKUBATORA ALE WIECIE... TO NIE TO SAMO... DOSTAJE JUŻ MOJE MLEKO I PRZYBIERA POMALUTKU 🙂 MUSI BYC DOBRZE!!! DZIĘKUJEMY ZA MODLITWĘ!!! 😘 BUZIAKI KOCHANE... DUUUUŻO ZDRÓWKA DLA WAS I WASZYCH BOBASKÓW!!! 😘 😘 😘 KAMA I MAJA 🙂[/color]

KAMILKO TO SUPER ŻE U WAS WSZYSTKO JEST OK I ŻE MAJECZKA ROŚNIE 🙂 OBY TAK DALEJ 🙂 NO I SUPER ŻE MOŻESZ BYĆ BARDZO BLISKO PRZY SWOJE KRUSZYNCE 🙂
NAPISZ NAM JAK TAM PIERWSZE PRZEŻYCIE JAK TRZYMAŁAŚ MALEŃKĄ NA SWOICH PIERSIACH 😉 😉 😉 😉

ehh.. ale kręgosłup mnie nawala, tak że siedzieć nie mogę.. idę chyba pod prysznic i lulu.. Jutro od rana jazdy.. boże - wielkimi krokami zbliża się egzamin 😞 już się mąż ze mnie śmieje, że terminarz mam tak napięty, ze jazdy musze na niedziele ustawiać.. kurde. i 2 dzień się z nimi minę.. 😞

na razie to tego czasu mało.. ale już niedługo 😉 7.07 kończę staż, 10.07 zamykam rok na studiach, może jeszcze w lipcu uda mi się z tym prawkiem i mogę odpoczywać;D