Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja tez palaczka byla wiec rozumiem w pelni i musze sie przyznac ze pare razy zapalilam jak sie bardzooo wkurzylam ale pare machow i wywalalam bo od razu mi sie cos strasznego wspominalo ☺️ i rzadko mi sie to zdarza ale wiem ze to zadna wymowka mi jak chce sie palic to od razu zaczynam cos porzadkowac sprzatac albo jesc 😁 i przechodzi w moment

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mi fajeczki przestały smakowac na początku pierwszej ciąży (jeszcze o niej nie wiedziałam) brałam bucha i... wyrzucało go ze mnie. Ale to, że smak już nie ten sam nic nie zmienia.. czasem tż mam cholerną potrzebę zapalenia, ale nie darowałabym sobie chyba nigdy..

NA PRAWDĘ NIE WIEM GDZIE TO WCISNĘŁAM 🤢 A DO TEGO SAŁATKA GRECKA Z SOSEM VINEGRE CZY JAKOŚ TAK SIĘ PISZĘ 😁 😁 😁 MI POZOSTAŁ STRASZNIE DUŻY BRZUSZEK PO CIĄŻY A JAK SIĘ NAJEM TO WYGLĄDAM JAK W CIĄŻY 🤢 🤢

oj jak ja sobie pomyślę ile straciłam kasy na szlugi w Anglii.. pojechałam zarobić i co z tego? skoro szlugi tam drogie jak jasny pieron nie wiem czy nie 7 funtów kosztowały... i tak dzień w dzień a nawet częściej:/ głupota nie boli...

A CO DO FAJEK TO TEZ KIEDYŻ PALIŁAM I JESTEM DUMNA Z TEGO ŻE NIE PALĘ 🙂 RZUCIŁAM DOKŁADNIE 5 MIESIĘCY PRZED ZAJŚCIEM W CIĄŻĘ Z KAMILKIEM I TO BYŁO JAK PRACOWAŁAM W AUSTRII 😉 CHOLERSTWO ŚMIERDZĄCE ŻE SZOK 😜

ja też sobie tego nawet nie przeliczam już.. a żałuję jak cholera, że się wogóle wciągnęłam.. Ale tak szczerze - uwielbiałam wyjąć papieroska i zaciągnąć się nim głęboko;D w PL też wydawałam kupę kasy bo paliłam DJARUM Black - kiedyś 13 zł z czymś , potem ponad 15.. nie wiem jak teraz stoją... uwielbiałam je 😉

OJ GOSIU RACZEJ TO SZASZŁYKI BO 2 TYGODNIE TEMU BYŁAM U GINA I NIC TA NIE ZNALAZŁ 😜 CHOĆ MI SIĘ JUŻ MARZY TRZECI DZIDZIUŚ 😁 😁 😁
WAM NIE PISAŁAM ALE MOJA SIOSTRA NA LISTOPADA SPODZIEWA SIĘ DZIDZIUSIA I BĘDZIE MIAŁA SYNKA 🙂 TERMIN MA NA 5 LISTOPADA WIĘC JAK MALUSZEK BĘDZIE CHCIAŁ WYJŚĆ WCZEŚNIEJ TO BĘDZIE PAŹDZIERNIKOWY 😜 😜 😜 😜

• Mamusia
no to pogratuluj byc moze pazdzierniczance :0 a moja Asia dalej jest w szpitalu i maluch nie chche wylezc :/ wczoraj podali jej o 8 rano oksytocyne a o 11 stwierdzioli zenie da rady i w pon zrobia jej ponoowne badania i we wtorek beda juz jej wywolywc chyba do skutku mam nadzieje ze urodzi sama w weekend