Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej laseczki witam porannie z mojego piekiełka stopni 30 właśnie teraz 😎 😎 😎 ps.godz.9.30 😁 dzisiaj wybierzemy się nad wodę bo niestety w inny sposób nie da się przeżyć tego skwaru jest poprostu masakra 😮 w nocy spać się nie da bo jest tak duszno u mnie wiatrak chodzi 24 na dobę a i tak nie mam czym oddychać ble uwieżcie mi mam już serdecznie dość może jak by popadało było by lepiej a tu na deszcz wogóle się w całym przyszłym tygodniu nie zanosi 😠 dobra lecę na śniadanko buziaki dla brzusiów i dla Was lasencje 🙂 🙂 🙂

hej dziewuszki 😉
widzę, że żadnej nie ma;p no ja się nie ruszam prawie z domu bo gorąc, że się wytrzymać nie da;( W pt stwierdziłam, ż4e wracam z kielc do domu.. cudem nam się to udało (do dworca kawał drogi a pół kilec zamkniętych przez rowerzystów więc ani autobus ani taxi nie jeździło.. jak znalazłyśmy w końcu autobus miejski to się okazało, że był on 3 przystanki przed dworcem;p także trening miałam niezły). Sobota - sprzątanie, koszenie, kuba, potem festyn charytatywny (który odbywa się dosłownie naprzeciwko naszego domu więc idę czy nie i tak wszystko słyszę..) i grill u brata. I zaczął się problem - gdzieś się chyba przeciążyłam albo nie wiem ale w nocy nawet nie schyliłam się do Kuby tak mnie plecy bolą;p( i tak do tej pory... a Tu trzeba kolejny dzień festynu przeżyć i to jutrzejsze prawko znowu..
Na szczęście zaopatrzyłam się w arbuza, lody i bitą śmietanę;D

• Mamusia
Hej kobietki moje kochane mam nadzieje ze u was weekendy mimo upalu udane 🙂 ja wczoraj wyciagnelam tesciow i meza do rodzicow na grilla i my zostralismy na noc bo tescie pojechali dzis do siostryu kondzia ktora miala rzekomy term porodu na 13 czerwca a dalej w szpitalu sleczy i nic biedna Asiulka, dzis sie byczylam na dworze z rodzicami i mezem pokazywalam dziadziusiom jak wnusio dyskoteke odwala w brzusiu hehehe 🙂 mamcia sie cieszyla ze to po jej ciescie 🙂 🙂

• Mamusia
aha i tak dla picu mama mi dzis ukula palec i sprawdzalismy ile mam cukru na glukometrze i po naprawde sutym obiedzie mialam 76 wiec mysle ze jutro bedzie dobrze bo juz glukoza czeka w torebce na jutrzejsze ranne badanie dam znac jakie smaczne bylo jak wroce po poloudniu bo po krzywej lece prosto do marcelka

he Martuś 😉 a ja.. zaczynam ży6ć jutrzejszym stresem;p przynajmniej nie muszę jechać przed 6 autobusem bo brat mnie zawiezie 😉

Siedzę teraz i szukam podwójnego wózka (takiego dla dzieci z małą różnicą wieku);D

a i dowiedziałam się, że żona kuzyna, która urodziła córunię kilka tyg później niż ja Kubę ma termin na koniec października;D a ja na koniec listopada więc fajnie jest;p jeszcze się na porodówce spotkamy 😁

• Mamusia
czesc Gosiaczku kochanie nie stresuj suie bedzie to bedzie nie to nie wiem ze to kasa ale wiesz co ma byc to bedzie ja tam w Ciebie bardzo mocno wierze i bede trzymac zacisniete kciuki 🙂 🙂 daj znac na forek jak wrocisz z egzaminu 🙂 🙂 🙂 🙂 Bedzie dobrze zobaczysz 😘 😘

• Mamusia
dlatego ja sobie dalam spokoj z egz do porodu i odlozylam to na przyszly rok wiem ze z jednej strony glupio bo bede miala dluga przerwe ale stwierdzilam ze za duzy stresior dla mnie dwa razy sie wylozylam w zeszylm roku i dalam sobie spokoj a teraz na poczatku roku jak chcialam na wiosne i sie uparlam ze dam rade to wyszla ciaza hehheh " 🙂

no ja niestety wiem, że potem nie będę miała czasu... Dwójki dzieci z teściową nie zostawię bo to już nienajmłodsza kobieta, a z drugiej str potrzebuję mieć prawko jak tylko urodzę - pierwsze wizyty u nas są w szpitalu (30 km drogi) więc muszę przetrwać 😉 Dla dzieci to robię - w końcu dam radę 😉

• Mamusia
noo lec tygodnie leca a kazdy nowy cieszy coraz bardziej 🙂 🙂 a kasa to jest masakra totalna az mi sie myslec nie chce jeszcze tyle wydatkow praktycznie nic jeszcze nie mamy , pokoj dla dzidzi do zrobienia pod koniec sierpnia, wozek, lozeczko, jakies ciuszki do sz[pitala, kosmetyki dla mnie dla malego i rzeczy dla mnie do szpitala jak se pomysle to mnie zaczyna glowa bolec :/ fakt ze moi rodzice sie zadeklarowali ze nam dadza tysiaka w pazdzierniku bo ile maja tyle pomagaja ale wiesz i trak i tak kasy ciagle malo :/