Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nie az tak ze musze lezec ale powiem ci ze jestem w miare aktywna od6rana do 10 a potem to przez pogode nic juz nie robie,raz czuje sie ok a raz gorzej naszczescie mineły te zygania mam nadzieje bezpowrotnie 🙂włanie dzidzia bombarduje i pozdrawia 🙂podaj mi nasza tabelke bo chciałam zajrzec jak mozesz 🙂

• Mamusia
cos ta tabelka sie nie otwiera,wej na Marte tu na wątku,tam jest link i odrazu klikniesz.
Emilko ja juz spadam.Zostawa dziewczynom jakąs wiadomośc,pewnie gdzieś siedza w cieniu i obżerają sie truskawami i ciachami. Pozdrawiam,pokazuj sie ile tylko bedziesz mogla.Marta praosila abys podala imie dziecka,bo chce uzupelnić tabelke 🙂 🙂
Papapa

Oj Maluda to swoje przeszłaś, faktycznie jak nikomu należy Ci się święty spokój 😉 czego Ci życzę oczywiście 😉

Emsi a jak tam Martusia? bo nic nie napisałaś? Lepiej coś z tą nóżką??

Hej Kama;D co tam u Majeczki?? i u Ciebie;D

• Mamusia
CZesc malpeczki kochane 🙂 nadrobilam wasza gadanine 🙂 GOCHA Ty nasz swiezy kierowco GRATULUJE z caleeegoooo sercaaa BIG Kisss dla ciebie i mateuszka ktory pewnie cie tam motywujaco podkopywal 🙂 🙂 🙂
Emilko super ze u Cibeie lepiej strasznie sie ciesze 🙂 🙂
Maludko Ty moja ciekawska sasiadko juz podaje wyniki:
Glukoza w surowicy(na czczo) 5.86 mmol/l norma jest w granicach od 3.88 do 6.11
po obciazeniu glkoza 75 ml po 2h wynik 105 mg/dl a norma mam wypisana od 70 do 110 wiec jest okej 🙂

• Mamusia
no bo juz po badaniu sie obzarlam czekaloda i kolaczykiem chipicao bo balam sie ze wyjda zle wyniki i juz do konca ciazy czekolady nie dotkne 😁 😁 ale kamien z serca naprawde chociiaz ja sie jakos bardzo szczegonie nie balam bo wczorja u rodzicow po biedzie jak sie ukulam w palec to mialam niecale 80 wiec nie moglo byc zle 😉 😉