Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
na brzuszku jestem od ponad roku duzo fajnych mam poznałam 🙂 i te które mnie znaja wiedza jak bardzo jestem wdzieczna za okazana pomoc psychiczna i finansowa 🙂musze leciec kochana postaram sie byc jutro pozdrów reszte mamusiek 🙂 🙂

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Te suwaczki takie schowane i nie zauważyłam..
Przykro mi, że musiałyście przez to przejść... Nawet sobie nie potrafię wyobrazić jakie to uczucie..;( Ale ważne, że teraz wszystko w porządku!!

• Mamusia
Hej dziewczynki moje kochane wpadlam na wieczor na moment 🙂 wylezalam sie za wszystkie czasy ale najpierw poplakalam sie z bolu tak mi cos sieklo w plecach po lewej strionie jakby miednica albo dolne kregi nie wiem sama ale moj patrzyl na mnie i nie wiedzial jak mi pomoc bo nawet sie podniesc nie umialam okropienstwo normalnie

oj Martuś to uważaj na siebie! i lekarza zapytaj co w takiej sytuacji zrobić!
Gosia a Ty pozdrów od nas Martuśkę i powiedz biedulce, że kciuki za nią i małego trzymamy i zdrówka życzymy 😉

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Hej dziewczynki moje kochane wpadlam na wieczor na moment 🙂 wylezalam sie za wszystkie czasy ale najpierw poplakalam sie z bolu tak mi cos sieklo w plecach po lewej strionie jakby miednica albo dolne kregi nie wiem sama ale moj patrzyl na mnie i nie wiedzial jak mi pomoc bo nawet sie podniesc nie umialam okropienstwo normalnie

Marto kochana uważaj na siebie i maluszka 🙂

• Mamusia
no wreszcie tu jais ruch 🙂 Gosiu dz za wiadomosc napisz jej ze trzymamay kciuki i Tymus ma sie nie wyglupiac jeszcze tylko paredziesiat dni zostalo 😉
Gosiaczku wiem ze zeby zapytac juz ost pytalam jak mi tak doskwieral ten bol to stwierdzil ze taka rola ciezarnej kobiety :/ zalecil cwiczenia ale one g... daja :/ i jak sie klade to przezywam katusze zanim zasne 😞

• Mamusia
podejrzewam ze to po tym ze rano zachcialo mi sie prasowac a potem odkurzac chate :/ zazwyczaj zamiatam a dzis cos mi strzelilo do lba i szarpalam sie z tym odkurzaczem i widocznie cos mi tam swistlo :/
Teraz odpukac jest lepiej ale jak sie bede kladla to zobaczymy juz mam chyba z 5 poduszek, pod brzuch miedzy nogi i kombinuje jak kon pod gorke 🥴

Martuś to tak jak ja w sobotę.. ujebały mi się porządki (szalałam ze szmatą, odkurzaczem, okna myłam i trawnik ) i 2 dni potem umierałam z bólu.. czyli morał z tego taki, że niech nasi mężowie sprzątają a nie my;p

• Mamusia
No nie wiem czemu tak sie dzieje moze za duze obciazenie bo tyje strasznie chociaz mnie te plecy pobolewaly juz od 5 miesiaca ale ost to przeradza sie w jakas katorge powoli czuje sie jak kaleka wczoraj wieczorem dzwonil mi telefon a ja nie moglam do niego siegnac a moj siedzial obrazony od poludnia w stolowym ze swoimi rodzicami a ja jak paralityk jakis mowie wam dzis to chyba bardziej z tej bezsilnosci niz z bolu sie poryczalam
Ale juz nie smece tfu tfuuu a kysz moze stanie sie cud i mnie przestanie bolec 🙂

Kochana - ja tak miałam w pierwszej ciąży.. ale wtedy po rzuceniu fajek dużo bardziej tyłam niż teraz... W tej ciąży na szczeście nie przybieram aż tak i na razie tylko zmęczenie mnie czasem łapnie..

Gosieńko może to z nerwów? Wysyłasz syna to się martwisz.. a poza tym pogoda - taka zmienna też nie najlpiej na nas działa.. Nie martw się będzie dobrze 😉 i nie płacz!!! chociaż łzy czasem pomagają..