Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Oo 😉 ja też witam Paulinkę;D i szacunek - ja ma problem z nadrobieniem 2 stron;p a co dopiero całe przeczytać;p

Jak tam u Was dziewczyny??;D ja się ostro zabieram za planowanie pokoju dla Kuby - pasuje się go w końcu pozbyć z naszej sypialni 😁 hehe bo chyba nie lubi jak się budzi a tata leży na mamusi bądź też odwrotnie;p;p sasasa;p;p

Wiecie co sobie dzisiaj pomyślałam?? bo idę tak sobie z obiadkiem do męża i sobie obserwuję przejeżdżające samochody;p i.. stwierdzam, że to miłe jak za taką beczką też się rozglądają 😁 😁 hehe;p

• Mamusia
Hej kochane moje brzusie 🙂 🙂 Emilka mam nadzieje ze teraz to juz na stale zostaniesz i juz sie nigdzie twoj komputer nie wybiera conajmniej do konca roku 🙂 🙂 a ktorego to sie zobaczy 😜 😜
Witam "nowa-stara" mamusie jak dostane szczegoly to z checia dopiszemuyy do naszej pazdziernikowej tabeleczki 🙂
Darus jak tam u Ciebie Bartus daje czadu?? Napisz co slychac bo tez rzadko bywasz i niewiadomo co sie u ciebie dzieje nowego a my tu tesknimy wszystkie 🙂
A teraz czesc najprzyjemniejsza dla mnie 😜 😜 bylam dzis u ginka i lekarz jest zadowolony z szyjki i wogole piknie sie tam wszystko "poukladalo" zrobil mi doslownie minutowe usg bo nie byl pewny co do plci malucha a teraz to mam juz dowod w postaci zdjecia i jajeczek ze cho cho jak to lekarz okreslil jak je zobaczyl 😁 😁 😁 😁 wiec sie bardzo ciesze i zycze wszystkim takich pomyslnych wiadomosci 🙂

• Mamusia
hejj Gosiaczku ale z Ciebie głupolek,wlaż tu na kompa i se poklachamy,daj se troszke luzu.Odetchnij kobitko troszke,bydziesz beczeć i maluch będzie płaczliwy.Mam nadzieje,ze uopieklaś jakieś ciach.Więc stawiaj kawke i poklachamy sobie.AAAAA kawka może byc 🙂 bez cukru 🙂 🙂

• Mamusia
ja też witam nową koleżankę 🙂 właśnie na pocieszenie zjadłam 2 talerze zupy pomidorowej ale i tak mi smutno ja wiem że jemu tam będzie dobrze pojedzie z babcią na wieś ale no nie wiem jest mi z tym źle że będzie tak daleko ode mnie 😞 wiem ze głupia jestem ale 1 raz pojechał beze mnie 😞 dobra juz nie truję popłaczę chwile i mi przejdzie dopiero było nas 4 w domu a teraz jestem sama bo stary na wyjeździe i w przyszłym tygodniu znowu na tydzień jedzie bedę siedzieć jak ten leszcz sama 😞 Maritko kawę już wypiłam a pijam 1 dziennie ale soczku chetnie się z Tobą napiję a ciacha nie mam bo do południa skończyłam jeść wypieki mojej mamy 😜

• Mamusia
a widzisz Gosiu kochana,zjadlaś ciacho swojej mamy,zabrala Ci dziecko na wakacje.Moja mamuś też to robiła.Piekła takiego wspanialego skubańca jak TY.Kiedy dodalaś fotke zaraz mi sie przypomniala moja mama z tym wspanialaym skubańcem,tylko,ze TY zrobilaś z wiśniami,a ona z agrestem,no i zabrerala dzieci mi na wakacje.Cioesz sie tym kochana,bo ja moge tylko powspominać 🙂 🙂