Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
o na reszcie brzuszki się pojawiły 🙂 Hej Pilar jak samopoczucie dzisiaj? Dario kochana jak tam Bartuś kopie mamusię pod żeberkami 😁 Marta się nie odezwała odkąd do Was napisałam później doładuję konto to napiszę do Niej sms-a A Kamilka jak ostatnio nas odwiedziła to mówiła że z Majeczką wszystko dobrze 🙂

• Mamusia
Zdjęcia nie wiem czy dostane, na ostatniej wizycie lekarz powiedział, że na każdej kolejnej będzie nagrywał filmiki dzidzi i robił zdjęcia i że pod koniec ciąży dostane płytke i wywołane zdjęcia, ale zobaczymy 🙂

• Mamusia
mam info od Marty cytuję:biorę lekarstwa fetenerol i luteinę na razie lekarz powiedział że nie jest źle tylko muszę na siebie uważać bo ta szyjka mi się skraca niedługo wyjdę .
Pozdrowiałam i ucałowałam Martę i Tymka od Nas tak więc Marto czekamy na Was 🙂

• Mamusia
Z Bartusiem 'wszystko dobrze' zmierzyć sie go nie da bo taki ruchliwy jest 🙂
ja jedynie co mam problemy z toaletą bo mam takie dawki magnezu że wczoraj już płakałam prawie bo tak walcze każdorazowo jakieś 1.5h miałam brać dodatkowo xenne ale nic nie daje cóż jakoś musze dać rade :P

• Mamusia
hej ponownie 🙂 🙂 kosiarte umyslow obudzili mnie o 7 zjadlam sniadanko, wypilam neske i mnie zmiotlo dalje spac a teraz czas na szykowanko i do Melka na 12 a Aleks od rana rozrabia w brzuszku i co wlaczamm nagrywanie na aparacie to przestaje skubaniec jeden 😜 😜
Daria nosek pewnie bedzie sliczny ja tez slyszlam ze u jakiejs tam znajomej wychodzil duzy na usg a potem jak sie mala urodzila to byl normalny a kumpela juz sie schizowala ze po niej bedzie miala taka skocznie 😁