Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja tylko wpadłam pozdrowic Was kochane z mojego mega burdelu tragedia może za 2 tygodnie dokończę sprzątać na razie nie chciały byście widzieć co się u mnie dzieje 😲 😮 u nas też mega upał malujemy przy wiatraku 😁 buziaki brzuszki ja właśnie zrobiłam sobie małą przerwe na kawkę 🙂

• Mamusia
mariczka to chyba chlebek pojdzie w odstawke albo rzadziej go bedziesz jadla i bedzie git a ciekawe jak chrupkie pieczywo by sie sprawdzilo
Gosiu juz ci wspolczuje biedactwo w tym upale z ta farba ehhh ale czego sie nie robi dla piknej chatki 🙂 🙂
Monika tobie to sie zawsze cos dzieje powoli to irytujace bez obrazy ale jak juz piszesz ze cos sie dzieje to napisz dokladnie co bo my z kamienia nie jestesmy i kazda sie tu martwi po takich bardzo ogolnych informacjach 🥴

WItam Was moje kochane dziewuszki po tak dłuuugaśnej przerwie;* Wypuścili mnie ze szpitala ale mam multum leków do brania między innymi fenoterol, luteinę, spasmophen i staveran na serce żeby tak nie waliło. No i teraz muszę bardzo uważać na siebie i na brzusio no i na tą szyjkę żeby mi się nie skracała 😞 Mówię Wam nie chcę już tam wracać jest okropna atmosfera nie nawidze szpitali!!! 😞

• Mamusia
Martuśka,fajnie,ze zajrzalaś.Trzymaj tą szyjke i nie puszczaj 🙂.A zrobili ci szewek,bo nie ten krązek lekarz zalożyl.
Jak masz na nią uważać?Ja od początku bralam luteine i jeszcze jakieś tabletki ale nic z tych co TY do 17 tygodnia.Teraz tylko ten pessar i multum witamin.Nie choz zbyt duzo i wcale nie dzwigaj procz pustej 🙂 torebki.Kochana trzymam kciuki za Ciebie i Tymka.

Maritko lekarz nic mi nie powiedział, pytałam tylko czy mogę jeździć autem to powiedział że tak i tyle. A leki mam brać stale narazie przez 2 tyg i do kontroli ... W szpitalu nie są chetni zbytnio żeby mówić coś. Ja przez parę dni płakałam bo nie wiedziałam tak naprawdę co mi jest. Ale krążka póki co nie mam założonego, wszystkiego się dowiem jak dostanę wypis

• Mamusia
to pieruńskie paciuloki.Myśle,ze jak pojdziesz do swojego gina on Ci wszystko powie.Pewnie nie jest tak zle,bo napewno procz tabletek zakazali by chodzenia.Bądz jednak bardzo ostrożna,poprostu nic nie dzwigaj!!!Mnie lekarz powiedzial... żadnych okien,forsowania.Mam w dupsku taki strach,ze olewam pewne sprawy,reszta należy do moich panow.najważniejsze aby donosić ciąże.Lekarz mowil żebym donosila do 36 tygodnia,to bedzie dobrze.Także,obchodze sie ze soba jak z jajeczkiem.Mam prawie wszystko dla malego i czekam na to maleństwo z utęsknieniem.

• Mamusia
witam dziewczyny w ten upalny letni poranek 😜 31 na termometrze już teraz 😲 ja już mieszkanie z grubsza ogarnęłam nawet mogę gości przyjmować a gruntowne porządki układanie w szafkach i robienie miejsca dla dzidzi rozpoczne jutro popołudniu bo rano śmigam do laboratorium na cukier 🤢 no a teraz jem śniadanie i popijam kawką 😁 miłego dnia 🙂 🙂 🙂