Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Gosiu to naprawde nie fajne ja czasem mam takie uczucie jakby mnie tez tam cos strzykalo wmawiam sobie ze to maly tam kopie i takie uczucie ale tak naprawde to sama nie wiem i tak jak mowisz tez zostalam sama tylko z tesiocwa i 11-letnia siostra mojego Łukasza wiec nawet jakby cos sie dzialo to tylko ja prawko mam a do najblizszego lekarza 20 km 🤨 obysmy sie jakos trzymaly bo jak tak dalej pojdzie to wie wykonczymy

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Buziole Martusiu i odpoczywaj 🙂
A Julito trzeba jakoś wytrzymać już blizej niz dalej 🥴 kurde paluchy bolą mnie od tego kłucia 🤔 ale mojemu synkowi glukoza strasznie smakowała tak tam skacze od rana ze przestać nie może mój słodki chłopak 🙂

• Mamusia
Gosiu damy rade 🙂 musimy innej opcji nie ma no a moj maluszek juz tak leciutko nie kopie teraz jak zasadzi to az boli hihi daje czasem w ciagu dnia znac o sobie ale najbardziej to buszuje wieczorem i z samego rana budzi mame o 6 haha maluszek kochany 🙂

• Mamusia
dopiero przede mna narazie mialam tylko ten z palca robiony a ponoc teraz do picia zobaczymy jak to bedzie.. ja tez Gosiu bede mykac cos zjesc jakas zupke mniam 🙂 i pozniej znow walnac sie przed wiatrak i czekac do 20 zeby muc sie wylonic na dwor hehe milego i znosnego dzionka kochana buziaczki 🙂

Hej mamuśki!
Widzę tutaj nie najciekawsze wiadomości - trzymajcie się dziewczyny mocno i nie wypuszczajcie dzieciątek jeszcze!!:* Wiecie, aż się zaczęłam bać.. Mam wizytę za 2 dni - niby moim zdaniem nic się nie dzieje, ale jak się tak naczytam to...

My spaliśmy dzisiaj do 9.50 😉 Kuba jak już się wyspał wstał w łóżeczku i rzucił takie oburzone "Mamo!" - bo właśnie od 2 dni mówienie mama nie sprawia mu trudności i robi to tak często jak kiedyś "tatami" rzucał;D co mnie oczywiście bardzo cieszy;p
Wybraliśmy się dziś na ten upał do miasta (mus to mus niestety), wróciliśmy umęczeni, zrobiliśmy obiadek (dobrze, że mój brat przyszedł to nakarmił Kubę a ja mogłam gotować dla Grzesia 😉 - bo nie wiem co mi dzisiaj odbiło ale wstałam z myślą, że dzisiaj to ja będę gotować;D). Kuba zasnął dopiero o 15.30 więc mam chwilę spokoju;D gorzej będzie wieczorem bo raczej spać nie będzie chciał;p Poszalejemy najwyżej trochę dłużej;D

A tak w ogóle to jest któraś może?? 😉 czy prażycie się w słonku?? 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny 😘 lez wiadomosci po weekendzie cholera jasna :/ mam nadzieje ze wszystko bedzie okej do pazdziernika juz niedaleko 😘 😘 mnie ten upal tez dobija na szczescie dzis dalo sie wytlumaczyc marcelowi ze slonko parzy i nie mozemy isc na plac uffff 🙂 mlody jak zaczal szalec o 5:10 rano to z przerwami skonczyl o 10 😁 😁 a potem o 12 znow mial "jazde" alez sie usmialam sama do siebie 🙂 🙂 🙂
Gosia moim zdaniem cukie masz w porzadku 🙂 ale zecie nie naciagalo to gratuluje widocznie wszystko zalezy od smaku 🙂
Julciu i Martusiu milo poczytac co u was bo tak mi was brakuje przez to ze (nie zeby specjalnie)ostatnio nas zaniedbujecie 😘 😘 😁 😁
Gosiu czesc kchana a co upichcilas ciekawego??:bo ja tworze kurczaka z piekarnika 🙂

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
No to super kurde ja bym chciala cos z tymi klakami zrobic jakies pasemka albo cos ale jakos mi pomyslu brak i kasy troche szkoda 😜

no ja tez już jak mamut wyglądam więc przeżyję jakoś te 15 euro 🙃jeszcze fajnie bo przyjedzie do mnie do domu więc ja nie musze się smażyć na tym słońcu 🙂

Mortishia24 napisał(a):

Gosiu czesc kchana a co upichcilas ciekawego??:bo ja tworze kurczaka z piekarnika 🙂

Martuś dzisiaj dla Kubiego smażone ziemniaczki z "misiowym ogródkiem";p gotowana marchewka i parzony pomidor;p
A dla nas;D spaghetti;D sos pomimo, ze ostry wyszedł dość mi się udał (przyprawiając go zapomniałam próbować;p) - dzisiaj postanowiłam zrobić go z pomidorów a nie ze słoika;D

Kub mi dalej śpi 😉 pewnie go musze budzić niedługo bo wieczorem zwariujemy;p

gosia2301 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
No to super kurde ja bym chciala cos z tymi klakami zrobic jakies pasemka albo cos ale jakos mi pomyslu brak i kasy troche szkoda 😜

no ja tez już jak mamut wyglądam więc przeżyję jakoś te 15 euro 🙃jeszcze fajnie bo przyjedzie do mnie do domu więc ja nie musze się smażyć na tym słońcu 🙂

Dziewczyny na fryzjera nie żałujcie;D ja ostatnio miałam dylemat czy pójść i płacić tyle.. ale nieżałuję;D nic tak humoru nie poprawia jak fryzjer..;D i zakupy;p

• Mamusia
no moj dzis zaczal "jazde" o 5:10 jak sie konrad do pracy zbieral 😁 😁 i tak z przerwami do 8 szalal potem przyszlam do Melka to od za dwadziescia dziewiata do 10 szalal jak porabany 😁 😁 😁 w poltorej godziny naliczylam okolo 33 kopniakow 😁 bo wiecie co mi zaczyna liczenie ruchow wchodzic w lkrew 🙂 🙂