Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Martuś ja osobiście tez byłam za łóżeczkiem turystycznym, ale stweirdziłam jednak że takie drewniane jest lepsze, bylismy w paru sklepach i odradzali nam stosowanie takiego turystycznego na stałe, ze nie jest dobre dla dziecka, ale to tylko moje zdanie 😉

• Mamusia
Goska,pierdziel to .Pierduśnice wszędzie są.O mnie gadali w sklepiku,spotykaja sie tam babska,największe pierdy z okolicy.Kiedyś spotkalam jedną z nim ch ,a mieszka w moim bloku.Dowiedzialam sie ile mam lat,itp itd
Zaczelam chodzić pod sklepikiem tak aby dobrze mnie widzialy>podobno juz nie mają o czym gadac.

oj, żebyście wiedziały co to za babsko.. krwi mi tyle napsuje, że nie wiem... chyba sobie zrobię zdj i wrzucę na jakiś portal, np. nk i podpiszę, "żeby ludzie nie musieli już gadać";p Naprawdę... czasem to by się mogli zastanowić.. o sąsiadce to opowiadali, że już nie siedzi z tym swoim i że z innymi na impr chodzi (dziopa lat 18 urodziła w październiku). Mówiłam teściowej, że złośliwie tak pierdolą.. i co? i na moje wyszło.. fe

przejadłam się chyba.. niedobrze mi;p

Martuś ja też myślę, że drewniane do domku lepsze 😉 takie turystyczne to ewentualnie tak na wyjazd (w końcu drewnianego nie złożysz;p)

U mnie Kuba ma drewniane, takie zwykłe, najzwyklejsze 😉 Jak miał pół roku to mu kojec kupiłam (coś jak to łóżeczko tylko kwadratowy, większy - teraz mamy pudło na zabawki z niego bo Kuba niezbyt za nim przepada;p

• Mamusia
Agula,fajne lożeczko,ta szufladka tez sie przyda.A ja mam tradycyjne,drewniane,jasne z baldachimkiem.Musiala m pod melble,bo maly na razie bedzie z nami w pokoju.Chlopaki mają swoje,a mam tylko 🙂 trzy,do tego dokupie komode w tym samym kolorku 🙂

Maluda z największą przyjemnością bym to zrobiła.. ale co wtedy wymyśli i puści w tłumy?? poklnę trochę i mi przejdzie. a babsztyl i tak gadać będzie.. z zazdrości tak chyba gada (nie lubi swojej synowej, też by wnuka chciała a ona na karierę na razie stawia) a drugi syn - wieczny luzak... cała rodzinka jebnięta