Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej laseczki;D a ja się już do upałów powoli przyzwyczajam 😉 nawet ból brzuszka minął 😉
rANO POSZLIŚMY Z kUBKIEM NA MIASTO - EFEKT - NOWA SUKIENKA W SZAFIE MAMY:d Mąż mi głowę urwie jak sie dowie, że znowu coś sobie kupiłam;p ale tak imieninowo się rozgrzeszam;D

A teraz uśpiłam młodego i pewnie muszę nad obiadem pomyśleć.. a powiem Wam wcale mi się dzisiaj przy garach stać nie chce;(

Gosia właśnie ostatnio za często sobie tak humor poprawiam;D ale nie mogłam się oprzeć;p
Najlepsze, że kiedyś na takie ciuchy patrzeć nie mogłam - tylko czarny i czarny - a ostatnio;p szał;p lepiej mnie do sklepów nie wpuszczać;p

Kurde.. ja nie wiem nawet co w lodówce mam;p jarzynowej to pewnie nawet nie ma z czego zrobić (poza tym nie umiem;p) a zjadłabym chętnie;p

• Mamusia
Hehe, jakie lata, do początków sklerozy to Ci Gosiu jeszcze hoho duuużo brakuje 🙂 a z imionami to wiem jak jest, też miałam problem żeby zapamiętać wasze na początku 😉 zwłaszcza tych dziewczyn, które nie maja w niku nic z imienia 😉

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Gosia właśnie ostatnio za często sobie tak humor poprawiam;D ale nie mogłam się oprzeć;p
Najlepsze, że kiedyś na takie ciuchy patrzeć nie mogłam - tylko czarny i czarny - a ostatnio;p szał;p lepiej mnie do sklepów nie wpuszczać;p

Kurde.. ja nie wiem nawet co w lodówce mam;p jarzynowej to pewnie nawet nie ma z czego zrobić (poza tym nie umiem;p) a zjadłabym chętnie;p

kupuje się mrożone warzywa i sru do zupy i gotowe 😁 ja kupiłam mrożoną zupę bo za gorąco na stanie w kuchni a tak szybko zdrowo i pożywnie 😁 a zresztą chłopów nie ma to ja nie potrzebuję wymyślnych obiadów 🙃

• Mamusia
Czesc kochane brzuchole 🙂 🙂
Jak tam wyspane?? Bo mnie moj maly terrorysta obudzil po 2 a potem po 4 na siusiu tak mi skakal po pecherzu 😁 alez mialam dziwne sny o porodzie az szkoda gadac i potem rano mialam schiza bo prawie do 11maly nie skakal mimo ze zjadlam sniadanie ehh co my sie mamy z tymi naszymi bablami w brzuszku 🙂 🙂 Teraz juz szaleje na calego ale zauwzylam ze tylko jak mi jest chlodniej a jak sie ze mnie "leje" to chyba spi 🙂 ja juz bylam dzis na placu ale doslownie 20 minut i wiecej nie wyrobilam przekupilam Melka lodami i wrocilismy do domu bo przeca idzie zdechnac na tym sloncu
MArcel szaleje z krzeslem plastikowym tylko czekam az w leb zarobie bo siedze plecami do niego 😁 😁
Kamilko Maja jest po prostu przecudowna a jakie ma wloski dlugie juz ja cie kreceee maly sliczny cud doslownie 😘 😘

• Mamusia
Paulinko musisz midac namiary do tabelki 😜 jesli chcesz oczywiscie bo dzis bede ja aktualizowac wieczorkiem 🙂
Kamilka jak bedziesz o musiz mi jeszcze MAjeczki centymetry podac to bedzie i waga i dlugosc gwiazdeczki 😉 a wogole to ja bym byla za tym zeby Gosie i Age tez tu wpisac bo przeciez one i tak sie moga rozsypac w pazdzierniku 🙂 🙂

• Mamusia
Więc dane: będziemy mieć dziewczynkę, planowaną datę porodu mam na 27.10, a co do imienia to wstępnie jest Lena ale baaardzo prawdopodobne, że będzie inne 🙂 mąż od samego początku upiera się żeby była Zuzia :P

Gocha mi tu nawet z takimi przepisami nie wyskakuj;p ja sobie tak wmówiłam, że nie umiem gotować, że to też jest za trudne;p A tak poważnie to straszny burdel przy gotowaniu robię i chyba dlatego tak uciekam od tej czynności;p

A zapomniałam Wam powiedzieć - Kub wczoraj sam zasnął, przebudził się lekko jeszcze zanim się położyłam więc dałam mu herbatkę i do rana się już nie obudził 😉 kochany smyk;D

A Martuś kochana 😁 jeśli tylko chcecie nas w swojej tabelce to będzie nam baaardzo miło;D:*

• Mamusia
mniammm Gocha zabije cie teraz mi sie marzy taka bagietka z maslem czosnkowym w kauflandzie sa takie pyszne a dzis akurat bedziemy jechali na zakupy to sobie kupie mmmniamm az mi slinka cieknie na sama mysl 😁 😁
aha wiecie co tesciowa chyba zostawi nam samochod do pazdziernika 🙂 🙂 a oni z tesciem gdzies za dwa tg jada do siebie do gorzowa bo stwierdzili ze po gorzowie i tak jezdza tramwajami i autobusami bo mja znizki dla emerytow 🤪 🤪 zobaczymy 🙂

No mi się Martuś też zamarzyła;D na szczeście jeszcze jedna w zamrażarce była;D
W ogóle to nawet nie wiesz jaka szczęśliwa byłam jak odkryłam te bułki w tesco;D lidla tu u nas nie ma a wcześniej tylko tam mogłam je znaleźć;p Czekam sobie spokojnie na tę bułkę, w brzuchu już kiszki marsza grają, idę sprawdzić.. A TU OKAZAŁO SIĘ, ŻE WŁOŻYŁAM JĄ ALE ZAPOMNIAŁA PIEKARNIK WŁĄCZYĆ 😜 Głupota nie boli;p

A na obiad zrobię rosołek z makaronem;p;D Młode ziemniaczki, brokuły, kalafior, jajko i może jakieś mięsko 😉 nie chce mi się kombinować;p