Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
maluda napisał(a):
a jak bylam wczoraj na oddziale,to wiesz ładniusio w salach,lózeczna trzy gora cztery

fajnie teraz na pewno się pozmieniało trochę ja rodziłam 8 lat temu i były duze sale chociaż ja leżałam w 2 bo miejsca nie było i na noworodkach na wprost dzieciaczki leżały i tam pielęgniarki się nimi zajmowały więc było fajnie w 2 spokój tylko mój mały cały czas się darł 😁

• Mamusia
Hej mamuski 🙂 udalo mi sie jeszcze troche przysnąc, ale obudziło mnie goraco.. 😮
z 27 stopni o 8 zrobiło sie już 34 😮 zazdroszcze wam tego wiatraka, my z mężęm całą sobotę szukaliśmy jakiegoś po sklepach ale w tych Niemczech to nic znaleźć się nie da =/

• Mamusia
hej mamusie pozyczyłam laptopa na godzinke wiec jestem 🙂od wczoraj zaczełam brac leki czuje sie ok...mały daje znac o sobie non stop 🙂a ogólnie to leze i sie nudze okropnie 😞bo nic nie robie nawet podłogi nie sprzatne niepoukładam prania jedne co to ugotowałam pyzybo na wiecej Piotr mi niepozwolił 🙂 dziekuje Wam za wsparcie jestescie kochane...witam nowa mamusie 🙂bedzie synek jaja jak sie patrzy tylko bidulek bezimienny niemozemy sie zgodzic

• Mamusia
Emsi cieszę sie że u cieie juz lepiej 🙂 tylko dziwie sie że nie założyli ci pessara albo coś, jak masz rozwarcie, ale wierzę, że lekarze wiedzą co robia 🙂 leniuchuj sobie ile mozesz, zreszta jest tak gorąco że nie ma sie na nic siły 😮 ja wziełam sie troche za sprzatanie i jak szybko zaczęłam tak szybko skończyłam, bo pot sie po dupie leje, nie ma człowiek siły nic robic w taki skwar 🤔

• Mamusia
Paulina mnie i mężowi zreszta tez bardzo sie podoba dla dziewczynki Hania 🙂 jak jeszcze nie wiedzielismy co bedzie to juz mielismy wybrane imiona Michaś albo Hania 🙂 jak Bóg pozwoli i bedziemy mieć jeszcze córeczke to na pewno damy jej na imie Hania 🙂

• Mamusia
Aga na szczęście jeszcze mamy trochę czasu, zeby w końcu się na jakieś imię zdecydować 😉 tylko wczoraj mąż mnie przestraszył, że w Niemczech nie odmieniają nazwiska i że mała będzie Baranowski 😮 jak chłopiec 😜

Emilko ja już chyba wole śnieg niż takie upały, zawsze można się ubrać cieplej w zime, a rozebrać w takie gorąco troche trudniej 😁

• Mamusia
cześć kochane brzuchatki 🙂 ja pierdzielne niedlugo przez ten skwar 🤨 wczoraj popadalo ale tyle co kot napłakał a dzis znów ukrop az sie dupki ruszyc nie chce 😁
Jutro wracam juz do domku wiec prawdopodobnie bede zaglądac do was częściej 🙂 wkoncu sie napiszemy znów 😆
powolutku tez juz zaczynam kompletowac rzeczy dla maluszka, bo to juz czasu coraz mniej
juz blizej niz dalej 😁