Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie wszystko ok, leżę oszczędzam się także super 😉 Gorzej z moim autkiem zepsuło się tzn. chyba padł akumulator bo trzeba go odpalać z górki i wtedy załapie chyba że się jeździ po mieście to odpala bo się w czasie jazdy akumulator ładuje. ZObaczymy jak będzie to akumulator i dziś twu twu nie odpali no to trzeba będzie zostać w domku na parę dni..;/

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Paulina dawaj dawaj 🙂 🙂 zycze wam tej przeprowadzki bo mieszkac w gluszy cos o tym wiem 🙂 heheh jak rodzice dom kupili to miaalm masakre na poczatku sie przestawic wiesz wtedy jeszcze szkola, znajomi w miescie a do najblizszego przystanku 2 km hehehe a teraz super w tyg w miescie a w pt czy sobote wsiadamy w samochod i jedziemy na wioske z mezem 🙂 kawka przed domem, tam z trzech stron las to cienia duzo, cisza spokoj ale wlasnie tak na weekend tak na codzien chyba wole miasto 😜 🙂

• Mamusia
Oj Martus no to lipka ze sie zepsulo:/ mam nadzieje ze to nic strasznego i jakas drobnica bo jeszcze teraz kase a na auto wywalac bylo by bezsensu 🙂 a tak wszystko okej tosie ciesze pal szesc z autem wazne ze ty jestes na "chodzie" 😁 mi strasznie puchna nogi i mnie rwa czasami jakby od kregoslupa i czuje jaknbym miala normalnie zakwasy na udach z przodu :/ ale takogolnie tez spoko 🙂

Mój Tymek w 26 tc 😉) 🤪
[URL=http://img697.imageshack.us/i/tymek1.jpg/][IMG]http://img697.imageshack.us/img697/6199/tymek1.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img89.imageshack.us/i/tymek2.jpg/][IMG]http://img89.imageshack.us/img89/2610/tymek2.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img807.imageshack.us/i/tymek3.jpg/][IMG]http://img807.imageshack.us/img807/7175/tymek3.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
hej grubaski 🙂 jak żyjecie? dajecie radę przy tych upałach? moja dzidzia szaleje w najlepsze a mnie drętwieją palce u rąk, bolą mnie stopy od spodu i co najdziwniejsze nie wieczorami tylko po nocy, miewam męczące zgagi ale wcinam migdały. co najgorsze lecą mi zęby strasznie, dentysta marudzi o zgode ginekologa na znieczulenie a mój gin na urlopie 😞 do tego krzyknęła mi 450zl za wyleczenie bez żadnej gwarancji że mi się ten ząb zaraz nie rozsypie bo nie może zrobi zdjęcia 😞 ale każdy kopniaczek mojego skarba wynagradza mi to wszystko razy 1000 🙂 bez względu na przeciwności musimy się toczyc dalej 🙂

• Mamusia
Prześliczny chłopczyk Marto 😉 🤪 mój mąż nie mógł się wczoraj nadziwić jak oglądaliśmy małą i stwierdził, że na pewno będzie podobna do mnie 😜 chociaż na tym usg w tym tygodniu to wszystkie dzieci wyglądają bardzo podobnie do siebie 😜

HEJ GRUBASKI 🙂

DAWNO DO WAS NIE ZAGLĄDAŁAM 😉

MARTUSIU CO ZA CUDO MASZ W BRZUSZKU 🤪 OJ BĘDZIE MAŁY PRZYSTOJNIAK Z TYMKA 😁 😁 😁

POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE 😘 😘 😘 😘

No mój narzeczony mówi że nosek ma po mnie i chyba faktycznie taki delikatny i lekko zadarty 😉 Już się nie mogę doczekać jak będę miałą go na rękach 😉 🙂

Paulinka - z największą przyjemnością bym komuś oddała... ale nikt nie chce;p A do Ciebie za daleko..;p

Martuśka - to niesprawiedliwe - u nas już nigdzie nie ma truskawek;(

Hmm u nas są ale ostatki tak więc też krucho 😉 Pilar miałam się Ciebie pytać jak w Niemczech jest z pracą dla obcokrajowców bo myślimy nad wysiedleniem się z kraju po urodzeniu małego i takie informacje są nam bardzo przydatne 😉

• Mamusia
Hej dziewczynki bylam na badaniu z ta przekleta glukoza...
wszystko jest w porzadku tylko wg lekarza brzuszek nie wyglada na 25/26 a na 28 tydzien
szyjka tez trzyma dobrze i znow infekcja lekka..
a wracajac do glukozy wypilam- dalam rade- wrocilam po gidzinie i niestety mam 144 a norma jak mowil lekarz to ponoc do 139

nie wiem tez czy wynik wiarygodny bo badanie robi sie na czczo a ja rano wypilam sok i nie powiedziałam mu o tym wiec w poniedzialek bede szla na powtorzenie wyniku

ale narazie musze poradzic sie Ciebie Maludko co z czym bo jestem w tym zielona i nie wiem co moge a czego nie...

• Mamusia
Marto w Niemczech jest bardzo kiepsko z pracą, my tylko mieszkamy tutaj 😉 a prace mamy w Holandii, tu jest jej bardzo dużo, zwlaszcza dla Polaków 😉 tzn, mój mąż ma, bo ja pracowałam do 4 miesiąca ciąży 🙂
A mieszkamy w Niemczech, bo życie jest połowe tańsze niż w Holandii 🙂

• Mamusia
Jula nie zamartwiaj się narazie, wynik miałaś niewiele większy od normy a sok mógł mieć na niego duży wpływ. Poczekaj spokojnie do poniedziałku i wtedy będziesz miała pewnośc 🙂
a ja to badanie będe miała dopiero po 30tygodniu..

• Mamusia
Mam nadzieje ze wszystko w poniedzialek bedzie dobrze bo ja juz tu przezywam i siedze na cukrowkach i czytam co podpowiadaja, podszkole się na wszelki wypadek.. choc narazie dla mnie to czarna magia.. no ale zobaczymy co bedzie to bedzie 🙂

Tak nad Holandią też myślimy, a jak wygląda sprawa mieszkań? Bo przecież z dzieckiem w ciemno to tak strach jechać ;/ A tak to już coś będę wiedzieć i będę mogła kombinować 😉