Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam dziewczyny, dziś chyba cieplej niż wczoraj ale niestety ja nie moge na słoneczko wyjść bo mam zakaz od mojego gina 😞 no i do tego wszyskiego musze liczyc ile wody wypije bo nie moge wiecej niz 2l /dzień w tym jeszcze musze liczyc owoce itd... bo inaczej zatrucie ciążowe. ja tak mam od początku cały czas coś od 6tyg leżenie krwawienia, plamienia, bóle brzucha = ciąża zagrożona, wtedy w 20 tyg przy badaniach okazało się że mam to paskudztwo GBS masakra przyjmuje już drugi antybiotyk dopochwowo w globulkach zeby pozbyć się tego paskudztwa, bo przecież jest tak groźne dla maleństwa 😞

To pokosiłam:/ WJECHAŁAM NA COŚ I CHYBA POKRZYWIŁAM OSTRZE.. ALBO NIE WIEM CO ALE KOSIARKA DZIWNE DŹWIĘKI WYDAJE... Jak mi się już chce to zawsze coś musi wypaść..;(

• Mamusia
Gocha ty to juz nie szalej niech mezulisko twoje pokosi a ty odpocznij sobie 🙂 w ten upal idzie sie wykonczyc to tym bardziej powinnysmy unikac tego slonca o tej porze..
ja poczytałam i sie troszke uspokoilam ponoc od 180 jest cukrzyca wiec przy moim 144 wystarczy ze nad soba troszkę popracuje i mam nadzieje ze mi sie zmniejszy ten cukierek 😉

A mnie w tym upale dzisiaj energia rozpiera;p Kubka podrzuciłam mamie więc głupio by było odpoczywać;p;p A wkurza mnie ten trawnik... mam nadzieję, że grześ zaraz przyjedzie i zrobi mi porządek z tą kosiarką bo inaczej to masakra... W domu mi się nie chce nic robić (zostawiam to na potem;p) ale na zewnątrz o dziwo tak;D

Jula a Ty to się w ogóle nie zamartwiaj tylko zrób sobie tę glukozę bez soku pomarańczowego;D Bo na pewno wynik będzie niższy 😉

Ehh.. ja też musze w końcu przez to przejść;p ale mam czas jeszcze bo wizyta dopiero 11 sierpnia więc jeszcze mogę poodwlekać;D

• Mamusia
Gosiu ja powiem ze to nawet dobre bylo tylko na poczatku zapach taki mdlacy mialo i dalam rade bez cytrynki,
co do wymiku to pojde w pon. jeszcze raz tym razem na czczo to sie okaże, najwyzej czeka mnie dieta i kolejna krzywa na 75g 😉 bedzie dobrze 🙂
miłego dzionka

wrrr... przyjechał, naprawił.. a ja? spaliłam to dziadostwo.. . czekam aż brat przywiezie mi kosiarkę mamy.. a tymczasem zaczynam odkurzać (chociaż powiem szczerze trochę się boję;p)

A ja właśnie obudziłam się, kurcze przez ten fenoterol tak mi serce pukało że szok;/ A co do mojej mamusi niektóre są wtajemniczone bo pisałam już o tym wcześniej, nawet tak jak Marta mówiła na odległość nie skutkuje nic bo byłam na dzień w domu.Wczoraj o 22 byłam w domu już mnie wkurzyła na wejściu, później jeszcze przed samym snem. Dziś dzwoniła do mnie przed godziną nie chciało mi się z nią rozmawiać po wczorajszym ale luz dałam radę.. Przyjechała po godzinie w zupełnie odmiennym nastroju że co ja mam do jej humorków i żebym się wynosiła bo to jej dom. No szok nawet jak u niej nie mieszkam i widzę się z nią raz na ruski rok jest kaszana.... Wniosek spotykać się tylko z tatą i unikać pobytu w domu na dłużej niż pięć minut

• Mamusia
hellol dziewczynki czy wy tez sie tak smazycie na skwar jak ja?/ oszalec mozna normalnie fuuu lepie sie cala chyba co godzine musze brac prysznic zeby bylo okej ale co z tego jak ledwo spod prycholka wyjde i juz jestem mokra zaraz a wiatraki daja czadu i nicv mimo to Aleksiatko dzis szaleje juz od 14 tak non stop ma dyskoteke w swoim domku a mi flakami wywraca 😁 😁

To tylko się cieszyc mamuśka że Aleksiątko szaleje. Wiesz co ja mam dobry sposób na takie upały moczę sukineczkę w letniej wodzie i wkładam na siebie mega ulgaaaa

• Mamusia
Eh siedze w domku z dala od swojego bo on od siebie ma blizej do pracy i znów nas dzieli 120 km 😞 😞 😞 juz mi teskno i nie wiem kiedy sie znów zobaczymy a musze tu siedziec przez ta glukoze i badania przeklęte 🤨
no i powiadamiam Martusiu o zmiance 😉 jak bedziesz miala chwilke to mozesz w tabelce zmienic imionko na Aleks 🙂 narazie na to sie zdecydowalismy 😉

A ja właśnie się zbieram do mojego Świra bo w domu nie można wytrzymać..... Teraz pretensje że nie chcę zawieść mamy do reala a mam zepsuty sam. i jakby twu twu nie odpalil to tam gorki nie ma zeby z popychu odpalil. Ale co tam ona wie juz fochy 🤢 Tak więc do następnego Skarby;*