Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
U mnie już dobrze... skończyło się na niedokrwistości itp. jestem nieco wyczerpana...nie ma to jak upały w szpitalu gdzie dla bezpieczeństwa nie ma klamek... ale zdolniacha ze mnie i otwierałam okna nam łyżką XD biedna połamała się ale spełniła swoją rolę... dużo kroplówek, zastrzyków w pośladek, tabletek, KTG oraz monitorowanie echa serduszka aniołka co 4 godziny (brrr...pobudka o północy, 4 rano...nie dało się wyspać)...a największym upiorem były Komary.Wiem, że będę miała synka 🙂 Na dzień dzisiejszy waży 870 gramów. Zalecenia lekarza: dieta lekkostrawna, diphergan, ascofer... i test glukozy za 2 tygodnie 85 g.

Bo dzisiaj brzuszki nie wiedzieć czemu leniuchują;p
Monia to dobrze, że już dobrze 😉 tak trzymać zdrowieć i do domu;D
A co do zdj które wkleiłaś - jaka sweet różowa piżamka;D hehe pogłaskaj brzusio ode mnie 😉

o ja też bym poleniuchowała;p a tu nic na razie;p nie da się przy Kubku;p
chociaż godzinkę dzisiaj poleżałam na słoneczku koło Kubunia 😉 On chlapał się w baseniku a ja do słonka się wystawiłam;p Przy okazji robił mi prysznic więc całkiem przyjemnie było 😉

Dobrze sie juz czuje, biore leki, oszczedzam sie wiec jest good 😉 Bylam wczoraj na USG 4d i lekarz pomierzyl mojego Skarba poobserwowal i wszystko oki a jaki ladny jest tak a ma buzie slodka ze szok 🙃A ten nosek taki po mnie kraglutki i caly cZas sie rusza nie dalo sie go uchwycic i caly czas pakowal palce do buziaka 🤪

• Mamusia
Hej cioteczki kochane
Emilko no to lez kochanie i zobaczysz ze wszystko bedzie git 🙂 trzymam mocno kciuki i caluje
martusiu kochana za Ciebie tak samo i ciesze sie ze jest okej 😘
monika niezly photoshoop trzymaj sie w tym SZPITALU w sali nr 3 😉
Gosia normalnie dumna pewnie jestes jak nie wiem ze masz takiego malutkiedo madrale co juz sam probuje jesc cudasnie naprawde 🙂
yy co ja to mialam jeszcze napisac czytalam przed chwila i juz ie pamietam ahh ta skleroza 😁 😁

Martuś super że już Ci lepiej 😉 Pozdrowiłaś synusia od ciotek forumowych??:P

Gosiu nawet nie chcesz wiedzieć jak wygląda kuchnia po Kuby samodzielnym jedzeniu 😉 Ale słodki taki przy tym, że szok! 😉