Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Martuś firme Drewex odradzają, mówiła nam babka w sklepie że bardzo się okleina niszczy oi rzeczywiście to lózeczko u nich na sklepie całe pośrupane było a przeciez tam tylko ludzie je dotykaja a nie uzywaja. Polecają firme BAJANEX np cos takiego tez mi sie podoba http://allegro.pl/item1100934369_lozeczko_dzieciece_bajanex_julka_9_kolorow.html

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Maluda a wiesz co jest najlepsze? Ja wiem która to pod warunkiem, że widzę ją w towarzystwie któregoś z synalków;p Tak to jej nawet dzień dobry nie mówię bo nie poznaję babska.. Kurdę mieszkam tu od 1,5 roku i nie mogę się tych pieprzonych sąsiadów nauczyć;p;p hehe

• Mamusia
no to sraj to.Nie musisz sie wszystkim dupnym paniom kłaniać,a jak babe zobaczysz to zignoruj.Mieszkam u nas ponad 20 lat i jak ktoś do mnie mowi wiesz ,a ta to czy tam to,to z gory mowie,ze nie wiem o kim mowi i nie jestem zainteresowana.Dlatego moze mam tylko jedna prawdziwą sąsiadke,z ktora od początku jesteśmy w dobrych stosunkach,a reszta to na Dzien Dobry,co slychac..a tak ,ja juz lece

No ja z sąsiadkami nie rozmawiam w ogóle.. pierwsza, że stare druga, że plotkary... Teraz coś ostatnio z jedną taką dalszą kontakt złapałam (mamy syneczków z 3-tygodniową różnicą wieku) i czasem z drugą (też ma malutkie dziecko).. a tak to jak nie wyjdę trochę dalej to nie ma do kogo się odezwać.. nie - jest do kogo nie ma po co..

• Mamusia
Sorki dziewczyny że ja tak... Pojawiam się i znikam...
ale rozumiecie... właśnie od Majki wracam pospała na mamy brzuszku 3h. to teraz i mamie będzie się spokojniej spało i małej pewnie też 🙂
Co tam u was jak wasze brzuszki??? bo ja ostatnio do tyłu jestem...
Maluda... pisałaś coś o jakimś poście?! O czymś pod tytułem Majeczka...??? Nie zbyt skumałam... 😉
Zresztą jak mi upał w czache walnie to nie kumam nawet jak się nazywam... 😉
Ojjjj... męczy pogoda męczy...

• Mamusia
Kamilko
wchodzisz tak jak do nas na forum o wszystkim
potem wejdz na strone 2 jest wątek dla Majeczki,tam są posty od forumowiczek dla Ciebie,męża i majeczki gratulacje.

Nowy wątek zaczyna sie od ...Majeczka...

masz tam pare stron do nadrobienia 🙂