Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Gosiu też taką kolkę miałam przez kilka dni jakieś 2 tygodnie temu i mama mnie nastraszyła, że to poród przedwczesny może być.. Ale nie martw się mi samo przeszło 🙂 tylko męczące bardzo bylo, bo ani na leżąco ani w żadnej innej pozycji nie mogłam sie tego pozbyc..

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Maluda ja u rodzicow jak jestem to mi sie las podoba do paru godzin a potem masakra oblezenie komarow, much i innych owadowych gowniastych sworzonek 😁 😁
Pilar ty sie nie krepuj tu same zboczuchy i zryte babska sa na tym forum heheh a teraz goraco to dopiero do glowy bedzie bilo 😁
Ja pierdziele dziewczyny jakie ja mam banie zamiast stop puchna strasznie :/

• Mamusia
Ja sie zawsze wystrasze jak mi sie maly przeciaga albo jak girka(tak mi sie wydaje bo tak wysoko) przeciagnie po brzuchu a po chwili czekam na jeszcze 😁 😁 uwielbiam to jego przeciaganie mimo tego ze robi to znienacka i czasmi az podskocze jak zaczyna 😁
A Aga i Gosia sa juz nasze racja Gocha i bez walki nie oddamy 😜 😜

• Mamusia
Maluda racja 🙂 🙂 🙂 😁 😁 ja jak bylam teraz w czwartek to ginek mi mowi ze bardzo mu sie "podoba" moja szyjka w sensie ze ogolnie sie tam ladnie wszystko rozrasta a aja mialam taki zryty humor ze mu odpowiadam" taak? a mi sie wydawalo ze ona taka grubasna i krotka " i sie zlapalam za szyje u jak nigdy moj gin sie nie smieje tak zaczal sie smiac 😁 😁 😁

Ja to jestem na takiej granicy, że możecie jeszcze wywalczyć;D nawet bym wolała w październiku rodzić niż do listopada czekać;p

Kurde.. wkurwiłam się dzisiaj na takie babsko wredne.. stara plotkara.. zagadnęła teściową moją, że wstydzi się zapytać ale" podobno ludzie gadają, że Grześkowa znowu w ciąży".. teściowa jej na to, że ja brzucha nie chowam więc gadać nie muszą.. Pinda mnie wkurwia odkąd o niej usłyszałam.. jeszcze nie wiedziałam która to a już ploty na mój i Grzeska temat puszczała.. właśnie tu jej synuś był:/ wrrr

• Mamusia
Agulaaa my tu takie wyznanie do was ze wy nasze i ze wogole "love" a ty tu takie teksty oooo ty malpo 😁 😁 😁
Goska z bani starej kwoce co bedzie imiona swiete na darmo wymaewiac 😁 😁 😁 oj ja sie teraz w ciazy nie pierdziele w tancu zawsze staram sie byc subtelna i delikatnie dochodzic racji a w ciazy to mi sie tak ryjaszek rozdziawil ze szok 🤪 🤪