Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
O Matko i córko...ja tu zabieram sie do nadrabiania,hehe 🙂 a tu ni ma co ale jajca 🙂 co ten upal wygania Was z domuku.Fakt przed kompem tez cięzko siedzieć aleee kobitkii z kim tu gawędzić.Ja samych chlopow w domu mam,kot tez chlop tyle 🙂 🙂 ze bez jajek

o a u nas tak przyjemnie 😉 słonecznie ale nie za gorąco;D Jak tam się czujesz?? jak remont idzie? 😉
Mój się wczoraj obronił;D więc mamy już spokój;p;D hehe

• Mamusia
to serdeczne gratulacje dla męża 🙂 a mieszkanie już pomalowane już nawet w miarę posprzątałam tak więc nie jest tak źle ale fajnie czyściutko teraz aż miło muszę jeszcze kupic naklejki i ponaklejać na ściane żeby weselej było zrobić gruntowne porządki w szafkach miejsce na ciuszki małego a później już tylko będę leniuchować 🙂

• Mamusia
hej babeczki 🙂 Gosiu gratuluje obrony meza 🙂 🙂
Gosia druga no to nic tylko foty kolorkow na scianie musisz wkleic ja zaraz ide sie prysznicnac i chyba pojde posiedziec przed dom jak troche cienia znajde 🙂
Konrada siostra urodzila dzis rano przez cc synka ma 3400 i 53 cm wiecej nic nie wiem dopiero po poludniu bede dzwonic 🙂 mamy juz jednego szkrabka na swiecie teraz jeszcze tylko ten w moim brzuszku i bedzie supcio 🙂 🙂

• Mamusia
jej to serdeczne gratulacje dla rodziców bąbelka 🙂 🙂 🙂 🙂 no jak kupie coś ładnego to na pewno się pochwalę teraz Kamil miał na ścianie takie ładne duże z puchatkiem ale teraz juz duży facet więc jakieś auta trzeba kupć 🙂 za te naklejki z puchatkiem pamiętam dałam 70 złotych ale 2 lata się trzymały i teraz jak bym nakleiła to jeszcze by były wiec warto troszkę wiecej zapłacić i mieć na kilka lat 🙂
Monika napisała mi że leży w szpitalu pod kroplówką 😞 ale za to zna juz płeć swojej dzidzi mały Cedric czyli kolejny piłkarz do naszej drużyny piłkarskiej 🙂

Martuś gratulacje dla rodziców maleństwa 😉
Gosia co się tak szybko uwinęliście?:P aż zazdroszczę 😉 My teraz jak pokój będziemy Kubie robić to też tak, żeby za kilka lat nie było problemu z przerobieniem go na "doroślejszy";D
A jak masz kontakt z Moniką to pozdrów ją i każ wracać do nas 😉

A przy okazji wczorajszych kielc zatrzymaliśmy się w krk na zakupy;p niedługo pierwsze urodzinki Kubusia;D i 25 - taty;D hehe a ja postanowiłam zrobić im "Kinderparty";D w związku z tym zaczynam kupować to i tamto;D hehe No i złapaliśmy fajne "zabawkowe" promocje więc Kuba miał radochy;D

• Mamusia
Hej dziewczynki wpadlam na pare minut ale widze ze tu cisza chyba wszystkie takie zajechane sloncem dzisiaj ja prawie caly dzien dzis przed domem z rodzicami i mezem a potem brat i babuszki dwie przyjechaly wiec rodzinnie do wieczora potem grill ale ja tylko te kielbaski wachalam bo od tego zaru to az sie jesc nie chce heeh pewnie jutro mi sie tej kielbaski zachce jak jej juz nie bedzie 😁

• Mamusia
Cześć kochane 🙂 Jak leci? Nawet nie wiem co się u was dzieje 😞 Szkoda że doba nie trwa 48h. bo tak mało czasu jest na wszystko... z jednej strony mogła by być krótsza 😉 bo czas by prędko zleciał i Maje miałabym już w domku 😞 ale wytrzymamy... już 3tyg. za nami 🤪
Maja dobrze (pukam) więc jesteśmy dobrej myśli 🙂 Rośnie i z dnia na dzień jest fajniejsza 🙂 tylko z moim pokarmem coś marnie... bo się kończy 😞
Pompuje na siłe i pije herbatki laktacyjne ale coś go mało a Majka pije coraz więcej 🙂 mykam nyny bo rano do małej a przez te upały padam na twarz :/ 33stopnie dzisiaj... czy siedzę czy leżę leje się ze mnie jak z kranu... :/ ale damy radę... i już nie długo Październik 😉 Pozdrawiam kochane was i wasze brzusie 🙂 kolorowych snów buziaki 😘 😘 😘