Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
http://allegro.pl/item1096714770_lozeczko_radek_ii_teak_orzech_materac_poscie.html
zastanawiam sie nad tym lozeczkiem chyba ze padnie wybor na turystyczne cholera metlik w glowie jakie bedzie lepsze ale to mi sie strasznie podoba niebieskie w misie 🙂

bardzo ładne 🙂 ale cena też ładna 😁

• Mamusia
no ja też właśnie na razie nie próbuje tego ... ja w poniedziałek ide i jak patrze na ten woreczek z glukozą który stoi na półce to aż mi się podnosi bo sobie wyobrażam te trzeszczenie między zebami jak będe to pić 😮

• Mamusia
heheh daria trzeszczenia nie bedzie bo pani pielegniarka ci to rozpusci ale faktycznie oprocz tego ze jest okropnie slodkie to ma taki posmak metaliczny i to jest najgorsze ale dacie rada jak ja taki cienias dalam rade i to bez cytryny bo zapomnialam wziac to wy nie dacie luuzikk

• Mamusia
a ja od jutra mam remont namówiłam mojego na malowanie mieszkania więc jutro pomaluje a w poniedziałek jedzie na wyjazd to ja sobie całe mieszkanko na cacuś glancus przez tydzień wysprzątam zrobie miejsce na małe ciuszki i chyba powoli zacznę robić pranko ale jeszcze zobaczę 🙂

• Mamusia
My jeszcze też mamy przed sobą duży pokój do zrobienia ale aż sie boje bo zostawiamy tylko tv i kino domowe a tak wszystko do wyrzucenia ale na razie jeszcze troche musimy poczekań na przypływ funduszy 🙃 bo ja znowu na wymyślałam jak oglądaliśmy lampy to ten tylko chodził i marudził że nie kupi lamp za 600 zł sztuka tak jakby moją wina było że takie drogie są i akurat mi się pobaja haha 🙃

• Mamusia
oj z tymi placami tak jest robia to bezmyślnie wiem coś o tym bo to samo było z Kamilem na placu wysiedzieć się nie dało bo 0 drzew codziennie łaziłam na działkę a nie masz jakiegoś lasku niedaleko mój uwielbiał las i spanie w wózku jak szliśmy tam na spacer

• Mamusia
Daria 600 zl za lampe ulalala majorka 🙂 🙂 ja tu podlogowej szukalam za 200 heheh w koncu nie znalazlam a teraz dzidzi i lampa poszla w odstawke 🙂 a teraz chorowalam na drzewko pomaranczowe albo bonsai ale moj mi skutecznie wybil je z glowy bo za rok maly moze je zaczac podjadac 😁 my musimy kolowac kase na samochod moze sie uda cos fajnego znalezc za 3, 4 tys bo tyle ewentualnie uda nam sie wyskrobac

• Mamusia
Wlasnie kurcze jest ale daleko na koncu miasta jest park i raczej nie bede go tam targac :/ a w wozku to on spal moze jakis rok temu teraz ma 3 lata i gania jak oszolom i zokna widzi ile dzieci na placu to chce tam i koniec cos wykombinuje moze w puzzle go dzisiaj wciagne 🙂 spadam dziewczynki pod prysznic bo sie nie wyrobie 😉 buziaki

• Mamusia
buziole Marta ja też zmykam bo musze pouprzątać rzeczy żeby jutro wziąść sie za ten remont później będę buziaki 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
bo ogólnie czasem prędzej wyremontujesz cały pokój niż kupisz tanią lampę 😮
ja jutro mam iść na basen ale już to widze ani do wody wejść ani na słońce maskara 🥴
mnie to słońce jak na razie przeszkadza tylko ja w samochodzie jade ale poza tym nie jest źle

HEJ BRZUSZKI 🙂

DAWNO DO WAS NIE ZAGLĄDAŁAM 🙂

JAK TAM ZNOSICIE UPAŁY???

MY MOŻEMY SIE POCHWALIĆ ŻE BARTUŚ MA JUŻ PIERWSZEGO ZĄBKA 🤪 🤪 🤪

A CZY KAMILKA COŚ OSTATNIO PISAŁA JAK MALEŃKA SIĘ CZUJE CZY WSZYSTKO W PORZĄDKU ???

Hej hej dziewuszki;D wpadłam dzień dobry powiedzieć;p od rana z małym na spacery chodzimy;D
Poszłam do apteki kupić Kubie emulsję do ciałka i sobie witaminy i stówa nie moja:/ masakra z tymi wydatkami.. a trzeba jeszcze spodnie od garnituru Grześkowi, coś dla dzieci bo w niedzielę rodzinkę planujemy odwiedzać, i rzeczy do Kubkowego pokoju... strach się bać.. a mi się staż skończył więc już 700 zł mniej:/

• Mamusia
ja pozyczam laptopa od sasiadki bo kompa nieopłaca sie naprawiac niestety za duze koszta wiec wole dopłacic i kupic laptopa...ale teraz wazniejsze wydatki remont robimy w sierpniu jak dzieci na kolonie jada spokuj i niespodzianka bedzie dla nich 🙂a w poniedziałek poraz kolejny glukoza powtarzamwyniki bo ponoc mam ta cukrzyce cyazowa?wiec nie ma co zazdroscic ze po raz drugi to scierwo bede pic ble ble

• Mamusia
Hej Gosiu i Emilko 😁 ja na żaden spacer raczej się nie wybieram dzisiaj, już 35 stopni w cieniu, pewnie do 40 dzisiaj dojdzie.. a na obiad robie rybe, której nienawidze, ale mój mąż uwielbia 🙂

A i Gosiu - 89 to od rocznika 🙂 wiec jestesmy w tym samym wieku 🙂