Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

A zostawiłam Kubka u mamy bo jedziemy jutro do Kielc i tak mi smutno jakoś.. wytulił mnie tak i wycałował dzisiaj że szok 😉 a potem rozłożyłam mu basenik i uczył się nurkować;D wstawał tak fajnie, opierał rączki na dnie i moczył buźkę;D w efekcie nie boi się już spłukiwać główkę przy kąpieli 🙂 od dzisiaj jest to fajna zabawa 😉

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ehh.. coś mi się z nogami dzieje.. mam takie uczucie jakbym miała słabsze krążenie i takie zimno mi po łydkach chodzi... nie wiem czemu to tak..

Nie Martuś to nie boli.. zresztą trudno opisać bo to takie dziwne męczące uczucie.. no jakby mi nogi zimniały (jakbym je w lodzie trzymała - wiesz jak dłużej się jest na mrozie to czasem nawet ból zaczyna przypominać)

• Mamusia
ehh to naprawde nieprzyjemne uczucie mi jedynie dretwieja dzis w autobusie myslalam ze umre nie doc ze goraco to nogi mi skurcze lapaly na szczescie takie delikatne i cierply mi jak cholerka ehh ale za to nagadalam sie z koleaznka w pracy od klientow komplementy wylapalam 😜 wiec jest okej 🙂 🙂

Kubuś chyba sam na to wpadł;p nie wiem może spodobało mu się jak zamacza buźkę w wodzie i teraz jak mu po twarzy spływa z prysznica to już go nie przeraża 😉 ale cieszę się bo będzie miał więcej radości z kąpieli 😉

Mateunio się obudził i podkopuje 😉

a co do nóg to pewnie jak zwykle założę skarpetki do snu, żeby je rozgrzać choć trochę 😉
A Ty Martuś mogłabyś wkleić swoje zdj aktualne;D też bym Cię po komplementowała;D

pochwal się pochwal;D My tu ocenimy czy chcieli być tylko mili;p
a tak w ogóle to ja też dzisiaj jakiś taki dzień miałam... przechodziłam i wszędzie się przeglądałam.. czuję się już taaaka wielka;(

A co znaczy w miarę? bo ja zwykle wybieram takie, żeby tego i tamtego widać nie było;p

Oko Twoje?? bo fajny kolor;p;p rzadko się chyba spotyka takie jasne brązowe

No niestety nas słonko też nie oszczędziło.. mam nadzieję, że jutro będzie chłodniej bo jedziemy do kielc już swoim autkiem, które niestety bez klimy jest 😞

A oko śliczne 😉 a zmarchy.. hm - a kto ich nie ma??;p 😁

Nic.. idę spać bo też domęczona jestem.. dobranoc Martuś 😉 i udanego weekendu. Ja pewno wpadnę dopiero w niedzielę bo jutro to czort wie ile nam zejdzie...

• Mamusia
Witam kobietki i zycze spokojnej i chlodnej nocki 🙂, bo ten dzisiejszy upal dal chyba nam wszystkim popalic 🤨 eh zaluje ze nie mozemy sobie popisac 😞 ale jak pojade do swojego domku to postarma sie nadrobic zaleglosc ☺️ 🙃i i z wami pogawędzic 🙂 buziaczki laski poglaskajcie ode mnie swoje brzusie 🙂 😘