Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej kobietki 🙂 a ja pomidorowke wlasnie robie bo niedawno wrocilam od marcelka wiec na szybko cos 🙂 moj jedzie dzis na mecz polska-niemcy w siatkowkke do katowic to go na glodniaka ie bede puszczac heheh bo nie bedzie mial sily wieczorem o ile zis wroci 😁
gosia a jakiez ty witaminy bierzesz ze stowke zal=placilas auuc

• Mamusia
a wiesz Marusiu tak sobie czytam poprzednie stronki i chichram sie jak piszecie o wypicu glukozy i tych pomiarach.Kużwa to jest pikuś z tym co ja teraz przechodze ale da sie jakoś wytrzymać ,choc to żarcie mnie dobija.Najbardziej brak mi owocow,ktore nie moge jedśc do woli.

• Mamusia
Martuś spadam.Ide na maly spacerek,bo ten z rana byl nieprzyjemny 🙂 bylam u cukrowek na badaniu krwi.Zrobilam sobie wycieczke do Zabrza i tam kupilam pysznusi żytni chlebek.Jasna dupa to cholerstwo musialo mieć domieszke mąki pszennej ,bo cukier tak mi po sniadaniu skoczyl,ze sie zalamalam.masakra,ale coż bujają w tych piekarniach zeby tylko sprzedać...bancwoły 🙂
No to narka

• Mamusia
CZEŚĆ KOCHANE 🙂 JAK ZNOSICIE UPAŁY?! JA CHOCIAŻ JUŻ BEZ BRZUSZKA TO KIEPSKO... TU DZIŚ MAMY 38STOPNI 😞 MOŻNA ZDECHNĄĆ... 😉 PRZESZŁAM SIĘ PO DEPTAKU A TERAZ PADAM NA MORDKĘ... Z MOJĄ MAJKĄ JUŻ JEST DOBRZE ALE PRZEZ OSTATNIE 3DNI TO NAM TAKIEGO STRACHA NAPĘDZIŁA ŻEEE...... NIE DA SIĘ OPISAĆ 😞 NIE CHCIAŁA ODDYCHAĆ I W OGÓLE WSZYSTKO ZACZEŁO SIĘ KOMPLIKOWAĆ... DOSTAŁA KREW I MASĘ LEKÓW TERAZ JUŻ JEST DOBRZE 🙂 ALE JA PATRZEĆ NIE MOGĘ... JAK JĄ PRZEWIJAJĄ NAWET... TAK... BEZ UCZUCIA 😞 TAK TĄ MOJĄ KRUSZYNKĄ SZARPIĄ... PEŁNO TYCH ZASTRZYKÓW KROPLÓWEK I TE JEJ BIEDNE OCZKA... 😞 DZIŚ JUŻ MAMY 3TYGODNIE 🙂 OBY CZAS ŁASKAWIE LECIAŁ BO JA JUŻ CHCE JĄ W DOMKU 😞 POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE WAS I WASZE BRZUSZKI 🙂 MIŁEGO DNIA BUZIAKI 😘

• Mamusia
Hej na ciebie tu zawsze mozna liczyc 😁 ja wrocilam po poludniu od Melka zrobilam obiad pojechalam do pracy zawiezc l4 w powrocie zrobilam zakupy wrocilam powiesilam pranie a teraz obzeram sie pomidorowka i czeka na mnie pyszna czekolada Nussbeisser uwielbiamy ja z malym 😁a ty co tam porabiasz? czemu ci sie chcialo plakac?