Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
eeeee no cos Ty my tutaj cały czas czekamy na nowe mamy tylko powiem ci szczerze mamy zaglądają kilka razy a później cisza i dlatego jesteśmy cały czas w tym samym gronie 🙂 Bardzo nam miło i zaglądaj do Nas codziennie zobaczysz wtedy czas szybciej leci 🙂

• Mamusia
27 lipca będzie rok jak wyjechaliśmy z Polski, wiec już troche jest 🙂 a wyjechaliśmy na 2 tygodnie na wakacje do wtedy jeszcze mojego narzeczonego rodziny i stwierdzilimy, że zostaniemy 🙂 prace znaleźlismy szybko i jakoś nam się układało 🙂 a w lutym dowiedziałam się że jestem w ciąży i okazało się, że dla mnie już pracy nie ma.. wiec praktycznie od kwietnia siedze prawie całe dni sama.. dzidzia będzie pierwsza, ale w ciąży jestem drugi raz, rok temu w lutym poroniłam..

• Mamusia
oj ja tez siedzę w domu od ponad roku i już bzikuje i też jestem mamą aniołka. No ta ja nie widzę innego wyjścia musisz się przyłączyć do naszego plotkowania 😁 o wszystkim i o niczym czasami o dupie marynie gadamy ale przynajmniej wesoło 😁 🙃

• Mamusia
Innego wyjścia nie widze, nawet jakbym miała nic nie pisać to i tak nie przestałabym czytać, tak się już wciągnęłam 🙂 i za każdym razem jak któraś z was napisze jakąś wesołą wiadomośc to siedze i się uśmiecham, humorek mi się poprawia a jak coś się złego dzieje, to płakać aż mi się chce czasami i potem siedze i myśle i wchodze na forum co chwile żeby sprawdzić co tam słychać 😜

• Mamusia
My mamu okna sypialni na las, więc od much nie możemy się uwolnić.. Mój Filip lata z łapką co chwile ale to i tak nic nie daje bo zaraz na nowo ich nawlatuje.. A wieczorem to staramy się nie zapalać światła bo tyle tego naleci, że spać nie można 😮

• Mamusia
Pilar89 napisał(a):
My mamu okna sypialni na las, więc od much nie możemy się uwolnić.. Mój Filip lata z łapką co chwile ale to i tak nic nie daje bo zaraz na nowo ich nawlatuje.. A wieczorem to staramy się nie zapalać światła bo tyle tego naleci, że spać nie można 😮

ja też mam park koło bloku i pełno cholerstwa latającego 🤢 Hej Agula 🙂

Pilar - to masz tak jak ja na początku;p też właziłam i czytałam a głupio mi się było odezwać.. a teraz stwierdzam, że nie ma to jak pogadać ze "swoimi";p bo kto Cię lepiej z4rozumie??

Kurde.. a propo bolących brzuchów to mnie też coś łapie.. ale takie tępe bóle jakbym miała kolkę z jednej i drugiej strony.. tylko skąd kolka?? i w ogóle od tej pogody to taka wymięta jestem.. łeb mi pęka:/