Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

gosia2301 napisał(a):
Kamusia ja październikówka i wczesniej rodzic nie zamierzam wiec do paxdziernika jeszcze miesiąc 😁 zobaczymy jak w praktyce wyjdzie ☺️ tak Magda była zajeta bobrem a teraz ściemnia 😁

Hmm.. pewnie nie ściemnia;p tylko teraz nadrabia żebyśmy maiły o czym gadać;p;p bo znów jej nie ma;p

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

gosia2301 napisał(a):
szczęsciara teraz Ty sie pobawisz z córeczk a barbi a nie tylko autami 😁 😁 😁 😁 😁

Gocha pamiętaj do 3 razy sztuka;p;p może nam też się kiedyś uda;D;p

magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Gocha - nie krzyczeć tu na mnie;p ja bez powodu od kompa nie wstaję;p;p

Magda- i tak nie wierzę;p;p Ty się tu nie tłumacz ząbkami;p;p

☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ale mnie zawstydziłaś ☺️

Głupio Ci teraz, że takie brzydkie rzeczy robisz a potem wymigujesz się córeczką??:P:P

gosia2301 napisał(a):
Gosiu ja już nie próbuje u mnie już 3 strzały płci męskiej wiec jak by cos było to znowu jajka 😁

nie mów nie mów;p ja jeszcze jedną próbę podejmę - ale to za jakiś czas;p

Kurde.. wysłałam mojego do Kuby ale słyszę, że dalej płacze... chyba wstaję sama:/

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
szczęsciara teraz Ty sie pobawisz z córeczk a barbi a nie tylko autami 😁 😁 😁 😁 😁
TAK JAK MÓWISZ AUTKA MI SIE JUŻ ZNUDZIŁY 🙂)

no wcale Ci sie nie dziwie 😁 no ale zazdrosna jestem o te barbi ja tez bym sie pobawiła ale przeciez sobie lalki nie kupie ☺️

gosia2301 napisał(a):
Kamusia ja październikówka i wczesniej rodzic nie zamierzam wiec do paxdziernika jeszcze miesiąc 😁 zobaczymy jak w praktyce wyjdzie ☺️ tak Magda była zajeta bobrem a teraz ściemnia 😁
TAK NAPRAWDE NIE ŻYCZE CI WCZEŚNIEJSZEGO PORODU 🤢 WIADOMO ŻE W BRZUSZKU JEST MU NAJLEPIEJ ALE MASZ BLIŻEJ NIŻ JA 🙂) WIEM ŻE TO TYLKO MIESIĄC ...ALE SAMA ROZUMIESZ 🙃

gosia2301 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
TAK JAK MÓWISZ AUTKA MI SIE JUŻ ZNUDZIŁY 🙂)

no wcale Ci sie nie dziwie 😁 no ale zazdrosna jestem o te barbi ja tez bym sie pobawiła ale przeciez sobie lalki nie kupie ☺️
POWIEM CI ŻE JUŻ SIE NIE MOGĘ DOCZEKAC PIERWSZEJ LALKI HEHE

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
TAK NAPRAWDE NIE ŻYCZE CI WCZEŚNIEJSZEGO PORODU 🤢 WIADOMO ŻE W BRZUSZKU JEST MU NAJLEPIEJ ALE MASZ BLIŻEJ NIŻ JA 🙂) WIEM ŻE TO TYLKO MIESIĄC ...ALE SAMA ROZUMIESZ 🙃

wiem wiem pierwszego przenosiłam 2 tygodnie wiec szczerze nie licze na nic wczesniej no ale moze sie zdziwie zobaczymy 🙂