Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kochane uciekam, bo studenci z dołu imprezkę robią 😠 i Daria mi się rozbudza... czyli znów śpimy z Małą w łóżku... bo w łóżeczku jest jej za ciasno... 🤨 ona się tak wierci, że szok 🤪 i pół wersalki zawsze nam zajmuje... ☺️

Spokojnego wieczoru i miłej nocy!! 😘

madzia_88 napisał(a):
Kochane uciekam, bo studenci z dołu imprezkę robią 😠 i Daria mi się rozbudza... czyli znów śpimy z Małą w łóżku... bo w łóżeczku jest jej za ciasno... 🤨 ona się tak wierci, że szok 🤪 i pół wersalki zawsze nam zajmuje... ☺️

Spokojnego wieczoru i miłej nocy!! 😘
DOBRANOC SPOKOJNEJ NOCKI PA

• Mamusia
ja miałam 12 lat jak dowiedziałam sie ze bede miała brata 🙂przyjechałam z koloni i mama do mnie powiedziała ze bede miała brata a wiesz co ja na to niechce brata i sie popłakałam pamietam to do dzis 😁 😁 😁teraz ma prawie 12 lat i nie moge zanic sie z nim dogadac mam nadzieje ze jak wyrosnie z tej dziecinady to bedzie całkiem inaczej bedziemy sie wspierać i kochać jak rodzeństwo 🙂

• Mamusia
do tych dziewczyn co nie zaglądały tu dzis 🙂Iwonko słyszałam ze od dzis miałaś częściej tu zaglądać a ty co nic się nie starasz 🙂Gosiu a z tobą co zapomniałaś o nas nie zaglądasz chyba musisz dostać lanie 😁
Madzia123 a ty pojawiłaś się do południa zameldowałaś i juz cie wywiało tez lania chyba dawno nie dostałaś 😁 😁 miałaś zaglądać a ty co 🤨 pojawiasz się i znikasz i znikasz 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Pati200 napisał(a):
do tych dziewczyn co nie zaglądały tu dzis 🙂Iwonko słyszałam ze od dzis miałaś częściej tu zaglądać a ty co nic się nie starasz 🙂Gosiu a z tobą co zapomniałaś o nas nie zaglądasz chyba musisz dostać lanie 😁
Madzia123 a ty pojawiłaś się do południa zameldowałaś i juz cie wywiało tez lania chyba dawno nie dostałaś 😁 😁 miałaś zaglądać a ty co 🤨 pojawiasz się i znikasz i znikasz 😁 😁 😁 😁 😁

pati jestem musiałam nadgonić wasze pogaduchy 😁 😁 Adziulkę wykąpać i tak mi zeszlo 😁