Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kamusia1981 napisał(a):
A ZMIENIAJĄC TEMAT TO TEŻ MACIE TAKI HUMORKI ZE RAZ CHODZICIE TAKIE WESOŁE A ZA CHWILE PŁACZECIE I TO NIE WIADOMO Z JAKIEGO POWODU??BO U MNIE TO OSTATNIO NORMALNE NAWET NA ZAKUPACH COS NIE TAK PÓJDZIE TO W SKLEPIE ŁZY POWSTRZYMUJE A JAK DOJEDZIEMY DO DOMU TO WYJE JAK GŁUPIA MÓJ TO CZASMI MA MNIE DOSYC 😁 😁 😁 😁

o ja mam to samo, mój mi też mówi że jak w ciąży nie będę to tak mi wleje w tyłek za te humory ,że popamiętam...a ja beczę z byle powodu i jestem strasznie do tego kłótliwa 😁

Kama ja już humorów nie mam... płakanie o bzdury to u mnie normalka (nie ciążowa;p) za to ostatnio znów zmęczona strasznie jestem...":/

Iwonka to Cię na cacy załatwili;p niech Ci chociaż kawałek przywiozą;p

HEHEEH TO NIE JESTEM SAMA ALE TO JEST STRASZE WPAJAM SOBIE COŚ DO GŁOWY I KONIEC TAK MUSI BYC BO JAK NIE TO HEHEHE....MI SAMEJ TO CZASEM SMIAC SIE CHCE Z TEGO WSZYSTKIEGO...ALE TO JEST MASAKRA RYCZE O BYLE CO I JAK COS NIE JEST PO MOJEJ MYŚLI...CZASAMI MAM SAMA SIEBIE DOSC I MÓWIE BOŻE KIEDY TO SIĘ SKOŃCZY 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Iwonaa napisał(a):
no fajnie ja czekam na moich aż wrócą z basenu bo mieli zrobić zakupy a własnie dostałam smsa,że sobie na pizze poszli...a mała szaleje 😉 że aż mnie żebra bolą
I JUŻ MASZ POWÓD DO PŁACZU ŻE POJECHALI SAMI A TY CZEKASZ GŁODNA HEHEHE 😁 😁

kamusia1981 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
no fajnie ja czekam na moich aż wrócą z basenu bo mieli zrobić zakupy a własnie dostałam smsa,że sobie na pizze poszli...a mała szaleje 😉 że aż mnie żebra bolą
I JUŻ MASZ POWÓD DO PŁACZU ŻE POJECHALI SAMI A TY CZEKASZ GŁODNA HEHEHE 😁 😁

no tak:P

GoGr napisał(a):
Iwona o filmach to nawet nie wspomnę;p ja nawet na m jak miłość potrafię się rozpłakać;p;p

o widzisz Gosia a ja włączyłam na wiadomosci i już mam łzy w oczach....bo mi szkoda tych ludzi z wypadku w Niemczech i ich rodzin ...

pa Kamilka 🙂

WITAM...WESZŁAM NA CHWILKE BY SIE PRZYWITAC.WŁAŚNIE PIJE KAWKE 😆...A ZA OKNAMI OKROPNA POGODA AZ SIE WYCHODZIC Z DOMU NIE CHCE CHOCIAŻ TRZEBA MAŁEGO ZAPROWADZIC DO SZKOŁY ALE DOPIERO NA 12 😉