Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Bagira możemy sobie ręce podać wiem ze Cię to nie pocieszy ale nie jesteś sama ja tez jestem w obcym kraju zero znajomych a wczoraj jak wyszłam o 12 w południe tak do 23 nie było zainteresowania czy zyje czy moze w szpitalu jestem nic kompletnie 😞 trzymaj się kochana

Przecież to jest chore !!! Czym sobie na to zasłużyłyśmy ??? Dzieki za słowa wsparcia Gosia, mam nadzieję ze jednak znajdziemy kogos komu nie będzie obojętny nasz los 😞

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kare dla gnoja mam i to bardzo dotkliwą. powiem że nie lece na te chrzciny i zobaczy jak to jest byc w polu samemu. Jak to on mowił ze beze mnie nie poleci bo NIE ZOSTAWI ZONY W CIĄZY SAMEJ BEZ OPIEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech gnój cierpi bo wiem jak bardzo chciał byc chrzestnym.
Jeszcze brzuch zaczał mnie bolec, pięknie.

Boże święty co za cham 😠
Dobrze,ze mu dałaś popalić...jeju jak to dobrze,ze nic Tobie nie jest!!!!!
Normalnie gdzie te głupie chłopy mają rozum...no jak można żonę w ciąży zostawić,a jakbyś zemdlała albo by Cię ktoś napadł....Bóg nad Tobą czuwa,bo wiadomo co się dzieje na świecie.
Ten Twój mąż naprawdę nie myśli!!!!!!!!!!!!!!!

Ale powiedz dobrze się czujesz ,nic Ci nie jest????
Ja zaraz uciekam,bo maz siedzi i tak na moment tylko

• Mamusia
Psychicznie fatalnie, fizycznie jakos tam chociaż zaczał brzuch bolec i głowa z nerwów i wysliłku pewnie. Cała mokra wróciłam. Kurcze po tej napaści z przed dwóch miesięcy jak człapałam tą pusta droga nie wiedząc gdzie miałam rózne mysli. Gdyby ktos chciał mni zrobic krzywde nie byłoby problemu. Potem wzdłuż krzaków musiałam iść bo drogi nie było. Mowie, nikomu nie zyczę przeżyć takiego upokorzenia. Zeby to była Polska to by kogos zapytała gdzie jestem ale tutaj oni sami nie wiedza gdzie co jest bo na GPs ach jeżdżą. Po rdodze spotkałam 2 osoby !!! zdreptałam mnóstwo kilometrów nie wiedza czy dobrze idę i kiedy znajde dom tego mu szybko nie daruję !!!!!!!!!1

• Mamusia
Beatko, już lepiej się czujesz?? 😘
Co ja mogę dodać... to co chyba każda z nas myśli na ten temat, Twój mąż zachował się karygodnie. Wiem, że nie jesteś sobie teraz w stanie tego wyobrazić - bo na pewno nie chcesz go widzieć, ani z nim rozmawiać, ale spytaj go jak on się z tym czuje, że Ciebie zostawił i gdzie on ma serce? Czy naprawdę jest taki nieczuły?

• Mamusia
Aż mnie gęsia skórka przechodzi jak sobie wyobrażę co przeszłaś i co teraz czujesz 😞 Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą 😘
Spróbuj jakoś opanować nerwy, bo zaszkodzą dziecku, a wiem że tego nie chcesz. Myślę, że ta kara którą wymyśliłaś będzie dla niego dobrą karą. Tak bardzo chciał być chrzestnym?? A o swoim dziecku, które nosisz w brzuchu to chyba ani chwili nie pomyślał... Przykro mi jest, czytają takie rzeczy 😞 bo nie wiem jak Ci pomóc.

• Mamusia
Juz wiem co mi powie, ze przecież chciałam wyjsc i wracać !!! Czasami się zastanawiam on udaje idiotę czy nim naprawdę jest. To wszystko moja wina on jest bez skazy. Wiecie co mnie zastanawia, gdzie on pojechał po tym jak wysiadłam z samochodu. No a co lepsze byłam tak wściekla ze nawet nie patrzyłam czy cos nie jedzie i jak wysiadłam to dopiero zauwazyłam że samochód zahamował tuz przed drzwiami. Naprawde Bozia czuwała.

• Mamusia
Ninus, pomagacie dobrym słowem i otuchą i to bardzo.
słuchajcie, własnie do mnie napisał na gg : oglądamy serial ? Nie no ja nie wiem czy on faktycznie ma niedorozwój umysłowy ?!?! Naprawdę mi ręce opadają. Moze on się nadaję do leczenia psychiatrycznego. On sie nie zachowuje normalnie.

• Mamusia
Monika z dzidzią wszystko oki mimo tych kamieni 🙂 Też już się bałam, że ból wpływa negatywnie na ciąże ale położna powiedziała, że jest wszystko dobrze. Beatka na prawdę w głowie się nie mieść co z tymi facetami jest !!! Widzisz nie jesteś sama to smutna prawda ale widać inne dziewczyny mają ten sam problem. Kurczę czemu to życie jest takie ciężkie ??!!! Ja też przed chwilą dowiedziałam się czegoś bardzo niemiłego aż mąż zwolnił się z pracy i wraca do domu bo to się w głowie nie mieści. Jak się uspokoję to Wam trochę napiszę o co chodzi. Teraz siedzę i ryczę jak bura suka !!! 😞

• Mamusia
Nie zrozumie, bo on sie nie czuje winny. Zachowuje się jak czub do którego nie dociera co zrobił. Za to jak w Polsce mi sie kilka razy krzywda stała to oczywiście moja wina. Za napad z gwałtem tez ja jestem odpowiedzialna i tak jest zawsze. On jest bez skazy.

• Mamusia
A więc opowiem wam tak raz dwa dopóki męża nie ma jeszcze. Moja mama opiekuję się własną matką która jest psychicznie chora- dosłownie i mama z nią mieszka bo to mieszkanie jest już przepisane notarialnie na moją mamę i jest jej własnością. I za to że mojej mamy nie było półtorej miesiąca jej rodzona siostra ( córka babci) wraz ze swoją córką która jest kuratorem sądowym podały moją mamę na prokuraturę za to, że mama niby zostawiła babcie bez opieki chociaż ta ma jeszcze córkę i syna. Chcą jej odebrać majątek i dach nad głową tylko dlatego aby ją ukarać za to, że musiały się zajmować własną matką czy babcią!!! Jak można robić rodzina rodzinie takie rzeczy ?!?!?! A poza tym dowiedziałam się, że teściowa rozmawiała z moją ciotką którą widziała raz na oczy i powiedziała, że syna to ona już nie ma bo on się nie interesuję swoją matka i chorym ojcem i im nie pomaga finansowo. A do tego powiedziała ze mój mąż musi zapierdalać na mnie i bachora i jeszcze teściowa mu się zjebała na głowę !!! A co ją to interesuję ?!?!?! No nie już czuję jak Mariusz da jej popalić jak zaraz wróci bo się aż z pracy urwał !!Tylko siedzieć i płakać nad tą podłością ludzką !!!

Beatko brak mi słów na taki idiotyzm 😞
Pamiętaj,ze zawsze tu jesteśmy i Cię wysłuchamy,jakby co pisz na gg,jak tylko będę to chętnie popiszę chociaż z Tobą.
A może zagroź mężowi,ze wrócisz do Polski???!!!

Trzymaj się kochana,buziki,proszę nie denerwuj się -pamiętaj o maluszku!!!!

Dobranoc

• Mamusia
A poza tym przyczepili się do mnie ciotka z córką kuratorem, że jakim ja prawem wstawiam zdjęcia z USG dziecka na NK jak to takie prywatne fotografie są !!! Nie no tylko porozpierdalać im głowy !!! Już ja tej pani kurator wysłałam e-maila to jej w te anorektyczne nogi wejdzie !!!Sama ma około 34 lat i nie może mieć dzieci to z zazdrości kogoś oczernia !! Kurwa mac jak b będę chciała to zrobię sobie zdjęcie krocza po porodzie i wstawię na NK !!!!!! A jej chuj do tego bryyyyyy...!!!!!!!!!

• Mamusia
Z rodzina to najlepiej na zdęciu się wychodzi 😠 Moja ciotka sprzedała mieszkanie które było po babci a które dostali na mnie i ktore wyremontował moj ojciec, za ogromne pieniade. Moja matka nie zobaczyła z tego grosza a ciotka wie ze tez nie mają fajnej sytuacji mieszkaniowej. Za te pieniadze kupiła 17 letniemu synu samochód i mniejsze mieszkanie dla nich a teraz jak on skonczył 18 lat to zażyczył sobie własny kat więc sprzedała to i kupiła mieszkanie jemu !!! Tak się wychodzi z rodziną. Nawet przepraszam matce nie powiedziała.
Kasiu, współczuje szczególnie ze w rodzinie sa takie układy. Co za ludzie !

• Mamusia
Aduś napisał(a):
Beatko brak mi słów na taki idiotyzm 😞
Pamiętaj,ze zawsze tu jesteśmy i Cię wysłuchamy,jakby co pisz na gg,jak tylko będę to chętnie popiszę chociaż z Tobą.
A może zagroź mężowi,ze wrócisz do Polski???!!!

Trzymaj się kochana,buziki,proszę nie denerwuj się -pamiętaj o maluszku!!!!

Dobranoc

Groziłam mu i nic , wie ze nie zostawie Maksa. On ma wszystko w dupie ale sie doigra w koncu.
Dziekuje dziewczyny moje kochane 😘 😘

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
A poza tym przyczepili się do mnie ciotka z córką kuratorem, że jakim ja prawem wstawiam zdjęcia z USG dziecka na NK jak to takie prywatne fotografie są !!! Nie no tylko porozpierdalać im głowy !!! Już ja tej pani kurator wysłałam e-maila to jej w te anorektyczne nogi wejdzie !!!Sama ma około 34 lat i nie może mieć dzieci to z zazdrości kogoś oczernia !! Kurwa mac jak b będę chciała to zrobię sobie zdjęcie krocza po porodzie i wstawię na NK !!!!!! A jej chuj do tego bryyyyyy...!!!!!!!!!

Kasia, to jest szczyt wszystkiego !!! A weź zablokuj ich to nie zobacza Twoich zdjęć i kij im w oko. Co Ty smarkata 15 jestes ze beda Ci mowic co masz robic ?! C0o za bezczelność. Nie no ten świat faktycznie oszalała chyba.

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
To się w głowie nie mieści !! Zrobić z kogoś bezdomnego tylko po to żeby się zemścić !! A teściowa to już nigdy nie zobaczy dziecka na oczy !!!!! Stara krowa zdechnąć nie będzie mogła za tą wredote i materializm !!!

Boze, ile w ludziach nienawiści, fałszu i obłudy !!! Jak moga zyć z tym. Jak własna matka tak może krzywdzić syna ?! Jakim prawem śmie Ciebie obrażać ?! Niech siedzi i sie dławi swoją zółcią aż ja sama zaleje. Mama jak ma taką możliwość powinna jak najszybciej znaleźc dobrego prawnika bo jak ma takich przeciwków sobie to az strach.