Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Skąd ja to znam Aga. Mój był dobry jak żyliśmy na odległość i składał się z bratem i kase mamie słali do Polski mimo, że ona z teściem mają około 4 tysiące dochodu miesięcznie 😮 Ja się zaręczyliśmy i zaplanowaliśmy ślub to był dosłownie lament i płacz- ,, Synek na co Ci to ??,, albo ,, Jeszcze Ci narzeczona bokiem wyjdzie ! ,, 🤔 My chociaż się kłócimy nie raz to jesteśmy ogólnie udanym małżeństwem a jej na dobre te wszystkie przykre słowa i lamenty nie wyszły tylko jeszcze syn jej znać nie chce. Dla mnie to lepiej bo nienawidzę tej jędzy i mam święty spokój bo się nie wpierdziela między nas 🙂 Na początku płakałam, było mi przykro a teraz potrafię jej powiedzieć, że ,,Jak się nie podoba to wypierdalać!!! ,, dlatego jestem tą najgorszą synową bo się umiem obszczekać i walczyć o swoje.

ja mieszkam z mężem u moich rodziców... heh nie jest tak lekko jak mi się wydawało że będzie ale póki co nie najgorzej... chcielibyśmy na swoje iść ale nie mamy możliwości do mojego porodu bynajmniej i kilku miesięcy po nim;/ zreszta mama chciała żebym do porody została i te chwile po bo mówi że pomoże zobaczymy.... ale zawsze niema to jak na swoim...

moja mama traktuje mojego chłopa z szacunkiem pierze jego rzecz:P haha śmieje sie bo w domu sam recznie prał skarpety a tu teraz teściowa mu je pierze 😁 choć teraz jak jestem na zwolnieniu to ja sama piore wszystkich ubranka:P mama nigdy nie pokazywałą na zewnątrz uczuć swoich nawet w moim przypadku czy siostry... do zięcia podchodzi z szacunkiem on ją też szanuje i jest ok...

mój tata mojego mężunia ak syna a moi teściowie są bardzo za mna naprawde niewiem jak to długo potrwa ale bardzo mnie szanują i teraz gdy jestem w ciąży to już wogóle nawet mi jedzenie na wynos robią mimo iż mieszkam 2 km od nich hahaha

• Mamusia
To fakt Beata u mnie było tyle śniegu, że do pracy nie jeździłam bo był cały publiczny transport odwołany tak zasypało Liverpool 🙃 🤪 A oczywiście angole nie przystosowani na taką zimę nawet spychaczy nie mają kupionych ha ha ha. Także pamiętam, że chyba tydzień siedziałam w domu z usprawiedliwionym urlopem 😉 Mam nadzieje, że ta będzie tak lekka jak zawsze- zero śniegu co najwyżej trochę niższa temperatura. Dziewczyny już chyba 4 dzień z rzędu mam zgagę całe dnie 🤢 Kurczę wykończę się 🙃 🤨

z tymi włosami to nieprawda moja szwagierka miała zgagę od 4 miesiaca i własnie migdałami ją leczyła a urodziła łysolka i ma roczek juz i dalej nie ma kłaczków 😁

• Mamusia
Słyszałam i o migdałach i o włoskach. Mam nadzieje, że migdały pomogą muszę zakupić sobie. Co do włosków to lekarze w necie mają inną teorie, że to niby dieta powoduje zgagę ale jak do tej pory moja dieta nie powodowała takich dolegliwości już w ciąży. Włoski może i rosną bo jak będzie Mała podobna do taty to mój Mariusz ma bardzo gęste, czarne i podatne włosy 🙂 Także pewnie urodzę jakąś mopeczkę ha ha ha 😉

• Mamusia
Mój ojciec buntuje mojego męża przeciwko mnie ale on juz taki jest a moja mam bardzo go zachwala jak to sama mówi dobrze trafiłam. No fakt, trudno w naszych czasach trafic na faceta który nie pije i nie pali i jeszcze z kolegami sie nie włóczy tylko jest domatorem. Moja teściowa zawsze była dla mnie ok, prędzej goniła męza za to ze mi nie pomaga niz cos by gadała ale w odniesieniu do dziecka jest nie halo. Jak się urodził to juz było co mamy z dzieckiem ro bic potem jak bylismy w
PL to juz było ze mamy go tak chować a nie inaczej a czasza się przelała jak praktycznie przez cały pobyt u nas gadała do Maksa jak to go rodzice nie kochają i mają go gdzieś !!! Jak ja się wnerwiłam to wygarnęłam a ta do mnie ze ona tylko żartuje więc ja na to ze jak Maks przybiegnie pewnego dnia do mnie z płaczem dlaczego go nie kochany bo tak babcia powiedziała to odeslę go z powrotem do babci zeby mu wytłumaczyła o co jej do diabla chodzi. Od tej pory już się powstrzymuje. Moja teściowa ma bardzo silny i stanowczy charakter ale ze mną nie wygra i dobrze o tym wie więc schodzimy sobie z drogi.

• Mamusia
Aga w którym skansenie go znalazłaś ha ha ha ?? Pójdę w to samo miejsce coś zakupić 😁 Mój pali ale nie dużo, lubi piwo ale też nie w kolosalnych ilościach ale co najważniejsze to domator. Nie wychodzi mi z domu i nie szlaja się po barach w bóg wie kim i bóg wie co robi. No i jest bardzo oszczędny w przeciwieństwie do mnie ha ha ja w ogóle nie umiem zarządzać pieniędzmi. Może to przyjdzie z czasem bo jestem młoda i tylko od roku mężatką na swoim. Także zobaczymy ale jak się nie zmienię to zawsze mam męża dusigrosza 😁

Dopiero wróciliśmy ze spacerku 🙂
Beatka Oskar jadł co 3 godziny i przez około godzinę 😞,w nocy zasypiał przy piersi,bo spał ze mną,więc dokłądnie nie wiem jak długo jadł,bo też usypiałam.
Chodziło mi o to,ze wiele dzieci widziałam(od urodzenia),które jadły i spały a mój synek tak jak pisałam jakieś 2 razy po 2 godziny a w między czasie poprostu leżał i patrzył sobie(wiem,ze jeszcze nie wiedział nic oprócz plam).
Jak był już starszy(około 3 mies) to na macie albo w huśtawce...poprostu od urodzenia mało śpi w dzień.a niekóre dzieci to tylko jedzą a potem zaraz śpią,wstają i jedzą i tak w kółko prawie.

Aguś wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy 🙂 🙂 🙂
Ale zbieg okoliczności,Ty masz dzisiaj,Kasia 15 a ja 17 🙂

Co tak dziewczyny ucichłyście??? 😞
Ja niedługo kąpie Oskara i idzie spać a ja chyba po nim,bo spałąm tylko 3 godziny w nocy 😞,strasznie mnie bolała ta moja chora ręka i z tego bólu nie mogłam zasnąć do 3 😞

Dobraj nocki 🙂

jestem z powrotem ... koleżanka u mnie byłą:P się wygadać ... co taka cisza... hehe moja mała to szaleju sie najadła wypycha mi prawy bok i brzuch z jednej strony większy z drugiej mniejszy 😁 ale jaja... hehe ja czekam na męża aż z pracy przyjdzie... co mu obiad zrobie... jaka u nas okropna pogoda.. ale samopoczucie mi dopisuje...

• Mamusia
Kurwa mać, zaczynam rozumiec kobiety działajace w afekcie !!!!!!!!!!!!!!!
Pojechalismy na spacer , pół drogi ten gnojek ze mna dyskutował ile mi zostało miesacy do porodu doprowadził mnie do takiego stanu ze kazałam mu zatrzymać samochod i wysiadłam. Nie miałam komorki, kasy, telefonu, nic !!!!!!!!!!!! Poszłam przed siebie byle nie słyszec jego jazgotanie. Popierdoleniec pojechał w pizdu zostawiając mnie na autostradzie, nie wiadomo gdzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurwa mać, wie gnojek ze nie mam orientacji w terenie ze mogę sie zgubic raz dwa i tak tez sie stało. Dopiero po godzinie znalazłam znak na moje miasto. Około 10 kilometrów zeszłam w upale na nogach w 5 miesiacu ciązy !!!!!!!!!! Jak dotarłam do miast pojeb gdzies mnie zauwazył i jak nadziwkę czy na psa zatrabił, zero przepraszam bylem dupkiem nic wiec poszłam w innym kierunku a ten pojechał do domu !!! Skurwiel wiedział ze kolejne 4 kilometry sa do nas ale chuj niech baba idzie. Dostal w mordę jak tylko otworzyl drzwi i powiedziałm ze jak sie zblizy to go zamorduje. Przysięgam ze to zrobie jak mi wejdzie w drogę.

• Mamusia
Trzeba byc pierdolnietym zeby porzucić w środku pola kobietę w ciąży. do cholery jasnej w tyk kraju nie trzeba się prosic zeby ci zycie ukrócili. Naprawde nie chce tak dalej zyc. Tym razem przegiął , poszukam porad prawnych i składam pozew bo mam dosc !!!