Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Estera ! Ale masz piękne imię !! Szkoła rodzenia to fajna sprawa ale jeśli nie będziesz na nią chodzić to i tak podczas porodu będziesz na pewno wiedzieć co robić 😉 Ja chodzę do szkoły rodzenia ale w Anglii ta szkoła wygląda trochę inaczej- jest tylko gadanina zero ćwiczeń a więc ja swojego męża nawet nie ciągnęłam bo biedny by się tam zanudził 🙂 Bardzo się cieszę, że do Nas dołączyłaś później dopiszę Cię do tabelki Grudnióweczek 2010 🙂

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

naylaaa napisał(a):
Kasia, pewnie to upławy, bo jakby Ci czop wypadł, to byś zauważyła różnicę 😁
Współczuję Ci z tą nerką 🤨

Boziu laski wiecie e u nas każda może w kazdej chwili ormalnie zaczac rodzic... od 30 tyg to już praktycznie hehnormą ja mam 32 jezu... jestem przerażona nie mam spakowanej torby ani łóżeczka nie mam ani wózka nic 😮 ani ubranek wypranych;/ 😮

• Mamusia
Ola... spokojnie 😉 Zachowaj spokój 😁 Wiadomo, że w każdej chwili możesz zacząć rodzić, ale oby to było za co najmniej 6 tygodni 😁 Ja mam co chwilę kłótnię z mężem, który mnie wytrąca z równowagi jak mówię mu ile jeszcze rzeczy muszę kupić. A on mówi, żebym się w głowę puknęła, że ja JUŻ wszystko kupuję, bo to się nie kupuje tak szybko, tylko po porodzie... Standard... 😜 Czyli jak dziecko przyjdzie na świat to nie będzie miało pościeli, rożka, no nic praktycznie ... A mi się puls przyspiesza od takiej gadki 🤪

• Mamusia
Heyka dziewczyny, weszłam tak z ciekawości na Wasze posty, bo widzę, że fajnie u Was grudzień się zapowiada, z nowymi członkami rodzin, a to już niedługo. Życzę Wam powodzenia i wytrwałości w oczekiwaniu na grudzień. Czas szybko leci, choć wiem, że okres ciąży wydaje się być nieskończony. Moja córeczka ma 1 miesiąc 2 tygodnie a mam wrażenie, że dopiero co ze szpitala wyszłam - szok.
Powodzenia i pozdrawiam

• Mamusia
Jejku dziewczyny naprawde ten czas tak szybko ucieka!!! Aga może Maja jeszcze się ułoży odpowiednio do następnej kontroli 🙂 to ja się cały czas do porodu przygotowuje hehe a w grudniu to chyba męża zamęcze bo bym chciała urodzić szybciej i byc na święta w domu 😁

• Mamusia
Ada, to prosto z porodówki bierzesz Oskara i Alana i lecisz na wizytę hahahah 🙂 Jeśli urodzisz wcześniej 😜 A raczej urodzisz 😁
Aga, ciekawe czy Maja się obróci do tej pory. Porozmawiaj sobie z nią 😜
U mnie komnata lśni 😁 Myślimy gdzie postawić łóżeczko i aż nas głowa rozbolała hahah 😁 Kompletnie nie wiemy gdzie je wstawić.
Aga to tylko o seks się pytała lekarza... czy może hahah 😉 A tu dalej celibat.

• Mamusia
Czarownice wróciłam !!! 🙂 Byłam na zakupach 😁 Kupiłam koszyki na nowe meble i już proszek i płyn do prania dzisiaj będę prać pierwszą turę ciuszków 😁 😁 Cieszę się na to jak małe dziecko hihihi 😁 🤪 🙃 Mi dzisiaj przyszedł laktator bardzo się cieszę, że kupiłam używany bo jest w idealnym stanie tylko rzeczywiście niektóre części są odbarwione ale kit z tym wyparzę po swojemu i będzie git 😁 😁 Nina mój tak samo mówię, że jeszcze trzeba kupić Sudokrem i wymieniam kilka jeszcze innych rzeczy a On do mnie, że ja już wymyślam jak głupia bo na pewno to wszystko jest nie potrzebne !!!! 🤪 No zwariować z nim idzie 🙃 No dziewczynki tak jak mi zostało praktycznie 10 tygodni i dla mnie to jest bardzo mało jakoś tak mi się wydaje bo wiem jak czas szybko leci 🙃

• Mamusia
Uwielbiam amstaffy 😁 I wbrew opiniom, to ja akurat znam same spokojne i ułożone amstaffy, ale to zależy od wychowania. Śliczne są te psy 😁
Za 2 tygodnie to Ty męża zajedziesz hahaha 😁 Nie wie nawet co go czeka 🤪 🤪 🙃
Jak Ty nasz nazywasz?? Lochy?? 🤪 Zero kultury... Wiemy, że jesteśmy grube, ale żeby być tak bezpośrednim....

• Mamusia
Aga no to mogła złapać rączką i wykręcić 😁 😁 Ja po obiadokolacji ledwo siedzę aż ciężko mi się oddycha a mąż znów narzekał, że za słone ja nie wiem czy ja nie mam smaku czy co 🙃 Mi smakowała i soli było akurat a ten to jakiś delikutaśny jest I chyba dla niego wogóle soli nie będę używać 😮 🤪 😎