Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja sobie żartowałam, bo u mnie nie można patrzeć na miesiączkę, tylko na usg 😞 Jakbym patrzyła na okres, czyli 10 lutego to by wyszło, że w 35 jestem 😁
Aga, a Ty przez 2 tygodnie nie będziesz miała dostępu do internetu?? Ale będzie tu stypa.... jaaaaa... 🤪
hahaha żartowałam 😁 Będzie bal murzynów, że nie ma najcięższego wieloryba i brzuszek.net będzie śmigał 😉

• Mamusia
Mówiłam, że Ci mogę przesłać jedną parę, bo mam dwie hahahah 😁 Po koleżance się nie będziesz brzydzić hahahha. A z usg, bo po odrzuceniu tabletek nie dostałam okresu i zaszłam w ciążę. Także nie można patrzeć na okres, bo miałam rozregulowany cykl.
Ja też zasypiam 😁 Dobranoc Brzuchatki 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Nowa Aga bardzo ładna galeria na NK 🙂 Synek już taki duży chłopiec 🙂 I ma śliczne imię 🙃

Mówiłam że w sam raz dla Oliwki 😁 🤪

też tak myślę 🙂 😁

tylko czy by wytrzymał z tą złośnicą 😁 no jeśli by jej oddawał zabawki to by było super albo miał myszke miki 😁 🤪 ona wariuje za tą myszką 😁

Myślę, że tak,a myszke miki da się załatwić 😉 😁 Oli warjuje za dinozaurami 🙂

• Mamusia
Hej 😁
Właśnie, co się dzieje z Agą Kropką?? Pewnie przegapiłam post. Wyjechała gdzieś??
Ada na ktg. Ciekawe co jej powiedzą 😘
Kasiu za ile kupiłaś ten używany laktator?? 🙂
Ale mam lenia... Chyba dziś zaciągnę męża do sklepu i kupimy coś dzidziusiowi 😁 😎
Wczoraj łzy mi same leciały, bo jakichś głupich myśli dostałam, że sobie nie poradzę przy dziecku i że taka nieporadna jestem 😜 ech... huśtawki nastrojów 😉

• Mamusia
Hej Mamuśki ! Nie uwierzycie ale ja też już nie śpię 😁
Wizytę do lekarza mam na 15:40 mam nadzieje, że mnie nie zbędzie i da mi porządne żelazo do brania. Ninka ja tez wczoraj płakałam jak głupia ja się dowiedziałam o tym niedoborze hemoglobiny 😞 A za laktator dałam 4,50 funta czyli jakieś niecałe 25 zł także to baaaardzo mało. Sylwia wymiary już zapisałam w tabelce później znów prześlę ale może jak inne dziewczyny też dadzą 🙂 Ja mam dzisiaj gości a dokładnie znajoma z synkiem takim 8 miesięcy przychodzi do mnie 🙂 Dzisiaj spodziewam się podgrzewacza do butelek i jedzenia który też kupiłam na polskie za jakieś 25 zł 🙂 🙂 A babeczka użyła go chyba z dwa razy 🙂 A mnie z łóżka tak rano wyciągną zapach hamburgera bo mój mąż sobie robił no i go objadłam 😁 😁