Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Aga 😁 😁 hihihihi
bossz kolezanka do mnie wypisuje wczoraj mi wyła 4 h że w ciązy jest a awet tego jeszcze nie wie... poprostu ze swoim facetem sie raz przespała i bez zabezpieczen i wielkie chalo nawet nie wie czy miała płodne czy nie i już ryczy bo sama nie wie czy chce czy ni chce z nim byc jak jej mówie że sobie krzywde robi z tym ze z nim jest to nagle chce z nim byc potem przyłazi i ryczy że niechce z nim byc i tak jest w kółko juz rok prawie idzie zwariowac....

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hejka 🙂
Jestem juz po lekarzu,miałam tylko ktg i jest ok,mam byc za tydzień na usg i przepływy.

A Wy grubasy znowu naskrobałyście 24 strony...kiedy ja to nadrobię 😞
aha zaraz spadam bo mi ładowarka znowu nie chce działać 😠..ma zawiechy nieraz 😞

• Mamusia
Cześć dziewczyny 😉
Wpadłam na chwilę 🙂 Tak jak pisałam mam siostrę w domu mąż u teściowej cały czas siedzi bo pomaga w handlu a ja z Ewcią i do tego zaczęłam sprzątać z tego wynika brak czasu i 60 stron nie nadrobionych !!! Jak byście mogły napisać w skrócie co tam u was - będę bardzo wdzięczna 🙂
myślałam już o wyprawce do szpitala dla Adusi i kupie 3 pary bodów
http://allegro.pl/body-kopertowe-kolorowe-rozm-56-gratis-i1261552314.html
i 3 pajacyki
http://allegro.pl/mothercare-pajacyki-spioszki-3-szt-cudo-56-62-i1254814108.html
Poza tym Ewcia wczoraj tak uderzyła głową w róg ściany i tak strasznie płakała 😞 Myślałam iść z nią do lekarza na jakieś prześwietlenie bo głowę ma niesamowicie poobijaną a na dodatek nadal nie uważa 😞

Aga juz dostałaś??? To się cieszę 🙂
Nie pytałąm o to szczepienie,bo zapomniałam...zawsze jak wchodze do lekarza to zapominam o co miałąm pytać 😞...skleroza na widok białego fartucha 😁,ale za tydzień będę to może nie zapomnę

Kurcze cholerna ładowarka 😠,zaraz mi bateria siądzie 😞

zaczęła działać 🤪

mały nynka,nie chciał babci zasnąć i płakał,mocno musiał płakać,bo się tak tai przez sen jak dzieci po długim płaczu

Kasia ja zaczęłam wczoraj 32 tydzień,mam +10kg

wiecie chyba zaczynają mi się podobać te włosy 🤪,jakoś się przyzwyczajam:P

No wiem,wiem 😁 😜...ale wyobraż sobie,ze teraz się przefarbujesz na jasny blond 🤪...to szok 🤪..a ja zawsze byłąm jasną blondynką i nagle takie ciemne 🤪...teściowa mówi,ze lepiej,maż też 😁