Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
Aga, ja też mam wizytę u lekarza 20-tego więc dla nas obu sądny dzień bo nie wiem czy mała się obróciła lub obróci do tego czasu jak trzeba- u Ciebie to samo. Daj więc od razu znać co i jak, a póki co udanego wyjazdu 🙂

hahaha ja też mam wizytę na 20 tego na 8 rano 🙂

No proszę jaki zbieg okoliczności- to będzie o czym się chwalić na forum 🙂 😉 Ja mam dopiero na 16:15 wizytę także najprędzej będziemy wiedzieć co u Twojego maleństwa 🙂

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ciuchy mam świeżo posortowane bo kupiliśmy przedwczoraj szafę i akurat musiałam porządki zrobić. Kilka dni temu robiłam porządki w takich drobiazgach męża i swoich. Okna mam pomyte bo pracownicy naszego właściciela nam umyli haha 🤪 A wiadomo kurze, podłogi,lodówka czy kuchnia, rzeczy sanitarne to trzeba na bieżąco. Ja generalnie sprzątam raz w tygodniu 🙂 A i zostały mi jeszcze drzwi i futryny do umycia ale to chyba jeszcze dzisiaj zrobię 😁

• Mamusia
Cała Kasia- tylko sprzątanie w głowie 😜 Obyś się tylko nie przemęczyła 🙂 Ja też generalnie sprzątam raz w tygodniu bo w ciąży dostałam bzika na punkcie czystości 😜 Co prawda zawsze lubiłam porządek ale jak tylko siedzę w domu to bym na okrągło coś sprzątała, prała, poprawiała po mężu hehe czy gotowała- masakra 🙂

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Cała Kasia- tylko sprzątanie w głowie 😜 Obyś się tylko nie przemęczyła 🙂 Ja też generalnie sprzątam raz w tygodniu bo w ciąży dostałam bzika na punkcie czystości 😜 Co prawda zawsze lubiłam porządek ale jak tylko siedzę w domu to bym na okrągło coś sprzątała, prała, poprawiała po mężu hehe czy gotowała- masakra 🙂

To ja mam identycznie. Jak pracowałam to nie miałam siły na takie lizanie mieszkania a teraz to sama sobie nie mogę dać rady- ciągle bym sprzątała 🙃

• Mamusia
Dokładnie- moja mama sama zauważyła, że ciągle coś robię jakbym jakieś ADHD miała 😁 Moja kuzynka też jest w ciąży i mówi, że u niej to samo- jak pracowała to się tak nie przykładała, a teraz to co chwile ze ścierką lata. Ciekawe czy nam tak zostanie czy czasu nie będzie 😜

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Oj myślę, że nie będzie siły haha poza tym siłę jaką będziemy miały będziemy chciały przetrawić na dzidziusia a nie sprzątanie mieszkania 😁

Ja po urodzeniu synka całe 2 tyg. leżałam i nic nie robiłam tylko do niego wstawałam źle mnie zszyli i nie mogłam siedzieć i chodzić aż w końcu sama wyjęłam szwy, bo już nie mogłam wytrzymać położna obejrzała i powiedziała, że jest już ok

• Mamusia
Nie ma to jak my kobiety- z wszystkim sobie poradzimy 🙂 Ja po tym dzisiejszym sprzątaniu padam z nóg więc lecę obejrzeć z mężem jakiś film i kimanko także dobranoc brzuchatki 🙂
No a moja mała się zaczęła w brzuchu wypinać bo to jej godzina heh 😜 Do jutra- spokojnej nocy 😉

kafinka napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
Aga, ja też mam wizytę u lekarza 20-tego więc dla nas obu sądny dzień bo nie wiem czy mała się obróciła lub obróci do tego czasu jak trzeba- u Ciebie to samo. Daj więc od razu znać co i jak, a póki co udanego wyjazdu 🙂

hahaha ja też mam wizytę na 20 tego na 8 rano 🙂

też mam wizyte na 20 na 11

witam mamuśki 😁 hihihihihi jak mi się nie chce... dzis jadę na 2 makijaże slubne potem jadę do teściów z mężem pilnujemy im chaty bo oni w pon wrócą... albo późno w niedziele... i bedziemy sami w wielkim domu 😁 hiihihihi ide się wykompać... w nocy sie tak trzepałam ze przescieradło całe skreciłam a kołdre na podłodze zbierałam 😁

• Mamusia
Hej Brzuszki 😁
Z tymi wizytami 20 to aż śmieszne 🙂 Będzie gorący temat na forum 😁 Ja się wyłamuję i idę 18, wybaczcie 😉
Zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj byłam w urzędzie i zgadałam się z taką dziewczyną, była z małym dzieckiem ( chłopiec) i mówiła, że w ciąży była u trzech różnych lekarzy, trzy różne usg i powiedzieli, że to będzie dziewczynka hahaha 🤪 🙃 Także takie pomyłki się jeszcze zdarzają 😉 także uważajcie moje drogie 😉
Dzisiaj sobota, to pewnie będzie stypa na forum, a po drugie musimy udawać smutne, bo Aga wyjeżdża 😉 hahahahaa 🤪
Ola, a chcesz dokładnie ten sam wózek, czy takiego typu?? Ja pierwszy raz słyszę o takiej firmie, tylko nam w oko wpadł... Już sama nie wiem kto ma kupować ten wózek, czy my czy moi rodzice... Bo jak my to jest za drogi. Wczoraj w tym glupim sklepie co byliśmy to kołdra, fakt że była śliczna... ale kosztowała 350 zł 🤪 🤪

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
witam mamuśki 😁 hihihihihi jak mi się nie chce... dzis jadę na 2 makijaże slubne potem jadę do teściów z mężem pilnujemy im chaty bo oni w pon wrócą... albo późno w niedziele... i bedziemy sami w wielkim domu 😁 hiihihihi ide się wykompać... w nocy sie tak trzepałam ze przescieradło całe skreciłam a kołdre na podłodze zbierałam 😁

Ola pokaż nam tu swoje artystyczne dzieło 🙂

cześć grubaski 😁

Chłopaki śpią,więc mam chwilę 😁,juz generalne porządki za mną i zakupy,niedługo mamy gości 🙂
Ja mam wizytę 15,zresztą ja to i tak co tydzień 🤪..no ale się dowiem jak tam waga,czy sie poprawiło itd 🤨

Ale się nam październik juz wysypał 😁...to już prawie połowa miesiąca...niedługo listpad i MY 🤪...ja coś czuje,ze nie doczekam urodzin @-letniej Nicole na które jest Oskar zaproszony 20 listopada 🤪 😁