Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mnie teraz tak wysadziło 🤪 🙃 Niby mam w pasie 104 cm ale nic w bokach tylko wszystko przed sobą. Wiecie co dzisiaj bolą mnie plecy jak nigdy 🙃 My mamy już pieska na dwa tygodnie 😉 A Dziewczyny nie wiem czy wiecie dlatego piszę. Rozmawiałam dzisiaj z mamą i prosiła ją, żeby kupiła mi krople na kolki dla Ali i babeczka w aptece poleciła jej niemieckie krople działające na każde dziecko podobno na prawdę są super !!! Tylko, że chyba do zamówienia tylko przez internet bo są sprowadzane z Niemiec. 30 ml to około 16 zł koszt wiem, że są na polskim ebay-u. Nazwa to: Sab Simpex 😉 Ja je kupię na pewno bo na angielski ebay-u też są 😉

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oglądałam na onecie ten filmik o ogromnych noworodkach. Masakra,ogromne dzieci, jedno urodzilo się 7100!!!! Noworodek - nieżle 😲 A mamuśki po 150 kg.
Aga 55 kg.na koniec ciąży , tylko pozazdrościć 😜
Spadam spać, do juterka 😉
Kolorowych 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Kolorowych Gosiu 😘
Ja widziałam w telewizji program o tym jakoś niedawno leciał !! Ale byłam w taki szoku, że mi się buzia otwierała !! 🤪 A dzisiaj się popłakałam przy oglądaniu wiadomości bo znów jakaś suka zabiła dziecko zaraz po urodzeniu !! Miało liczne obrażenia główki !!! Takiej kurwie to pizde i ręce wyciąć !!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 A najgorsze jest to, że jak udowodnią jej to, że zrobiła to w depresji poporodowej to dostanie tylko 5 lat !!!! 😠 😠 😠 Żeby zgniła w więzieniu suka jedna !!!!

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
w miare... ale mam popuchniete nogi...

Jutro masz badania? czekałaś na mnie czy mąż się nie chce kołdrować że o tej godzinie jesteś? 🤪

siedzi obok i film oglada... spac zaraz sadamy... i czekałam aż wrócisz troche 😜

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
w miare... ale mam popuchniete nogi...

Jutro masz badania? czekałaś na mnie czy mąż się nie chce kołdrować że o tej godzinie jesteś? 🤪

siedzi obok i film oglada... spac zaraz sadamy... i czekałam aż wrócisz troche 😜

TRoche 😠 ty pizdo 🤪

w środe mam lekarza jutro tylko badanie.... moczu... eh;/ mała musi byc zdrowa innej opckji nie ma 😜
Będe trzymać kciuki za Ciebie... i wiesz co możesz rodzić przedemną ale ważne oby było ok 😘

• Mamusia
Ha ha ha dobrze, że tu wróciłaś do Nas będzie z kim poświrować 😉 A muszę Ci się pochwalić, że kupiłam łóżeczko w sobotę odbieram 😁 Używane ale za 28 funtów tylko i to 140 na 70 i da się później przerobić na łózko 😉 A nowe najtańsze 120 na 60 bez możliwości przerobienia na łózko kosztuje 80 funtów 😜 🙃 A więc mam w kieszeni 50 funtów 😁

• Mamusia
Cześć Wam 😁
Koniec weekendu, także koniec kołdrowania 😜
No.... za tydzień 1 listopada 🤪 Drugi rok z rzędu nie pójdę 😜 Bo rok temu byłam chora. A teraz to by mnie chyba staranowali 😞 Muszę się pochwalić, że mamy trzeci co do wielkości cmentarz w Europie 😉 bo w Szczecinie najwięcej ludzi się wykańcza hihi 😜 Także wyobraźcie sobie jaki jest wielki i co tam się dzieje 🤪 Jakie tłumy są 🤨 Tramwaje i autobusy jeżdżą co minutę i każdy zapchany 🤪 Ludzie jadą jak sardynki 😜
Także ja sobie posiedzę z pieskiem w domku i może jakieś ciasto upiekę 🙂

Sylwia, śliczne fotki sobie z mężem zrobiliście 😁 Świetna pamiątka 😁
Kasia, brzuch masz rzeczywiście ogromny, normalnie 9 miesiąc 😉 hahaha
Ostatnio w gazecie przeczytałam, że brzuch w 9 miesiącu może osiągnąć NAWET 100 cm! A ja : 🤪 To ja już mam 108 cm 🤪 🙃
Wieloryb uciekaj do oceanu, nie chcemy Ciebie tutaj... 😉
Tak naprawdę to ja najbardziej tęskniłam, a mnie nie doceniłaś 🤨 🤨 hahaha 🙃 🙃

• Mamusia
nareszcie sie ktos pojawił hehe 🙂 ja mieszkam na wsi i tu na cmentarz idziemy u nas tłumów nie ma 🙂
a fotki to moja młodsza siostra interesuje sie fotografia i wczoraj nas męczyła że koniecznie musi nam zrobić jakieś zdjęcia, tylko my tacy niewyspani i niumalowania heheh
a tu jest link do wiekszej ilosci fotek http://naali.blogspot.com/

• Mamusia
Sylwia, zaczynamy 8 miesiąc, także musiało nas trochę wywalić, bo dziecko potrzebuje miejsca 😁 Zdjęcia są super 🙂 Fajnie, że siostra Was zmusiła 😁 Będziecie jej wdzięczni jeszcze za te fotki 🙂
Jakie pajączki mi wyszły na twarzy 😞 Wyglądam jakbym nie spała 4 noce, taka blada z pajączkami 😜
A reszta brzuszków jak śpi hahah 😁