Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
hihi ja chce isc....rodzic hahah 😁 😁 ale jakos nic nie rusza 😁

To zlituj się i daj mężowi poskakać 😁

o nie ma mowy... 🤪 🤪 kara musi byc:P

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
cześć brzuchatki 🙂
MANDARYNKI są w modzie u grudniówek hahahaha , ja też się zajadam nimi 😜

przez was poszłam na baltone i kupiłam mandarynki 🤪

Akcja MANDARYNA 🤪

Hej Dziewczyny, czytam o akcji Mandaryna i chyba musze zakupic i wyprobowac - bo do tej pory miałam wrazenie, ze po cytrusach mam wieksza zgagę, ale może mandarynki są wyjątkiem 😁 🤪. U nas też pochmurno i brzydko, nie to co wczoraj...ja piorę rożek i inne ubranka i muszę się też powoli zabrać za prezenty... acha, mój gin powiedział, żeby na te bakterie nic nie brać, jak nie ma żadnych objawów, hura! 🙂

• Mamusia
aga2010 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
cześć brzuchatki 🙂
MANDARYNKI są w modzie u grudniówek hahahaha , ja też się zajadam nimi 😜

przez was poszłam na baltone i kupiłam mandarynki 🤪

Akcja MANDARYNA 🤪

Hej Dziewczyny, czytam o akcji Mandaryna i chyba musze zakupic i wyprobowac - bo do tej pory miałam wrazenie, ze po cytrusach mam wieksza zgagę, ale może mandarynki są wyjątkiem 😁 🤪.

ja też mam zgage po cytrusach ale jak się naczytałam to się powstrzymać nie moge, takie soczyste a mnie tak suszy, dobry ten Twój gin moja jak coś wynajdzie to zaraz mi znowu każe się faszerować czymś

• Mamusia
Ja też mam kupę roboty od rana. Pranie, prasowanie, potem układanie w szafkach, sprzątanie... Ale się naschylałam 😠 😠 Nie mam siły 😠 Miałam spakować torbę do szpitala, ale już siły nie mam i pewnie na jutro to przełożę 😉

Mamuśki zajęte, to i cisza na forum 😁 Albo poszły z cichacza rodzić hahahah 🤪 🙃

• Mamusia
Nadrobiłam w końcu prawie 30 stron 😉 Aga 2010- widzę, że imię dla małego wybrane Michałek lub Pawełek- śliczne, zwłaszcza to drugie mi się podoba. Ninka- jak Ty masz już 1 cm rozwarcia to mnie pewnie wyprzedzisz 😜 Gosiu- my się zdecydowaliśmy na kredyt bo to co płaciliśmy za wynajem to na to samo wyjdzie a będzie nasze. U Ciebie jak sytuacja nie za bardzo to musisz naciskać na męża z tym kredytem bo to Twój komfort psychiczny i dzieci liczy się najbardziej więc to powinno być dla niego argumentem 😉 Ja zdaję sobie sprawę, że to kredyt na całe życie ale mieszkanie na "kupie" albo wynajmowanie to nie dla nas bo już to przerobiliśmy. A kredyt będziemy płacić prze 8 lat ponad 400 zł rata ( państwo finansuje przez 8 lat połowę raty kredytu tzw. rodzina na swoim"), a później ok 700 zł i my kredyt bierzemy 122 tyś ). Oczywiście do tego dochodzi czynsz i opłaty ale wierzę, że tak jak do tej pory sobie dawaliśmy radę- tak sobie poradzimy. Co do mandarynek to nie wiem co Wy za bziki macie haha 😁 Ja nie mam ochoty na mandarynki to może nie będę grudnióweczką 😜 Nie podobno bym przenosiła do stycznia 🤔 😁 No bo na listopad razczej nie liczę... W zasadzie pierwsze mogą być ostatnimi, a ostatnie pierwszymi tym bardziej, że na razie nic mi nie jest i na nic nie narzekam więc może i mnie szybciej ruszy i tak nagle heh. Muszę ostatnie rzeczy poprasować więc będę zaglądać żeby być na bieżąco 😉

Orzeszek napisał(a):
Cześć brzuchatki. W końcu znaleźliśmy mieszkanie wynajmujemy na pół ze szwagrem bo to m-4 jest. Nareszcie jakby to powiedzieć "prawie na swoim"

a jak sie czujesz kochana??

• Mamusia
Orzeszek napisał(a):
Cześć brzuchatki. W końcu znaleźliśmy mieszkanie wynajmujemy na pół ze szwagrem bo to m-4 jest. Nareszcie jakby to powiedzieć "prawie na swoim"

Renatka co tak rzadko zaglądasz do nas??? Dobrze, że udało się Wam coś znaleźć przed porodem! 🙂 My jutro zaczynamy kompletować dokumenty do kredytu i ruszamy 😉 No i mam nadzieję, że uda się nam załatwić jak nam obiecano w banku w ciągu miesiąca 🙂

• Mamusia
Martuś ja za mieszkanie np. 60m muszę zapłacic około 350 tyś 😠 plus jakiś remoncik i meble. Więc kredytu musiałabym wziąć ok. 370 tyś. A rata wynosiła by mbie ponad 2 tyś miesięcznie + opłaty. Jest na czworo więc jeszcze jedzenie ,ubrania i samochód. Ja bym się podjęła tego , ale niestety Tomek boi się kredytu jak ognia. Więc zostanie mi chyba wynajęcie mieszkanka za które muszę zapłacić ponad 1000 + opłaty. A tam szkoda słów.
Ha ha ha problem z obcięciem paznokci. A ja sama z malą niewygoda sobie obcinam pazurki 🤪