Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Aga Mini rzeczywiście masz bardzo nisko brzuszek. Iwonka śliczny Bunio i tak zgrabny i bez rozstępów jak ja Wam tego zazdroszczę !! 😜 Dziewczyny myślę, że teraz żadna z Nas już nie będzie tyła dużo tylko nie jeść tyle czekolady Dupole !!! 😁 Ja już nie tyję od jakiegoś czasu tylko właśnie brzuch zaczął rosnąć jeszcze bardziej bo w tydzień niecały przybyło mi 3 cm !!!

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mrowka1990 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
[URL=http://img822.imageshack.us/i/35tci6dzie1.jpg/][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/2716/35tci6dzie1.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

A tu moje 110cm 🙂 Jutro zaczynam 36 tydzień kurcze to już 9 miesiąc !!!! 🤪 🤪 🤪

Kasia Alicja ma gdzie się wiercić 😜 duże twoje 110 cm jaaaaaaa 🤪

Iwona a twój brzucszek ma 93 cm nie dużo 😉
A ja cały czas mam 100 cm równe ha ha ha , ale waga rosnie 😠 😠 😠 Boże jak ja to zrzucę ????????? I kiedy 😮

No właśnie się dziwię że to tylko 93cm, bo wygląda na dużo więcej, a przynajmniej ja czuje się na dużo więcej 🙂 Wczoraj mąż mierzył moje wymiary 😉

No mało 93 cm. A mnie nie urósł w obwodzie tylko macica zrobiła się dłuzsza o 3 cm.

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Aga Mini rzeczywiście masz bardzo nisko brzuszek. Iwonka śliczny Bunio i tak zgrabny i bez rozstępów jak ja Wam tego zazdroszczę !! 😜 Dziewczyny myślę, że teraz żadna z Nas już nie będzie tyła dużo tylko nie jeść tyle czekolady Dupole !!! 😁 Ja już nie tyję od jakiegoś czasu tylko właśnie brzuch zaczął rosnąć jeszcze bardziej bo w tydzień niecały przybyło mi 3 cm !!!

Na brzuchu rozstępów odpukać nie mam, ale za to na piersiach to masakra, w końcu w biuście mam jakieś 13cm więcej 😞 chciałam wam przesłać normalne zdjęcie z głową 😉 ale mam focha na męża a sama nie zrobie 😞

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

No nisko jak cholera...taka mała łezka...a i znów mam skurcze 😁

No może wreszcie pierwsze przyjdzie grudniowe dziciątko na świat i zacznie się po kolei rozpakowywanie dwupaków he he he

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

No może wreszcie pierwsze przyjdzie grudniowe dziciątko na świat i zacznie się po kolei rozpakowywanie dwupaków he he he

Nie bo nie dam mu ciała dziś 😁 niech spada 😜

Kara na sex !!! ha ha ha Zostanie mu ręka 😜

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

Na brzuchu rozstępów odpukać nie mam, ale za to na piersiach to masakra, w końcu w biuście mam jakieś 13cm więcej 😞 chciałam wam przesłać normalne zdjęcie z głową 😉 ale mam focha na męża a sama nie zrobie 😞

a nie masz samowyzwalacza? ja w pierwszej ciąży przytyłam tylko 6 kilo a mała miała 3530/57 a teraz aż 15 🙂 i też ani jednego rozstępu...to chyba zależy od elastyczności skóry...

To jest wszystko uwarunkowane genetycznie 🤨 Ja wiedziałam, że będę mieć niestety bo ja jestem w rodzinę mojego Taty a tam kobiety miały od zarania dziejów rozstępy jak cholera !! 😮 🙃 😮 🙃 Mi też macica rośnie cały czas i ma odpowiednią wielkość bo jak mnie położna mierzy to mówi, że jest akurat na te tygodnie teraz ma chyba 37 cm jak dobrze pamiętam 🙂

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

Nie bo nie dam mu ciała dziś 😁 niech spada 😜

Kara na sex !!! ha ha ha Zostanie mu ręka 😜

jak ja chciałam to on nie (czyli wczoraj) a dziś niech spada niech czeka do niedzieli (ale następnej) 😁

Piłeczki mu eksploduję do niedzieli ha ha ha ha .

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

a nie masz samowyzwalacza? ja w pierwszej ciąży przytyłam tylko 6 kilo a mała miała 3530/57 a teraz aż 15 🙂 i też ani jednego rozstępu...to chyba zależy od elastyczności skóry...

jutro wam wyśle 😉 mąż mnie wkurzył, nie dość że mnie samą na dworze zostawił na spacerze i sobie do domu wrócił, to jeszcze teraz wypioł się do mnie i śpi, wredne to takie 😞
mi też brzuch twardnieje, to pewnie z nerwów 😞

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):

jutro wam wyśle 😉 mąż mnie wkurzył, nie dość że mnie samą na dworze zostawił na spacerze i sobie do domu wrócił, to jeszcze teraz wypioł się do mnie i śpi, wredne to takie 😞

Długo jesteście już małżeństwem?? mój to mnie teraz to nawet o 20 nie chce samej puścić do biedronki 🤪 ale też nie kiedy mnie wkórza... faceci już tak mają....

Mój Tomek też nie pozwalaL mi chodzić nawet w dzień 😠 bo żebym wczesniej nie urodziła. Ale teraz to nawt z mopem i odkurzaczem pozwala latać i jak powiedziałam ze w tygodniu okna umyję bo brudne jak cholera to nawet nie protestował . Bo on juz Olę chce ha ha ha ha .
A my wcale się nie kłócimy, a faochy zarzucam ja i to nie trawa długo i zdarza się raz na pół roku 🙂. Dobraliśmy się rewelacyjnie. Jesteśmy zgodni raczej we wszystkim 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):

Długo jesteście już małżeństwem?? mój to mnie teraz to nawet o 20 nie chce samej puścić do biedronki 🤪 ale też nie kiedy mnie wkórza... faceci już tak mają....

Niecałe dwa miesiące 🙂 Mnie samej też nie puszcza nigdzie, ale pokłuciliśmy się, odwruciliśmy w przeciwne strony i w drogę, on do domu, a ja na spacer. Wkurzył mnie, bo jak zdążymy się przeprowadzić do naszego mieszkania na święta to on chce rodziców zaprosić, brata i siostrę z chłopakiem też pewnie, a ja mam na 24 grudnia termin i myśli, że ja będę gości wtedy potrzebowała, może mam jeszcze wokół nich latać itp, jeszcze czego. I nawet mnie nie zapytał co o tym myślę tylko tak wymyślił i już. No i jeszcze poszło o to, że powiedział, że jak moja mama będzie chciała przyjechać na tydzień ( bo nasze rodziny mieszkają ok Wawy) to on będzie w pracy specjalnie po 16 godzin siedział, a w domu tylko spał, wredny jest i tyle.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Ja mam rozstępy pa Pauli, a z Olą ani jednego nie mam nowego , i stare się nie zaczerwieniły nawet 🤪
Ola a gzdie Ty tyle czasu bylaś????????? Męża męczylaś 😁 😁

Z męża to tylko flaczek został jak po kondonie 😁 tak mu pewnie algide wyrobiła 🤪 🤪

he he he to bezużyteczny teraz będzie - biedny facet ha ha ha

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kwasiek_ napisał(a):
😮 😮 😮 😮 😲 😲 😲 😲

10 godzin i 55 stron?! 😮 😮 😲

Ale z Was gaduły! 🤪 dobrze, dobrze 😉 jak już urodzicie, to wątek będzie pustkami świecił 😉 ta ostatnia będzie miała najgorzej 😁

Ja mam tak brzuch nisko że się boje że mi mała wypadnie 🤪 może za tydzień ją porusze do wyjścia chyba że mała mnie uprzedzi 😁

póki co ściskaj nogi! 😉

• Mamusia
Mrowka1990 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):

Niecałe dwa miesiące 🙂 Mnie samej też nie puszcza nigdzie, ale pokłuciliśmy się, odwruciliśmy w przeciwne strony i w drogę, on do domu, a ja na spacer. Wkurzył mnie, bo jak zdążymy się przeprowadzić do naszego mieszkania na święta to on chce rodziców zaprosić, brata i siostrę z chłopakiem też pewnie, a ja mam na 24 grudnia termin i myśli, że ja będę gości wtedy potrzebowała, może mam jeszcze wokół nich latać itp, jeszcze czego. I nawet mnie nie zapytał co o tym myślę tylko tak wymyślił i już. No i jeszcze poszło o to, że powiedział, że jak moja mama będzie chciała przyjechać na tydzień ( bo nasze rodziny mieszkają ok Wawy) to on będzie w pracy specjalnie po 16 godzin siedział, a w domu tylko spał, wredny jest i tyle.

Iwonka żadna z Nas teraz na Święta nie potrzebuje gości w domu tym bardziej takich nad, którymi będziesz musiała latać, Jeśli mąż jest mało kapowny to może teściowa się skapnie jak Ty możesz się czuć w ostatnich godzinach ciąży bo jednak datę masz na wigilię. Oj Ci faceci myślą, że my tylko udajemy, że Nam tak ciężko.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):

Mój Tomek też nie pozwalaL mi chodzić nawet w dzień 😠 bo żebym wczesniej nie urodziła. Ale teraz to nawt z mopem i odkurzaczem pozwala latać i jak powiedziałam ze w tygodniu okna umyję bo brudne jak cholera to nawet nie protestował . Bo on juz Olę chce ha ha ha ha .
A my wcale się nie kłócimy, a faochy zarzucam ja i to nie trawa długo i zdarza się raz na pół roku 🙂. Dobraliśmy się rewelacyjnie. Jesteśmy zgodni raczej we wszystkim 🤪

Ja z moim od czasu do czasu się kłócimy...bnie zaraz katastrofalnie,ale przyznaje ostatnia kłótnia była taka ostra że mała się wystraszyła i popłakała 😞 nigdy nie pozwoliliśmy sobie na kłótnie przy dziecku ale wtedy tak wyszło 😞

Waidomo że nie ma idealnych związków i zawsze różnice zdań się zdarzą, więc i Ty Aguś jesteś szczęśliwą żoną 🤪 🤪 🤪
A tak w ogóle to my z Tomkiem nie jesteśmy oficjalnie małżeństwem 😞 bo nigdy nie było wystarczająco kasy. Ale czujemy się jak stare juz małżeństwo, i tak się przedstawiamy ha ha ha , jesteśmy zaręczeni i ślub będziemy brać chyba razem z chrzcinami.

• Mamusia
kwasiek_ napisał(a):
😮 😮 😮 😮 😲 😲 😲 😲

10 godzin i 55 stron?! 😮 😮 😲

Ale z Was gaduły! 🤪 dobrze, dobrze 😉 jak już urodzicie, to wątek będzie pustkami świecił 😉 ta ostatnia będzie miała najgorzej 😁

Dziś to wyjątek , bo w weekendy jest zawsze cisza i puski.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Waidomo że nie ma idealnych związków i zawsze różnice zdań się zdarzą, więc i Ty Aguś jesteś szczęśliwą żoną 🤪 🤪 🤪
A tak w ogóle to my z Tomkiem nie jesteśmy oficjalnie małżeństwem 😞 bo nigdy nie było wystarczająco kasy. Ale czujemy się jak stare juz małżeństwo, i tak się przedstawiamy ha ha ha , jesteśmy zaręczeni i ślub będziemy brać chyba razem z chrzcinami.

Ważne że jesteście razem i się kochacie 🙂 a ideałów małżeństw chyba nie ma,bynajmniej ja w to nie wierze,mi się wydaje że nie raz jest potrzebne spięcie by czuć że związek nie jest już tylko monotonią 😉

Zgadzam się z Tobą 🙂 bardziej się kochamy i myślę że Tomek jest o wiele lepszy niż mój maż był, i ciesze się że tak się stało. Bo teraz naprawde jestem szczęśliwa 🤪 🤪 🤪
Dobra spadam do jutra :
😘 😘 😘 😘

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):

Ważne że jesteście razem i się kochacie 🙂 a ideałów małżeństw chyba nie ma,bynajmniej ja w to nie wierze,mi się wydaje że nie raz jest potrzebne spięcie by czuć że związek nie jest już tylko monotonią 😉

Zgadzam się z Tobą 🙂 bardziej się kochamy i myślę że Tomek jest o wiele lepszy niż mój maż był, i ciesze się że tak się stało. Bo teraz naprawde jestem szczęśliwa 🤪 🤪 🤪
Dobra spadam do jutra :
😘 😘 😘 😘

Ja jutro na chrzciny i nie będę muliła w domu 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜

Dobranoć 😉 😘

hejka 😁
mały wstał o 7 🤪...dał pospać 🙂
niestety z porodówki nici,mały nie chce wyjść 🤨...ale próbujemy dalej...jakiejeszcze mamy sposoby????
Ale macie fajne brzusia 😁 a ja taki w rozstępach 😞

jakby co to miłego dnia 😁