Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Dziewczyny 🙂
A Marta tak mówiła, że będzie ostatnia to kłamczucha !!! 🙃 😜 😁 😁
Ja noc miałam dobrą tylko wstawałam chyba z 20 razy na siusiu ale dało się przeżyć. Aguś Kafinka ja takie bóle brzucha i skurcze w nocy mam już chyba od dwóch tygodni i nic się więcej nie dzieje niestety 🤨 Sylwia łóżeczko super !! Strasznie mi się podoba ten Kubuś kiedyś sama wstawiałam fotkę, że chce takie 🙂 A brzuszki wszystkie macie piękne !!!!!!! 😘 Agatka nie chciałabyś zobaczyć moich rozstępów !!! 🤪 🙃 😮 Ty to masz przy mnie luksus brzuszek 😉
Kasiu ja zauważyłam, że Cie nie było wczoraj a na innych forach się pokazywałaś 😜 Zdradziłaś Nas 😜 🙃 Domek masz pięknie przystrojony !!!!! Ja będę mieć małą choinkę taką na meble niestety i sztuczną.
Mój mąż stwierdził, że po raz ostatni jestem w ciąży hahaha Bo On nie wiedział, że dla kobiety to takie obciążenie i że tak będę się męczyć. On nie może patrzeć jak ja cierpię bo Go serce boli z żalu hahaha Ale za kilka lat ja już go przekonam na następne dziecko 😁

• Mamusia
Sylwia łóżeczko ślicznie ubrane 🤪 🤪 🤪 Tylko Dominika brak 😞
Kasia Ty masz już święta 🤪, choinka super 😉
Kasia ja też od dłuższego czasu mam skurcze i nic,nic ,NIC. Czekam ha ha ha
A ja sprzątam już niewiele mi zostało, ale jestem zmęczona 😮. Leń mnie dopadł 😜 😜

• Mamusia
Kropeczek napisał(a):
No ja też trochę ogarnęłam w mieszkaniu zostało mi jeszcze zrobić jedno pranie poprasować parę rzeczy i zrobić obiadek za który się właśnie zabieram 🙂 Ewcia nadal ma gorączkę znów zasnęła moja mała bidulka 😞

Aga Ewcia często Ci choruje 😞 Obie się męczycie wtedy 😞

Kurcze ile sprzątania jest w domu, codziennie by trzeba było wszystko sprzatać aby było czysto 😠 😠 😠 Masakra 😠
Ja już mam dość na dzisiaj. Nic nie robię . Mój pokój zostawiam na jutro.

• Mamusia
Ja mam na szczęście wylizane całe mieszkanie 😁 Tylko dzisiaj odkurzę i koniec. Musimy jechać chyba do centrum a więc obiadek mam z głowy bo zjemy coś na mieście na pewno. Ja dzisiaj ubiorę choinkę ale to tak wieczorem 🙂 Agusia szkoda, że Ci Ewcia choruje 😞 Z takimi małymi dziećmi męczą się też rodzice. Ja zrobiłam sobie kawkę rozpuszczalną a później muszę się ogarnąć umalować itp. 🙂

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
PO pierwsze to Miniaturka dziś wypoczywa bo jest zmęczona,mała ok 2 się obudziła na cycola,i za każdym razem jak zasnęła i dawałam ją do łóżeczka to się budziła bo chciała spać z cycem w buzi i to jeszcze na rękach 🤪 i tak do 4 wojowała 😁

dobrze Ci tak 🤪 🤪 🤪
Kasia chodz u mnie wyliżesz kilka pokoi 🙂 Zasypiam na siedząco i wszyscy znajomi rodzina wydzwaniają i się wypytują czy już urodziłam 😠

a ja wojuje z moją małą... masakra... coś jej jest od wczoraj w nocy 😮 jak nie dostanie butli to zapomnij ze zaśnie... kurcze czyżbym miała za mało pokarmu albo za mało tresciwy może... 🤨 🤔 eh... biedulka...

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
kaasiaak napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=F1zWafQF1hc

Macie 🙂 Jak ja kocham tą piosenkę 😁

taak 🤪 jak zaczynaja ja puszczac, to wiadomo, ze swieta sa tuz tuz...

podajcie wykonawce i tytul bo u mnie link się nei wyświetla

Wham! - Last Christmas

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
aga_ta napisał(a):
kaasiaak napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=F1zWafQF1hc

Macie 🙂 Jak ja kocham tą piosenkę 😁

taak 🤪 jak zaczynaja ja puszczac, to wiadomo, ze swieta sa tuz tuz...

podajcie wykonawce i tytul bo u mnie link się nei wyświetla

Wham! - Last Christmas

aaa no to już świąteczny czas nastał 🤪 🤪 🤪

aga_ta napisał(a):
Ola88 napisał(a):
ja ju z nie mam siły z tymi cyckami.... przez 7 dni w szpitalu wyła bo mało dokarmiały ją i jak do domu wróciliscmy też jej mało ...;/ 🤢

a może nie chodzi o dokarmianie, spadła na wadze od tej najniższej wagi??

nie wiem ile wazy teraz nie mam na czym jej zwazyc... ja mam wrazenie ze moje mleko jest mało tresciwe ona przyzwyczajona w szpitalu do butelki potem do cycka i dokarmiania butelką... wiec mysle ze moje cyce sie nie unormowały jeszcze i wariują...