Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Wróciłam 🙂 Musiałam Was nadrobić aż 26 stron !! 🤪
Ja miałam baaardzo udany wypad do centrum 🙂 Mąż kupił mi super kamerkę do laptopa i blender taki o jakim marzyłam 🙂 Jest blender, mikser, sokowirówka i jeszcze coś tam w jednym 😁 Ja jako kuchara cieszę się z takich prezentów 😁 Bardzo się cieszę, że Marta już po 🙂 A u mnie cisza będę chodzić w ciąży wiecznie 🤪 🙃 😮

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Wróciłam 🙂 Musiałam Was nadrobić aż 26 stron !! 🤪
Ja miałam baaardzo udany wypad do centrum 🙂 Mąż kupił mi super kamerkę do laptopa i blender taki o jakim marzyłam 🙂 Jest blender, mikser, sokowirówka i jeszcze coś tam w jednym 😁 Ja jako kuchara cieszę się z takich prezentów 😁 Bardzo się cieszę, że Marta już po 🙂 A u mnie cisza będę chodzić w ciąży wiecznie 🤪 🙃 😮

ni9edługo mężowie będą nas toczyć po śniegu, dobrze że zima to się bardzo nie namęczą 🤪

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
i ja pewnie z wami zostane na ostatni rzut ja juz przestaje wierzyc ze urodze a czuje sie jak taki słoń!!! Ide sie kapac i do wyrka bo juz mam dosyc dzisiejszego dnia jakos 😞 do jutra

hehe a ja Was przebije bo wogóle nie urodze, Zośka woli przeczekać zimę 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
To dopiero na wiosnę rodzisz Agatko?? 😉 To czekamy na 21 marca 😁 hahhaa
12-latka?? 🤪 🤪 W Polsce?? 🤪 🤪

Sylwia, spokojnej nocy 🙂

no w Polsce, ojciec dziecka ma 14 lat, pani dyrektor sie wypowiadała że rodzina normalna niepatologiczna, a reporter dodał ze wagarowała i piła alkohol 🤪

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
A ja złożyłam mój blenderek kochany 🙂 Odkurzyłam a teraz idę ubierać choinkę 😁 Tutaj w Anglii 12-latka w ciąży to norma. A spotkania anonimowych alkoholików reklamują się, że przyjmują pacjentów od 10-ego roku życia !!! 🤪

o ku **** ameryka bez dolarów :| idę się myć, napisze Marcie sms, jak się odezwie to Wam napisze

• Mamusia
Mini kolaż uzupełniaj 🙃
Ja spać nie moge, zgaga nudności zmaltretowane żebra, duszący kaszel i ściekający katar, bolące kości i stawy - standard, chce mi się płakać bo już nie mam siły tak wegetować, wczoraj Powiedziałam mężowi co mi na wątrobie leży, zgodził się z moimi zarzutami ale stwierdził że nie umie tego zmienić, a jeszcze się zezłościłam bo dalej mojej pralki nie moge sobie na góre wstawić bo teściów jak się zepsuła e chyba z rok temu tak się wogóle nią nie zajmują bo moją sobie wzięli no i wygląda na to że musze sobie nową kupić 😞

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Też wczoraj dostałam zdjęcie Gabi i też się śmiałam, że taka drobna, a policzki ma takie hihi 🙂 I faktycznie podobna do Marty 🤪 🤪
Dzisiaj chyba następna ruszy........... tylko która?? 😉

Miniatura, Ty kolaż uzupełniaj i zmieniaj, bo w tabelce jest 18 osób, a tam gdzie dzieci jest za mało miejsca 😉 Jesteś bossem, ale takim nieogarniętym 😜 Aż Kierownik Ci musi uwagę zwrócić 😉

• Mamusia
Hej! Gabrysia to czysta mamusia heeh!!! Ja uciekam chyba do kuzynki z rana na kawe ale bede do was zagladala 🙂 wieczorem mam za to wyżerkę bo teściu ma urodziny dzis wyprawiane a moja teściówka to robi takie pyszności że hoho 😉 dlatego ja dziś nie chce rodzić 😜