Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

zależy jak miała kolke to prawie z nią płakałąm a tak to ona śpi ciągle tylko cyca i o... nie jest aż tak ciężko czasem poprostu tylko trzeba zrezygnowac np ze sniadania i zjesc je później bo płacze... ale jest ok ta bezgraniczna miłość to tak wzmacnia... takiego powera daje ze idzie jakoś 🙂 🙂

• Mamusia
no to nadrobiłam, ale nie dużo naskrbałyście, ja mam straszny odruch wymiotny i fale goraca przeze mnie przechodza, będzie jazda wieczorem, a i mam straszną ochote na spagetii i mi odwala i rozmrażam mięso i zamierzam zorbić na dziś i jutro, jak zawsze tylko w niedziele, ale trudno tak mi się chce a potem chowam się pod kołdre i ide spać bo taka jakaś zmęczona jestem, mała mnie maltretuje żyć nie daje moze pójdzie ze mną spać

• Mamusia
Olu widać jest czas tez troszke dla siebie bo siedzisz tu i z nami gadasz hehe 😉 ja sie biore za odkurzanie ale musialam odpoczac bo jak wtargalam z piwnicy na sama góre ten odkurzacz to juz mam dosyc hehe a chce dzis tez schody odkurzyc bo tesciowa ostatnio to robi albo Paweł ale oboje sa zajeci

• Mamusia
Melduję się w dwupaku !!!
Noc masakryczna ale nie przez Adę tylko Ewcię w nocy wstawała i płakała dziś z samego rana pojechaliśmy do lekarza i co się okazało to żadne przeziębienie tylko zapalenie jamy ustnej !!! dostała recepty i jak nie będzie chciała brać leków doustnie to wtedy zastrzyki 🤢 Teraz troszkę przysypia ale co chwila się budzi z płaczem 😞 do tego ma ponad 39 stopni gorączki 😞
Co do porodu to mnie wszystko boli ale teraz to ja nie mogę rodzić 🥴 niech najpierw się Ewci polepszy !!!
Idę i ja się zdrzemnę bo mnie coś muli 🤢
Ala śliczna jest 🙂

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
Melduję się, że nie rodzę. Nadrobiłam Was 🙂
Ala śliczna jest i jak duża 🤪 🙃 Ja noc miałam nawet spoko ale plecy bolały i miednica a wstać na siku trzeba było i to chyba z milion razy !!! 🤪 😮 Nina chyba Ty pytałaś czy któraś urodzi w styczniu to ja się melduję, na 1 stycznia 😁 Ja już nie wierzę, że data na 19 jest słuszna tylko na 30 grudnia z okresu a więc urodzę po nowym roku 😉

• Mamusia
dzis tu spokojnie bardzo no ale cóż weekend... ja wogole nie mam humoru dziś tak mnie coś od wczoraj trzyma ( to napewno wina hormonow) umyje jeszcze naczynia i bede miala na dzis wszystko wiec sobie chyba napuszcze do wanny wody i sobie poleze w moim domowym SPA moze mi sie humorek poprawi

• Mamusia
MagdaPisala napisał(a):
hej...ja mama takie pytanie zupelnie z innej beczki...jak tu sie dodaje zdjecia do galerii ?? bo jestem tu nowa i nie moge znalezc w ogole takiej opcji w moim profilu. dzieki 🙂

Do galerii to chyba, żadna akurat z Naszego profilu nie wie 🤨 Jakieś pogmatfane to dodawanie zdjęć do galerii 🤔