Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej brzuszki! Wpadłam tu do was na chwilę, dzieje się coś ciekawego?
Ja to w tym szpitalu czuję się coraz gorzej z każdym dniem, przeziębiłam się, mam straszny katar, boli mnie gardło bardzo 😞 😞 😞 Czuję się coraz bardziej chora 😞 😞 😞 😞
a poza tym tylko kość ogonowa boli i nic więcej 😞 😞 😞
Mam nadzieje że jak mi już zaczną wywoływać to urodzę bo ja tu nie chcę siedzieć 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
Zajrzałam do Was na monet 🙂 Bo nie mam dzisiaj siły siedzieć przy komputerze 🤨 Jakoś tak słabo się czuję i mam takie dziwne uczucie jakiego niepokoju w sobie aż mnie w środku trzęsie momentami 🤔 Nie wiem od czego to 😮 Ja wiem, że urodzę po Świętach, ale widzę w tym jeden plus- OBŻARSTWO 😁 😁
Iwonka nikt nie lubi leżeć w szpitalu, ale co zrobić najważniejsze, że to końców a nie początek.
Kropeczka Ty to przeginasz kobieto !!! 🙃 🤔 😜 RODZIĆ !!!! 😠 🙃 🙃 🙃 Aguś Kafinka a czemu znów do szpitala chcą Cie położyć tego 17-ego ??
Mi się chce słodkiego najlepiej jakiegoś ciasta a tak mi się nie chce iść do polskiego sklepu 🤨

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Zajrzałam do Was na monet 🙂 Bo nie mam dzisiaj siły siedzieć przy komputerze 🤨 Jakoś tak słabo się czuję i mam takie dziwne uczucie jakiego niepokoju w sobie aż mnie w środku trzęsie momentami 🤔 Nie wiem od czego to 😮 Ja wiem, że urodzę po Świętach, ale widzę w tym jeden plus- OBŻARSTWO 😁 😁
Iwonka nikt nie lubi leżeć w szpitalu, ale co zrobić najważniejsze, że to końców a nie początek.
Kropeczka Ty to przeginasz kobieto !!! 🙃 🤔 😜 RODZIĆ !!!! 😠 🙃 🙃 🙃 Aguś Kafinka a czemu znów do szpitala chcą Cie położyć tego 17-ego ??
Mi się chce słodkiego najlepiej jakiegoś ciasta a tak mi się nie chce iść do polskiego sklepu 🤨

oj bo odjedziesz !!!!
Kropka Ty już urodziłaś tylko o tym nie wiesz, nas Twój suwaczek już dawno poinformował o tym 🤪 a wogóle z Ewcią ile po terminie rodziłaś?? może później masz owu albo implantacje i dlatego wychodzi po 40 tyg??
Ja dzisiaj poszłam spać ok 13 i dopiero wstałam, robie spagetti bo mi sie zachcialo i to od razu konska porcje bo mnie sąsiadka starszy że urodze jutro 12 12 bo mówi że opuchnieta cała jestem i dziwnie wygladam, ja w to nie wierze ale spagetti nigdy dość 🤪
Nina ja święta też w szpitalu już mi gin powiedziała że w 1 dzień świąt mam się na oddział zgłosić
pocieszam sie tym że u nas pracują 7 dni w tyg i jak cesarki albo wywołanie to nie ma że weekend tylko normalnie, z drugiej strony jednak u was nie ma ryzyka bo w weekend tylko lekarz dyżurny a na tyg kilku

• Mamusia
hej, znajomi wyszli, wiec ja odpoczywam zanim zacznę sprzątać 🙂. Ala słodka! kurcze, ja tez mam perspektywe Swiat w szpitalu albo w sylwestra albo dopiero w Nowym Roku... 😞 Moj Maly tez sie wypycha strasznie i glownie w prawym gornym rogu, ze tez mi sie rozstepy tam zaczely robic 😮 Iwonka - Ty sie kuruj, zeby miec sily na za chwile, trzymam kciuki, zeby moze samo sie zaczelo przed pon!

• Mamusia
Agata, ja też dzisiaj dziwnie wyglądam, bo dopiero teraz opuchłam na twarzy (wcześniej same łydki i stopy, jak mały grubasek haha).
Nic nie mówcie o jedzeniu 🤨 Ja jem od dwóch dni jak opętana 🤨 🤪 🤪 I to głównie słodycze ☺️ ☺️ teraz sobie chyba kakao zrobię, bo już mi głupio przed samą sobą ciastka jeść ☺️

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Agata, ja też dzisiaj dziwnie wyglądam, bo dopiero teraz opuchłam na twarzy (wcześniej same łydki i stopy, jak mały grubasek haha).
Nic nie mówcie o jedzeniu 🤨 Ja jem od dwóch dni jak opętana 🤨 🤪 🤪 I to głównie słodycze ☺️ ☺️ teraz sobie chyba kakao zrobię, bo już mi głupio przed samą sobą ciastka jeść ☺️

a mi ciastka nie ale spagetti, pizza z czosnkiem, dużo węglowodanów i żelaza 😁 a że świeta będą w szpitalu zamierzam skorzystać z życia i jutro sie wybieram do k2 na sharme z kurczaka i kebaba, i nie będzie mi głupio się obżerać a co zapasy se musze narobic 🤪

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
naylaaa napisał(a):

a mi ciastka nie ale spagetti, pizza z czosnkiem, dużo węglowodanów i żelaza 😁 a że świeta będą w szpitalu zamierzam skorzystać z życia i jutro sie wybieram do k2 na sharme z kurczaka i kebaba, i nie będzie mi głupio się obżerać a co zapasy se musze narobic 🤪

A ja Ci mówię, że nie zdążysz tego zjeść 🙂 😎 😎

Nie wysypało mnie, ale mam taką twarz jakbym miała 40 kg nadwagi 🤪 🤪 🙃 🙃

Aga.... Nie drażnij Kierownika 🙂 Dosyć, że Twoje sposoby na nikogo nie działają, to jeszcze szurasz 🤪 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Może jak się podenerwujesz to pojedziesz i urodzisz Łukaszka 😁

Jakoś nie wierzę w Twoje dobre intencje 😉 hahaha 🙃 🙃
Jutro taka ładna data, 12.12 🙂 Ale ja mam zawsze pod górkę, to nic nie będzie po mojej myśli 🙃
Krowa.... u Ciebie niby brat jest 😜 Jak ja wiem, że masz gacha w domu pod nieobecność męża 😜

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Mini23 napisał(a):

Jutro taka ładna data, 12.12 🙂 Ale ja mam zawsze pod górkę, to nic nie będzie po mojej myśli 🙃
Krowa.... u Ciebie niby brat jest 😜 Jak ja wiem, że masz gacha w domu pod nieobecność męża 😜

Co ty musze czekać 6 tygodni 😁 🤪

a po co jak Ty surogatke miałaś nieściemniaj zę teraz połóg przechodzisz 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Mini23 napisał(a):

Przez ten czas Algidę kręcisz... nie udawaj cnotki 😉

Jaaaaaaaaaaaaaa.......... znalazłam mój pierwszy post tutaj!! 5 miesięcy temu 🤪 🤪 5 miesięcy już tu dupę grzeję 😉 hahaha

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Mini23 napisał(a):

a po co jak Ty surogatke miałaś nieściemniaj zę teraz połóg przechodzisz 🤪

Surygatke to możesz sobie z afryki sprowadzić 😁 mi wystarczyło samej się pomęczyć,mimo że po Oliwce mówiłam że3 już nie bede 🤪

hehe z afryki to by darmowa była 😁 a swoją drogą ja juz w ciąży się tak zarzekałam ale widać kobiety rozumem chyba nie grzeszą :/

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
hehe z afryki to by darmowa była 😁 a swoją drogą ja juz w ciąży się tak zarzekałam ale widać kobiety rozumem chyba nie grzeszą :/

Mi już instynkt wariował miałam Oliwke i pragnęłam drugiego malucha...

a ja nie wyobrażam sobie drugiego dziecka, jak tu przechodzić przy małym dziecku kolejny raz miesiące w szpitalu na wymiotach, przewracanie sie z braku sił, nie wyobrażam sobie po prostu tego

• Mamusia
Hej 😉
Byłam dziś u siostry Tomka zobaczyć małego, fajny brzdąc 🙂, w dzień spi a nocą płacze nie wiadomo czemu???? Spory chłopak 4100 się urodził i nazwali go Jan - nie podoba mi się talie imię.
A zaraz idziemy do brata Tomka na cherbatę 🙂. Więc cały dzień poza domem - ale czas szybko zleciał 🤪

A czy któraś z Agnieszek 🤪 się wybrała na porodówkę ??????????????????? Napiszcie plissss bo nie mam czasu na nadrobienie Was 😉
A Ola widziałąm zdjęcie Alusi- boska 😉 Włoski ma cudne 🤪 Ja bym chciała aby moja Ola miała takie , bo Paulinka urodziła się z trzema jasnymo włoskami 🤪 🤪 🤪