Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Aga, w interencie piszą, że te tabletki są bezpieczne przy karmieniu piersią.
Jak coś zrobili z szyjką, to pewnie będą problemy żeby donosić ciążę... Nie wiem, tak mi się wydaje 😮
Co wy kombinujecie Pasztety?? 😉

Mi mówił ze w tych zwykłych hormony mogą się przedostać do mleka i szkodzić dziecku 🤢

Ale to też jest minipigułka ;D Moje dziecko dzisiaj na dopalaczach jedzie - od 11 nie śpi 😉

Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Jak coś zrobili z szyjką, to pewnie będą problemy żeby donosić ciążę... Nie wiem, tak mi się wydaje 😮

Mi mówił ze w tych zwykłych hormony mogą się przedostać do mleka i szkodzić dziecku 🤢

co lekarz to inaczej gadają;/

naylaaa napisał(a):
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):

Ale to też jest minipigułka ;D Moje dziecko dzisiaj na dopalaczach jedzie - od 11 nie śpi 😉

hahahaha to ci całą noc przespi 😁

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
noo o tak potem gupawe komenty są od obcych niemiluchów;/

Ola ja może dziś wezme się za męża o ile mnie nie wkór...do wieczora 😁 🤪

hahaha ja mojego dzisiaj też zgwałce choc to nie bedzie gwa łt wezme go po doroci hahahaha zakupiłam gumki 😁 hociaż tak ich nie lubie;/ ale musze do gina isc;/

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Nina chyba za galerie się wzięła 😁 hahahaha 🤪 wkoncu sobie z Alicja bedziemy mogły oglądać Łukaszka 🙂

A ja usunęłam 😁

czemu??:P

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Jak będę miała czas, to i ja zgapię haha 🙂
Wróciłam od ginekologa... jak mnie badał bolało strasznie 😉 Od razu mi się poród przypomniał 😮 I minę miał nietęgą jak mnie badał i myślę, co jest grane... I się okazało, że spierdolili robotę ... Wciągnęli mi szyjkę macicy podczas zszywania do rany po cc 🤨 🤨 😞 😞
W internecie nic nie mogę znaleźć na ten temat, a mój lekarz nie chciał mnie chyba załamywać, bo pytam się czy to jest groźne i co dalej z tym, a on że póki okresu nie mam, to na razie nic nie robimy i że jestem pod jego opieką... A chodził po gabinecie z taką miną, że masakra. Nie wiem co myśleć 😞 Kurwa....
Zastrzyk kategorycznie mi odradził. Spirala od 500 do 1500 zł, więc na razie minipigułkę Cerazette.

Oooo Ninka to ci zepsuli pipkę 😞, ja też nie wiem co to znaczy i co z tym jest nie tak. Ale twój gin. napewno Ci naprawi pipkę i bedzie dobrze.I jak można zaufać lekarzom???? Nie wiadomo czego sie spodziewać po tych konowałach w białych fartuchach 😠 😠
Muszę obczaić aguagu. Ninka zakładaj i wstawiaj zdięcia twego przystojniaka .
Ola podaj hasło 🙂
Wróciłam z zebrania i nie jest zle 🤪, moja Paulinka nie jest orłem ale uczy się dobrze 😁 🙃.Jacie Paula idzie juz do gimnazjum 😲 ale szybko zleciałao a nie dawno ja na rekach nosiłam i dupkę myłam 🤪, a teraz taka juz duza dziewczynka z niej - taka jak ja 🤪 🙂

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
hasło : aniolek

Pipo to to już nie jest hasło 😁 😜

za kilka stron nikt nie bedzie go widziec...
pozatym z brzuszka moga włazić ale inni nie:P

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Dziewuchy 😁 mam pytanie jak to jest z tym postem można chrzcić dzieci czy nie można w post?
A o jakim albumie piszecie ciekawska jestem!!!!

Dziewucho 😁 nie wiem jak to jest z postem? Ale ochrzcic raczej mozna,
A piszemy o aguagu.pl 🤪 🤪 🤪

Pochwaliła bys sie swym dzieckiem 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
hej 🙂 kurcze moze i ja sie skusze na ten album ale to po sesji bo narazie musze sie uczyc 😞 umowilam sie na wizyte do mojego gina na 11 lutego juz sie nie moge doczekac kiedy Pawla wymecze i te dwa tygodnie beda mi sie ciagnac 🤢 zajrze do Was pozniej mamuski i wrzuce fotke mojego olbrzyma 😉

• Mamusia
Hej 🤪
Sylwuś ja tez już nie mogę się doczekać aż dosiąde mojego ogiera ha ha ha ha ha.
Cholera bratowa Tomka obiecała że zapisze mnie na bioderka , ale jej szpital nie podpisał umowy z nfz i teraz dopiero się zapisałam na 17 lutego, Ola bedzie miała 2 miesiące już. Pózno troszkę , ale mówią że na bioderka miedzy 6 a 9 tygodniem życia dziecka.
Wczoraj moja Oleńka biedna dwa razy wymiotowała , az chlustało z niej 😞, nie wiem czemu, narobiła nam stracha, bałam się położyć spać, ale już jest dobrze 🤪 🤪
No Kafinka wstaw zdjęcie Majeczki 😉 Sylwuś a ty swego olbrzyma hihihihi.
Moja malutka teraz śpi a ja ???? Coś muszę w domu zrobić ale mi się nie chce 🥴
Od kąd wiem że czekamy na swoje mieszkanie to nie mam ochoty nic robić u mamy 🤢, ale muszę bo kurzem obrosnę ha ha
Omoja landrynka się obudziła i jest strasznie zła hahaha , lecę do niej...
MIŁEGO DZIONKA MAMUŚKI 🤪 🤪

• Mamusia
hej, widze że nikt mi nie umie odpowiedzieć na pytanie,
mnie przeziebienie bierze, padam na twarz a mała jeszcze od 2 do 7 rano tylko na cycu wisiała bo jak nie to krzyk pisk i prężenie się nieziemskie i niechciała sie karmić na leżąco tylko na siedząco, masakra oczywiście po 7 poszła spać i o 7:30 znowu to samo

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
hej, widze że nikt mi nie umie odpowiedzieć na pytanie,
mnie przeziebienie bierze, padam na twarz a mała jeszcze od 2 do 7 rano tylko na cycu wisiała bo jak nie to krzyk pisk i prężenie się nieziemskie i niechciała sie karmić na leżąco tylko na siedząco, masakra oczywiście po 7 poszła spać i o 7:30 znowu to samo

Hej, nie nadrobilam calkiem, ale pytanie o laktator? ja mam medeli i jest super, nie wiem jak Avent, mysle, ze tez jest niezly. Biedna Ty jestes 😞 kurcze, nie ma u Ciebie w poblizu naprawde jakiejs doradczyni laktacyjnej, zeby Ci pomogla? albo jednak moze na butelke sie przestawic jak obie sie macie tak meczyc..
u nas brzydka pogoda, Maly lezy na macie i sie edukuje 🙂 Milego dnia

• Mamusia
aga2010 napisał(a):

Hej, nie nadrobilam calkiem, ale pytanie o laktator? ja mam medeli i jest super, nie wiem jak Avent, mysle, ze tez jest niezly. Biedna Ty jestes 😞 kurcze, nie ma u Ciebie w poblizu naprawde jakiejs doradczyni laktacyjnej, zeby Ci pomogla? albo jednak moze na butelke sie przestawic jak obie sie macie tak meczyc..
u nas brzydka pogoda, Maly lezy na macie i sie edukuje 🙂 Milego dnia

nom o laktator pytałam, nie ma doradczyni laktacyjnej jak byłam u lekarza z małą to poruszyłam ten temat ale od razu wiadomo żeby pani karmiła i koniec kropka... 😞