Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
o widze że o szczepieniach mówicie 🙂 moja mała ma już pierwsze szczepienia za sobą,i dzielnie je zniosła...my nie kupywaliśmy tych 5 w 1,bo to każdo razowo wychodzi 200zł czyli łącznie 600zł,gdzie w zamian moge mieć co innego dla malutkiej...

No właśnie, te szczepienia kosztuja 😠 , ale my chyba raczej sie zdecydujemy na nie.
Kurcze jakie tu pustki odkąd mamy dzieci. Jeszce miesiąć , półtora to tu gwarno było i wesoło 🙂, rozmowy o przyśpieszeniu porodu 🤪, objawach porodu ha ha ha ha . A teraz 😞? Pustki i Olka nas zostawiła 😞

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wszystko kosztuje niestety 😞 Pawelek przez te kupy wodniste i pieniste to umie zuzyc z 3 pieluszki na jedna zmiane 😞 bo nie wiem nigdy ile czekac, wiec jedna paczka duza to nam na tydzien starcza..ehh... Pawelek juz spi, ale usnal przy piersi i w ogole prawie nie zjadl, wiec mysle, ze zaraz sie obudzi, oby mu sie nie poprzestawialo, bo dzis duzo spal w dzien..milego wieczoru i dobrej nocy!

• Mamusia
ja będę szczepić na te bezpłatne, trochę więcej ukłuć, trudno, ale nie stać mnie. na rotawirusy nie będę szczepić, a pneumokoki to się zastanawiam, ale to później ewentualnie. byłam dziś u pediatry... moje dziecko jest chyba najcięższym grudniowym dzieciakiem 😉 ważyłam go w body i koszulce i waży 5,5kg 🤪 🤪 🤪 🤪 ciuszki na pewno nie ważą pół kilo... także waży ponad 5 kg 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃

• Mamusia
Oj tak to były czasy ................. Fajnie bylo , ja tylko oczy otworzyłam rano i juz na brzuszek wchodziłam aby się przywitać 🤪 i napisać jaką nocke mialam. A teraz to pustki , mamusie zajęte maluszkami, niektóre rezygnują. Nie maja czasu juz na brzuszek. Kafinka, Kropka już długo nie pisały 😞
Ninka to co Ty dajesz jeść Łukaszkowi ?????????? Kluski mączne mu gotujesz ????????????? Ze on taki kluseczek rośnie ha ha ha.
Aga ja dziś odebrałam decyzję o becikowe i mają mi przelac na konto do końca lutego, i będę miała jeszcze kaskę z ubezpieczenia z pracy i Tomek też . Ale jeszcze chrzciny przed nami i w końcu może ten ślub wezniemy razem z chrzcinami. Więc kasy pójdzie i już od lutego kredyt zaczniemy spłacać 🥴. Więc teraz u nas z kasą krucho będzie 😞. Ale coś za coś.
A musze się wyprowadzić z tąd bo coraz gorzej jest 😞 😞 😞 Moj ojciec nawet wnuczki nie zobaczył. A w dodatku to chyba po złości otwiera balkon na całą szerokość przy Olce - masakra .

• Mamusia
Jak się wali, to wszystko naraz 😜 Wiem coś o tym. Ale u Was to faktycznie sprzęty hurtowo idą.
Aga coś słabo namawiasz Futrzaka do powrotu, bo jakoś jej nie widać 😠 😠 Co z Ciebie za dyrektor?? Nie będziesz mieć poważania wśród pracowników, zrób coś z sobą 😉
Widzę, że nam się dzieciaczki trochę przestawiają z dniem i nocą 😜 Mi kręgosłup wysiada 😞 ehh...

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Oj tak to były czasy ................. Fajnie bylo , ja tylko oczy otworzyłam rano i juz na brzuszek wchodziłam aby się przywitać 🤪 i napisać jaką nocke mialam. A teraz to pustki , mamusie zajęte maluszkami, niektóre rezygnują. Nie maja czasu juz na brzuszek. Kafinka, Kropka już długo nie pisały 😞
Ninka to co Ty dajesz jeść Łukaszkowi ?????????? Kluski mączne mu gotujesz ????????????? Ze on taki kluseczek rośnie ha ha ha.
Aga ja dziś odebrałam decyzję o becikowe i mają mi przelac na konto do końca lutego, i będę miała jeszcze kaskę z ubezpieczenia z pracy i Tomek też . Ale jeszcze chrzciny przed nami i w końcu może ten ślub wezniemy razem z chrzcinami. Więc kasy pójdzie i już od lutego kredyt zaczniemy spłacać 🥴. Więc teraz u nas z kasą krucho będzie 😞. Ale coś za coś.
A musze się wyprowadzić z tąd bo coraz gorzej jest 😞 😞 😞 Moj ojciec nawet wnuczki nie zobaczył. A w dodatku to chyba po złości otwiera balkon na całą szerokość przy Olce - masakra .

Gosia, mieszkacie w jednym domu i on wnuczki nie widział?? 🤪 🤪 Jak to jest możliwe?? 😉 🤪 🤪 🙃 🙃
Tylko nie zapomnij nam zaproszeń wysłać na ślub 😉
Faktycznie Agi dawno nie pisały, już coraz mniej nas. . .
Łukaszek idzie w tatusia haha 🙂

• Mamusia
My z Ubezpieczenia już dostaliśmy tzn ja i mąż także odłożyliśmy do koperty żeby na chrzciny było, wózek spacerowy i wakacje 🙂 Aga- złośliwość rzeczy martwych to bardzo pospolite ale pamiętajmy dziewczyny, że po każdej burzy wychodzi słońce 😉 Nina- ależ Łukaszek wyrósł, ponad 5 kg i Ty go jeszcze udźwigniesz 🤪 Gosiu trzymam kciuki żebyście jak najszybciej się wyprowadzili od rodziców , my też czekamy na ten wspaniały moment 😁 🙂 🙂 🙂 Ogólnie to byłam u ginekologa i wszystko ok i Gabrysia dostała butelkę z Aventa 🙃 🙂 😉
P.S. Cieszę się, ze mogłam z Wami gadać przez ciążę- było super jak sobie wspomnę... 🙂 😉 Tak jak Gosia, jak tylko wstałam to śniadanko i od razu kompa włączałam, tyle tylko, że spało się do 11 ha ha 🤪 😜

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Pozazdrościć Ci takich pięknych córeczek 🙂 Maja to jeszcze za mała, ale Oliwkę zapisz może do reklamy czy gdzieś 🙂 🙂

Lepiej nie bo by przez studio huragan kathrina przeszedł 😁 a jak by się rozwyła to Pigi by ją w liverpol słyszała 😁 🤪

A właśnie, gdzie nasza Chrumka?? 😉 Pewnie w błotku się tapla, albo przy korycie jest hahaha 🤪 🤪 🙃 🙃
Ale sobie wyobrażam, Oliwka to taka kochana łobuziara 😁

• Mamusia
Aga masz urocze córki , bedziecie odganiac chłopaków , tak jak my z Tomkiem odganialiśmy w te wakacje ha ha ha ha .
Ninka a po Łukaszku widać że jest rosłym męszczyzną 🤪 🤪, duży jest 🙂
Nam już stuknęło 10 lat Ninka więc jak stare małżeństwo jesteśmy hihihi. A czy się cieszę że zostanę żoną ??????????/ Oczywiście że tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Nina Gosia powiedziała nam TAK 😁 🤪 ha ha wcale chyba jednak aż tak tragicznie nie wyglądałyśmy co nie?? w sam raz na seksa 😁 🤪 Typowe SEXBOMBY 🤪

Taaa Jak z rezydencji Playboya 😉 Gocha, dawaj swoją fotę ze spa 😁 Gośka pewnie nie pojechała na porodówkę, zanim nie zrobiła makijażu i paznokci nie pomalowała haha 😁