Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
O to ja z makijażem i paznokciami , po masażu erotycznym ha ha ha
[URL=http://img709.imageshack.us/i/sam0312g.jpg/][IMG]http://img709.imageshack.us/img709/5002/sam0312g.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

A czemu Ty się dzieckiem nie zajmujesz?? 🤪 🤪 🙃 🙃
Ty ciągle na telefonie wisisz 😉 ostatnio z brzuchem też z telefonem 😉 piękna Mary, zęby 4 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Reszta to sie dziecmi zastawia ze płaczą , a one leniuchują i pewnie w wyrach leżą hahaha.

Ty nawet pomadke już miałaś przy sobie 😁 🤪 ale jaką ładną pościel ja takiej nie miałam 🥴 🤢 ☺️

No posciel super , wszystkie takie same na sali były 🤪 a pomadka towarzyszy mi wszedzie nawet na sali porodowej 😉

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Eeee tam 😉 Aga, czym Ty się podniecasz... Ja po rozpruciu od razu wstałam z łóżka, bez czucia od żeber do stóp i czołgałam się do kibla 😉 I po drodze piruety robiłam na podłodze 😁 To jest dopiero coś 😁

Ninka pirłety, gwiazdy , szpagaty i salta - w polsacie pokazywali 😁

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Reszta to sie dziecmi zastawia ze płaczą , a one leniuchują i pewnie w wyrach leżą hahaha.

Ty nawet pomadke już miałaś przy sobie 😁 🤪 ale jaką ładną pościel ja takiej nie miałam 🥴 🤢 ☺️

No posciel super , wszystkie takie same na sali były 🤪 a pomadka towarzyszy mi wszedzie nawet na sali porodowej 😉

Ja tak samo 🤪 🤪 Jestem uzależniona od pomadki Nivea, truskawkowej 🤪 🤪 Na porodówce też ze mną była 😉 Gosia, bo my w klinikach rodziłyśmy, zapomniałaś?? To i pościel była kolorowa 😁

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Eeee tam 😉 Aga, czym Ty się podniecasz... Ja po rozpruciu od razu wstałam z łóżka, bez czucia od żeber do stóp i czołgałam się do kibla 😉 I po drodze piruety robiłam na podłodze 😁 To jest dopiero coś 😁

Ninka pirłety, gwiazdy , szpagaty i salta - w polsacie pokazywali 😁

Ide butle zrobic mojej pyzie bo glodna jest 🤪

• Mamusia
Wiecie, że wczoraj pierwszy raz sama kąpałam Łukaszka?? 🤪 🤪 Bo mój mąż był padnięty podróżą, także się zmobilizowałam i wykąpałam 😁 Nieźle mi poszło 🙂 A Łukasz zawsze jest spokojny i zadowolony z kąpieli, a wczoraj chwilkę mi marudził i protestował, a ja do niego: ooo foch, bo tatuś nie kąpie 😉 Jakby wyczuł normalnie 😜 I obraza majestatu, że tata nie kąpie, tylko mama 🤪 🙃

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):

ja na porodówce miałam tylko picie i męża sprzątającego rzygowiny 😁 a dziś dostałam pierwszy od 10.03.2010r. okres ☺️ słaby bo tak jakby na końcówke ale mam 😞

Aga a ja słyszałam że jak karmi sie piersia to okresu nie ma, pojawia się gdy skonczy się cycowanie. A ja nie chce mieć okresu 😮 Tak mi jest dobrze 🤪 A jutro w "miedzy kuchnia a salonem " bedzie o bezpiecznej i skutecznej antykoncepcji .
Taaaa Ninka my w prywatnych klinikach rodziłysmy , płaciliśmy grube tysiące za luksus 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Aga, karmisz piersią i tak szybko okres?? 🤪 🤪 Jakbym zniknęła, to dobranoc pałki 🙂

No sama nie wiem co tak szybko,może dla tego że mężowi nie daje 😁 😜

Oj głupia Ty mazesz się bzykac a nie korzystasz ??????? Ja juz nie mogę sie doczekać 😜 😜 😜

• Mamusia
Widzę, że tęsknicie za mną 😁 😜 😜 😎 No tak pewnie się papier toaletowy skończył 😁
Moja Mała znów ma kolkę dlatego nie śpię o tej godzinie 😞 🤨 Właśnie teraz zasnęła, ale nie wiem na jak długo. Daliśmy Jej czopka i czekamy aż zrobi kupkę może to coś pomoże.
Aaaa Gosiu pytałaś czy kupimy dom za 200 tysięcy złoty. Jak dobrze poszukamy to u mnie w mieście tak. Nie chcemy jakiegoś nowego budownictwa tylko nawet coś starszego z lat 90. i nawet może być do remontu to powoli zrobimy po swojemu 🙂

• Mamusia
hej laski 😁 Pisalyscie o szczepieniach my zdecydowalismy sie na te platne i pierwsze mamy 10 lutego.
Dziewczyny wasze sale w szpitalach w porownaniu z moimi to niebo a ziemia hehe 🙂 u mnie komuna jeszcze!
Nina to masz malego grubaska 🙂 moj pewnie tez juz jakies 5 kilo ma musialabym go zwazyc 🙂
jejku mam teraz strasznie malo czasu zeby tu zagladac, a jeszcze w niedziele jade na zjazd wiec musze sie uczyc troche 😞 ok musze uciekac bo mały sie budzi

• Mamusia
Hej, 13 stron nadrabiania, niezle 🙂 zaraz nadrobie, ale teraz tylko dzien dobry 🙂 Pawelek po wczorajszym wczesnym zasnieciu, obudzil sie o 20 i harcowal do 22.30, ale za to potem spal do 3.30 🤪 i obudzil sie o 7 rano, wiec i tak niezle. A ja teraz robie zupe, milego dnia

• Mamusia
hej, nie mam czasu nadrabiać, wpadłam na chwile, moja mała wczoraj nie wiem co miała, ale w bloku pięknie spała a przyjechaliśmy do domu masakra, jak zaczeła piszczeć koło 18 tak do 22 i nic nie pomagało,tesciowa przyszła pomóc ją ponosić i też nic, brzuch jak kamien ciągle przeciaganie jakby kolka, no tragedia ja siedziałam w kącie i ryczałam, paweł poszedł spać bo stwierdził ze w nocy trzeba bedzie ją nosić a będziemy padać zaspani, ale na szczescie po 22 pusciło ale poszedł plantex i espumisan w dużej ilosci
wczoraj bylismy u lekarza, mała ma straszną skaze i wirusowe zapalenie skóry, dostałaliśmy nadmanganian potasu do kąpania i maść na neomecynie na buzie i jak w ciągu kilku dni nie puści znowu do lekarza, a ona się tak drapie i piszczy jak się potrze niechcący ręką po tych krostkach 😞 teraz znowu płacze na dole więc uciekam

• Mamusia
Nadrobiłam 🙂, Wy to wszystkie laski po porodzie! wstawiam moje zdjęcie, to oczy to jak po wieczorowym makijazu 😁. Nina - Ty wstawlas od razu po cc?? mi kazali 12 godz leżeć plackiem, a Małym się zajmowały położne... Acha, miałam już wczesniej napisac - Gosia, Ty to laska jesteś, a mowisz, ze masz cos zrzucic! Aga - okres juz?? ja to mam nadzieje, ze na pare miesiecy bedzie spokoj...

hey dziewczynki na specjalną prośbę MINIATURY się odzywam 🙂 widze zdjecia po porodzie wstawiacie hmmm zobaczcie jak ja wyglądałam jak bym na sylwestra szła
😁 taki makeup i fryzura 🙂
[URL=http://img442.imageshack.us/i/dsc01570cg.jpg/][IMG]http://img442.imageshack.us/img442/8355/dsc01570cg.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Cześć BrzyTkie IdioDki 😁 Foka wróciłaś na stałe?? Bo nie wiem czy się cieszyć 😜
Pięknie wyglądałaś 🙂 I oczywiście opaska od siostry jest 😉 hahaha
Ja miałam ciężką noc...
Aga, wstałam chyba 7 godzin po cc, jak odzyskiwałam czucie. Chciałam jak najszybciej dojść do siebie i nic mi nie mówili, że za szybko 😁
Lecę do małego głoda 😁

• Mamusia
Hej laski 🙂 widzę, że chwalicie się sex fotkami, ale ja swojej nie pokaże, bo sama golizna hihi 🤪 Moja Majucha daje nam w nocy popalić nie chce spać tylko gadać, ale chętnego o tej porze niestety nie ma. Wczoraj byliśmy prywatnie u pediatry, bo Maji od pewnego czasu pojawiło się sine wokół ust i wielki strach, bo to mogło znaczyć, że coś z serduszkiem, ale na szczęście wszystko ok. powiedziała, że gdyby układało się to w trójkąt to byłoby nie ciekawie...
Wizytę w przychodni mamy dopiero za tydzień, a bioderka 16 luty 🤢

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂 Macie moje SPA w szpitalu kilka minut po porodzie 😁

[URL=http://img717.imageshack.us/i/cimg1175.jpg/][IMG]http://img717.imageshack.us/img717/8547/cimg1175.jpg[/IMG][/URL]

Mała spała już ładnie resztę nocy 🙂 Wstała po 6:00 i później po 10:00 🙂
Olu czemu odeszłaś od Nas?? Nikt przecież Cie nie olewa na tym forum i wszyscy czytają Twoje posty 🙂 😘
Agatka to na pewno była kolka albo porządne gazy bo dziecko jak tyle godzin się pręży i ma twardy brzuszek to na pewno jedno z tych dwóch wiem po mojej Ali.

P.S. nie patrzcie na datę hihi na zdjęciu 😁