Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ale Maja ma piękne, duże i błyszczące oczy !!!!!!!!!!
i widzę bluzkę z Hello Kity 😁 😁

Pigi, nie odgapiaj z tymi błyszczącymi oczami!!
Hello Kitty to mój idol !! 😉 🤪 🤪 🙃 🙃 Jakbym miała córeczkę, to byłaby zmuszona chodzić w Hello Kitty 😉

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Aga, śliczny nowy awatar 🙂 Majusi aż oczy błyszczą 😁

Krowa, jak śpią.... to............ weź walnij sobie placka, bo aż Ci kupa mózg uwiera, bo gUpoty gadasz!!

Wole gupoty niż mieć kurzy móżdżek,pisklak pewnie pod cieplarką a kurze zachciało się pazury stępić na klawiaturze....
chcesz mam w domu królika może cie bzyknie o ile jest lesbą 🤪 🤪

Ty prostaku!! Nawet nie włączałam tego wideo, bo nie oglądam takich prymitywnych rzeczy! Matka dwójki dzieci, byś się wstydziła takie rzeczy pisać!! Ty nawet nie masz mózgu, tylko ewentualnie musk!!
A o moje paznokcie się nie martw, mam ładnie przypiłowane 🙂

Idę z psem 🙂 Dobranoc Pipy 🙂

• Mamusia
Kura TY gUpoto ja napisałam pierwsza o błyszczących oczach :P
Aguś dom śliczny nam też się marzy taki jest nawet w tym stylu jakie my oglądaliśmy, ale nie mamy co marzyć bo kto nam tego wszystkiego przypilnuje Ty na miejscu i macie cyrki z pracownikami a co mówić na ogległość 😮
My chyba jednak kupimy dom w Anglii i zostaniemy tutaj dłużej bo nie ma po co na razie wracać do Polski 🤨

• Mamusia
I ile metrów?? 🙂
Aga, domek super, ale Ci zazdroszczę (ale pozytywnie) 🙂 Już za niedługo będziesz mogła się cieszyć swoim własnym domem 😁
Naprawdę mi się bardzo podoba 🙂 Mam walnięcie na punkcie domów, a na punkcie zamków, to już w ogóle.

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Aguś dom śliczny nam też się marzy taki jest nawet w tym stylu jakie my oglądaliśmy, ale nie mamy co marzyć bo kto nam tego wszystkiego przypilnuje Ty na miejscu i macie cyrki z pracownikami a co mówić na ogległość 😮
My chyba jednak kupimy dom w Anglii i zostaniemy tutaj dłużej bo nie ma po co na razie wracać do Polski 🤨

Kasia teraz po tym wszystkim to ja zastanowiłabym się 100 razy zanim bym się zdecydowała na budowę znaleźć dobrą ekipę to graniczy z cudem i oczywiście uczciwą on pochłonął takie pieniądze, że głowa boli, a jeszcze tyle do zrobienia 🤢

• Mamusia
kafinka napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

Kasia teraz po tym wszystkim to ja zastanowiłabym się 100 razy zanim bym się zdecydowała na budowę znaleźć dobrą ekipę to graniczy z cudem i oczywiście uczciwą on pochłonął takie pieniądze, że głowa boli, a jeszcze tyle do zrobienia 🤢

Wyobrażam sobie jakie to koszty, pewnie dużo zer na końcu 😜 Ale Aga, jak już usiądziesz wygodnie w swoim pięknym domu, westchniesz i powiesz, że warto było tyle przejść 😁

• Mamusia
Ha ha ha Krowa jakby miała trzy łazienki to by Jej mąż na Domestos nie zarobił hahahaha 😁 😁 😁 😁
No taki dom to dużo nerw i kasy !! My liczyliśmy z pół miliona przeznaczyć ale na taką kasę byśmy musieli jebać w Anglii ostro i dość dużo sobie odmówić 🤔 Poza tym właśnie najgorzej to wynająć kogoś solidnego do pracy i pilnowania tego wszystkiego 🤔 Ale Wy już macie końcóweczkę a więc z górki 😉 😘

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Pierwotnie dom miał ok. 250m, ale musieliśmy obciąć jeden garaż, bo dom się nie mieścił na działce i przez to się zmniejszył do 170 i pokoi ma trzy na górze i 2 na dole i 3 łazienki

no to świetnie 🙂 gratuluje domku 🙂

Mini dziękuję zapraszam w lecie na herbatkę WSZYSTKIE 😁

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ha ha ha Krowa jakby miała trzy łazienki to by Jej mąż na Domestos nie zarobił hahahaha 😁 😁 😁 😁
No taki dom to dużo nerw i kasy !! My liczyliśmy z pół miliona przeznaczyć ale na taką kasę byśmy musieli jebać w Anglii ostro i dość dużo sobie odmówić 🤔 Poza tym właśnie najgorzej to wynająć kogoś solidnego do pracy i pilnowania tego wszystkiego 🤔 Ale Wy już macie końcóweczkę a więc z górki 😉 😘

Pigi, Waszej rodzince to starczy mały chlewik, trochę błotka i koryto 😜 Chlew na pewno nie kosztuje pół miliona hahahah 🤪 🤪 🙃 🙃
Dobra, koniec żartów, idę ćwiczyć i spać 😁 Kolorowych snów 🤪 🙃

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Pierwotnie dom miał ok. 250m, ale musieliśmy obciąć jeden garaż, bo dom się nie mieścił na działce i przez to się zmniejszył do 170 i pokoi ma trzy na górze i 2 na dole i 3 łazienki

no to świetnie 🙂 gratuluje domku 🙂

Mini dziękuję zapraszam w lecie na herbatkę WSZYSTKIE 😁

Ty lepiej uważaj co mówisz, bo my dużo jemy, dużo pijemy i dużo się jeb**my hahahahah 😁
I brak nam kultury i nabrudzimy Ci ostro 😉

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

Gupia pizdo u mnie domestos starcza na 2 góra 3 sprząytania,mój mówi że mnie popieprzyło z tym,ale ja nawet wpierw na podłoge wyleje i obmyje mopem następnie go płukam i wodą myje 🙂
a lenor starcza mi 2 litrowy na 4-5 prania jak ja wlewam,a jak mój to więcej 😁

Ty sobie chyba popijasz ten Domestos 😮 😮 🤪 🤪 Rodzina z problemami... Dosyć, że matka psychopatka, to jeszcze alkoholiczka. Aga, widzimy, że masz problem. Wygadaj się 😜

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):

Z górki to ja bym chciała mieć 🙂 zamówiłam szklane drzwi w grudniu i wczoraj przyszły po wielkiej awanturze ze sprzedawcą no i jak ja zobaczyłam to myślałam, że zawału dostanę oczywiście przyszły nie te, co trzeba, więc w samochód i do sklepu jak mnie zobaczył to się trząsł jak galareta, ale na szczęście wymienią bez problemu, ale muszę znowu czekać miesiąc i tak jest ze wszystkim muszą mi jeszcze kamień z kominka zerwać, bo ma plamy, a co za tym idzie następny tydzień roboty i tak oto wygląda z górki 😠

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
No Kuźwa i się wygadałam 😁 🤪 😜 🙃

Ha ha ha Nina gdakała do mnie a okazuje się że tu Kaffinka jest z AA 🤪
Ale nie martw się NIna swoich poznaje 🤪

No właśnie nie doczytałam do końca i się wygadałam 😎 ☺️

• Mamusia
Ha ha ha Kafinka Aga będzie dobrze w Polsce tak jest ze wszystkim niestety musisz się nawkurwiać za nim coś będzie dobrze zrobione, albo Ci ktoś pomoże !!
Ja teraz mam mały chlewik i jest za mały 😞 Musimy czekać aż gospodarz da nam znać, że ma coś większego bo jak narazie w moim chlewiku od Krowy to tylko ogon się mieści a musimy razem zamieszkać bo między nami jest duże LOVER KROWE !!! 😁