Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ale tu spokój !! 🤪
Mój Mariusz przywiesił półkę na misie Ali i teraz jest duuużo luzu w łóżeczku 🙂
Moja zjadła butlę mleka z kaszką i śpi po kąpieli 😁
A ja siedzę i patrzę na TV 🙂
Cieszę się, że ja nie muszę niczego szykować na chrzest tylko mamy salę wynajęta ufff.... 😁 😁

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No ja zaraz kąpiel i spać dzisiaj kładę się wcześniej bo i Ala jadła o 20:00 to pewnie wcześniej wstanie 🙂
Tak zgadza się to co krowa skopiowała 😉 Pokarm matki można zamrażać nawet a w pomieszczeniu może stać do 12 godzin a w lodówce do 24 😉
Mówię DOBRANOC 😘

• Mamusia
Co tu tak cicho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪
U mnie Alusia ślicznie w nocy spała za to ja w ogóle 🤨 Jestem chora na całego. Mariusz mnie zaraził katarek tylko, że u Niego na katarze się skończyło a ja już cała jestem obolała i głowa boli oczy łzawią. Zła jestem bo muszę zajmować się Alusią i pewnie Ją zarażę !! 😠 Chociaż jak od Mariusza nie podłapała to mam nadzieje, że ode mnie też nie 🤔 ☺️
Ja już posprzątałam, odkurzyłam, umyłam lodówkę i teraz ledwo siedzę a jeszcze muszę wyjść do sklepu 😮

trzecia mam meble kuchenne 🙂 jupiiiiiii

po świetachj robimy u tesciów sobie swój kacik:* jupiiii... meble uzywane ale tylko 2 tyg wiec nic nie zniszczone nówki bombastik 🙂 siuper 🙂 🙂 🙂 🙂) ale sie cisze 🙂 normalnie bomba 🙂

• Mamusia
No dobra, niech Wam będzie, że czwarta 😉
Mimo, że byłam tu przed Króweńką 🙂 Ale tylko nadrobiłam i nie zdążyłam nic napisać, bo Ssak płakał 😉
Kasiu, współczuję choroby. Dobrze, że karmisz butlą, to możesz brać leki jakie chcesz 😘
Olu, czyli jednak przeprowadzka 🙂 Pochwal się zdjęciami mebli 😁 Tylko nie mów, że nie dasz, bo kabel zgubiłaś haha 😁 Jak to będzie wyglądać? Ile będziecie mieć pokoi i co wspólne, a co osobno?
Wszystkie odpoczywają i rodzinami się zajmują hihi 😁

A oto mina: Dlaczego ja wcześniej na to nie wpadłem?? (Tylko nie wiem na co 😜 )

[URL=http://img848.imageshack.us/i/12tydzukasia2075.jpg/][IMG]http://img848.imageshack.us/img848/4545/12tydzukasia2075.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Hej zwierzaki 😉 Melduje sie gorylica Czita 🤪
To ja chyba piata jestem 🥴
Moja Olenka cały czas kicha 😞, kupilam jej cebion 😞, witaminka c w kropelkach. I naspacer dzis nie idziemy.
Kurde w nocy prad nam wylaczyli,wstalam do Oli a tu zimnica jak cholera. mamy ogrzewanie gazowe odpalane elektrycznie 😮
Bylam u gina zrobic nadzerke. Zamrozona za 2 tyg. na kontrol. 6 tyg. zakaz bzykanka 😞, zakaz moczenia sie w wodzie,i zakaz wkładania tamponow przez 2 mies.
Ninka Łukaniu jest boski i ma niebieściutkie oczka, śliczny 😉
A a Maja jak trenuje płacz hahahaha, aż czerwona jest .
Ola no to krok do przodu 😉 zmiana mieszkanaka. Oby u teściów było Wam lepiej.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Gosia nie przejmuj się moja Maja niby na cycu cały czas a często po spaniu ma jakby katarek a później już nie 😮
ja jak skończe karmić piersią to mam przyjść na cytologie i wypalanke 🤢

Tylko że moja nie miała jeszcze kataru, a kicha od wczoraj i dość często,boję śię aby nie zachorowała.
Wypalanke? Wypalają chyba na kase chorych,ale nie jestem pewna. Mi zamrażała , a jak pytałam czym się różni wypalanie od zamrażania to powiedziałą że po wypalaniu często nadżerka wraca, boli w trakcie, śmierdzi no jest małao komfortowe. A przy zamrażniu boli tylko jak wkłada wziernik,nic nie czuć i rzadko bywa że nadżerka wraca.

• Mamusia
Melduję się 🙂
Musiałam iść na zakupy spożywcze bo w lodówce prawie tylko światło zostało 🙂
Ale zaraz wróciłyśmy do domku bo niby ładnie, ale wolę się nie wietrzyć. Wyciągnęłam leki z apteczki i leczę się jak mogę.
Dzisiaj tylko obiadek mi został jeszcze. Robię starte ziemniaki na to pierś z KURY z pieczarkami i cebulką w sobie śmietanowo- grzybowym i na to ser i to wszystko zapiekane 😁 MNIAM MNIAM 😁 😁:P
Moja Alusia dzisiaj gada jak najęta !! Jak nigdy jeszcze !! 🙃 🤪 Ale jak chciałam ją nagrać telefonem to cisza nagle haha
Olu cieszę się, że coś posuwa się u Was do przodu 😉
Krowa Maja nawet jak płacze to śliczna jest haha 😉
Łukasz widać, że mądry i ładny, ale na pewno nie po MAMIE !! 😁 🤪
Ja zrobiłam sobie kawkę a wieczorem jak Mariusz przyjdzie ( bo jest w pracy do 18:00 ) to zrobię sobie grzańca żeby się wygrzać porządnie.

• Mamusia
Kasia a Ty nie chodz po dworzu tylko się kuruj w domu aby Alusia się nie zaraziła.A tak na marginesie to Ty jesteś chora a w domu to wszystko wysprzatałaś 😮 😮.
Ja już się żegnam z Wami zwierzaki bo na 17 maja goście się zjawić u nas 😉
Dobranoc trzodo 😉 Dobrej nocki 😘 😘

• Mamusia
Ha ha ha no chora jestem a i tak musiałam wysprzątać mieszkanie 😁 Pranie Ali rozwiesiłam i został tylko obiadek 🙂
Moja Pyza leży we wózku i marudzi pewnie zaraz przyśnie 🙂
Gosia fajnie macie ciągle ktoś Was odwiedza 🙂 Mój Mariusz dzisiaj i jutro w pracy na rano a więc z gości nici 🤔
No po dworzu nie chodzę, ale musiałam wyjść na zakupy na szczęście u mnie dzisiaj gorąco 🙂

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ha ha ha no chora jestem a i tak musiałam wysprzątać mieszkanie 😁 Pranie Ali rozwiesiłam i został tylko obiadek 🙂
Gosia fajnie macie ciągle ktoś Was odwiedza 🙂 Mój Mariusz dzisiaj i jutro w pracy na rano a więc z gości nici 🤔
No po dworzu nie chodzę, ale musiałam wyjść na zakupy na szczęście u mnie dzisiaj gorąco 🙂

Jeszcze ich nie ma.
No tak Kasiu u nas bardzo często ktoś jest hahahaha. Otwarty dom 🤪 🤪 Ja lubię jak nas odwiedzają, znaczy że lubią nasze towarzystwo 😁 🤪 🙃
I koleżanki też często przyjeżdzają do mnie, fajnie bo nie siedzę sama 🤪

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

Jeszcze ich nie ma.
No tak Kasiu u nas bardzo często ktoś jest hahahaha. Otwarty dom 🤪 🤪 Ja lubię jak nas odwiedzają, znaczy że lubią nasze towarzystwo 😁 🤪 🙃
I koleżanki też często przyjeżdzają do mnie, fajnie bo nie siedzę sama 🤪

Dom PUBLICZNY zawsze otwarty hahahaha 😁 😁 😁
Ja w Polsce też tak miałam zawsze ktoś. Tutaj Polacy są inni. Każdy tylko dla siebie, tylko sobie. Nie przyjdzie i nie pogada bo jak komuś się lepiej wiedzie to jesteś nienawidzona 🤨
Mamy kilku znajomych z którymi lubimy się widywać, ale mój Mariusz praktycznie wszystkie weekendy pracuje a ci znajomi tylko wtedy mają wolne i dupa blada z odwiedzin.

• Mamusia
Hahahahahahahaha dom publiczny, czyli burdel 😮 😲???hahaha. Ja nie lubie takich zazdrośników 🤢 co nie lubią bo ktoś ma więcej kasy. Ja się cieszę jak znajomym ,rodzinie i przyjaciołom sie lepiej wiedzie. Nie zazdroszcze, owszem też bym chciala lepiej , ale ciesze się z tego co mam 🤪 🤪 🤪
To ty zmuszona jesteś kisić sie sama w domu, ale teraz masz Alusię do towarzystwa 🤪 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
A Agata się nie odzywa wcale ??? Obraziła się , niepotrzebnie. Nie potrafi przyjąć krytyki. Jej strata

jak to się mówi - prawda w oczy kole....

szkoda tylko że teraz pewnie zostanie z tym sama i nic z tym nie robi 😠

No jej strata , zawsze mogła nas zapytac o rade , czy sie wyzalic , a teraz sama została. Trudno...
Dobra ja już uciekam, bo juz goscie przyszli.
Pa całusy 😘 😘 😘

• Mamusia
Krowa Ty nigdy nie będziesz SAMA !! Masz oink oink 😁
No lubie pirasić hihi Zapraszam bo zawsze za dużo ugotuje i zostaje 😁 😁
Haha jak macie monitory mokre to znaczy, że się plujecie jak ten kaczor w Dinseya Dufi czy jak mu tam haha 😁 😁

• Mamusia
Ha ha ha co ja zrobię, że dobre obiady robię haha
Krowa, ale Ty też masz dobry jak Rollo 😁 😁 😜
Ziemniaki się pieką a reszta najpierw wstępnie gotuje 😁
Kurcze gardło też coś mnie drapie 🤔 Może dlatego, że przez usta oddychałam w nocy i podrażniłam pewnie 😮

• Mamusia
Hej Pięknotki 🙂 . Maja miała w czwartek szczepienie warzenie i mierzenie pani doktor powiedziała, że Maja jest filigranowa waży 5300 i mierzy 60 cm i powiedziała, że główka jej nie urosła cały czas ma 37, 5 trochę mnie to martwi, ale zobaczymy za miesiąc jak będzie... wasze dzieciaczki jak wyglądają wagowo i wzrostowo?