Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jestem 🙂
Boże co się dzieje z tym światem- coraz młodsi ludzie umierają. Teraz przeciętny wiek to nie 70lat tylko 50-55 🤨 😞 Mój Tata miał niecałe 51 😞
Moja Pyza po kąpieli i kaszce śpi 🙂
Tonego już mamy 🙂 Boi się jak Ala płacze i chowa się pod krzesło hahaha 😁
A ja oglądam Mroczne sekrety małżeńskie na TLC o tym jak żony były z mężami, którzy byli np. seryjnymi mordercami !! 🤪 A żony nie miały o tym zielonego pojęcia !! 😮 🤪

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja wrocilam z basenu, fajowo 🙂 i ide spac, moj spi od 19.30, ostatnio jak w zegarku 😉 a Wy takie smutne historie pisalyscie, serce sie kraje...macie racje, ze trzeba doceniac kazdy dzien...dobranoc, spokojnej nocy 😉

Cześć 🙂
Aga jak mogłaś pomyśleć,ze jesteś złą matką 🤪 😠...cudownie opiekujesz się córeczkami,Oliwka jest poprostu bardzo żywiołowa,Oskar teżma ciągle siniaki i guzy,bo wszędzie lata i w miejscu nie usiedzi.
A z tą kobietą to masakra 😞straszne.
Ja spotkałam2 tyg temulaskę z którą na sali po porodzie leżałam,w ciąży wykryli u niej guza móżdzku,była w trakcie leczenia,mały urodzony w 33 tyg ale zdrowy.no i teraz mówi,ze z tym tylko na kontrole jeździ ale teraz ma raka szyjki macicy...a w domu 3-latek i 4-miesięczny 😞

Od wczoraj kiepsko się czuję,z natury jestem niskociśnieniowcem a mam ciśnienie 156/108 albo 160/118 🤪,puls 51-56,dzisiaj puls lepiej,bo 60.
do tego bolą mnie plecy a wysokości żeber i klatka piersiowa,ciężko mi się oddycha,słabo mi,ogólnie źle się czuję 😞
Mąż niby tak się martwił jak wracał do domu...a potem się pokłóciliśmy,Oskar nie chciał mu usnąć to go zostawił,ja poszłam go usypiać a on poszedł spać...tak się martwił 😠 😞
Ostatnio co tu wchodzę to narzekam,dlatego nie piszę za często 😞mam już dość wszystkiego

• Mamusia
hej hej 🙂 nie dam rady nadrobic tych stron ktore naskrobalyscie 😁 postaram sie byc teraz na biezaco chociaz to tez nie latwe bo i pogoda sliczna wiec duzo czasu na zewnatrz spedzamy a i w domku robie wiosenne porzadki i przestawim meble niektore wyniose wogole no i w szafach porzadki i okna pomyc trzeba wiec czuc juz WIOSNE 😉

• Mamusia
Hej małpiszony 😉
Ada ty sie nie poddawaj , musisz być silna dla chłopców. Bo tak na prawdę to mają tylko Ciebie 🙂
Na pewno jesteś już wykończona i strasznie mi Ciebie żal , biedulko.
Ja ide zająć sie Olą , moja Paula dziś w domu , nie poszła do szkoły bo brzuch ją boli.
No to lecę zajrzę pzniej 😘

• Mamusia
Ada biedulko trzymaj się dla tych dwóch chłopcow Twoich, wiem, że łatwo się tak mówi nie mam pojęcia jak jak bym sobie poradziła w Twojej sytuacji i nawet nie próbuje sobie wyobrazac...
Co do zdjec z chrzcin to wrzucilam kilka na aguagu, musze uciekac bo Dominik sie powoli budzi z drzemki a ja jeszcze kawy nie wypiłam 😁

dzięki dziewczyny,jak zawsze mogę liczyć na Wasze wsparcie 🙂
zastanawia mnie tylko dlaczego tak źle się czuję,boję się,że to od kręgosłupa piersiowego...kurcze niedługo cały będzie do wymiany 😞,ale dlaczego ciśnienie takie wysokie 😮
Sebuś śpi od godzinki,Oskar marudny,bo śpiący,ale uparciuch nie chce iść

idę fotki zobaczyć 😁
ja też wczoraj dałam 🙂

• Mamusia
Dzien doberek, u nas noc dobra, choc Pawelek sie obudzil o 5.30, ale stwierdzilam, ze nie jest glodny i dalam mu zabawki, wiec sie bawil i usnal o 6 na godzine 🙂 a teraz probuje usnac...kurcze, a my mamy o 9.30 ten kurs masazu, a on niewyspany i zaraz bedzie glodny.. Ada - chlopaki cudne! Sebus przystojniak i slodziak ! a w tym lozeczku to Twoj maz, w takim malutkim lozeczku?? 🤪 🤪 A Dominis to chyba spal na chrzcie? acha, mialam, napisac, Gosia - cudny awatar i Olenka w kapieli - bomba, i na brzuszku! w naszej wannie sie nie da. Milego dnia

• Mamusia
Mini jesteś super matką 🙂 nie jedno dziecko taką mamę by chciało mieć, a to, że Oliwka jest taki żywym dzieckiem to bardzo dobrze uważam, że takie żywczyki porodzą sobie w życiu na pewno lepiej niż takie ciche myszki. Mój Oli też jest taki, że wszędzie go pełno i też było tak, że musiałam na pogotowie jechać, bo raz tak walnął w kuchni o kafle myślałam, że czaszka mu pękła od razu do szpitala, prześwietlenie różne badania, ale skończyło sie to na szczęście dobrze.Ada dla Ciebie medal podziwiam Cię. Gosia Ty masz już małą modelkę ślicznotkę w domku będziesz musiała ją bardzo pilnować 😁 haha pokazałam mojemu fotkę jak pięknie podnosi główkę prawie oczy mu wyskoczyły tak na marginesie to uśmiałam się do łez jesteście zajebiste laski 😘 😉 😁

• Mamusia
Wróciłam, Kajtek był godny, ale już nakarmiony i teraz leży sobie w wózku na balkonie, zaraz zaśnie mam nadzieję bo był śpiący 🙂 Na spacer wybierzemy się za jakieś dwie godzinki, bo muszę zamówić parę rzeczy w necie i trochę na obiad przygotować.
Ale ten świat jest niesprawiedliwy, co takie biedne maluszki zawiniły, że muszą wychowywać siębez matek 😞 Fakt, trzeba cieszyć się każdą chwilą spędzoną z rodziną.
Mini, ale ty głupiutka mućka jesteś hahaha 😁 😁 😁 Tak jak ci wszystkie pisały, dzieci nie da się upilnować, bo one muszą się bawić, poznawać świat, a niestety przy tym wypadki się zdarzają, musiałabyś zamknąć Oliwkę w pokoju z gołymi ścianami żeby nic nigdy jej się nie przydarzyło, a znając dzieci to i tam by coś wymyśliła 🙂 Złe matki to są takie które porzucają swoje dzieci, albo się nimi w ogóle nie zajmują bo np. wolą pić albo się bawić, więc nie gadaj głupot, bo z ciebie jest super mamuśka - mućka 😁 😁 😁
Aduś, super sobie dajesz radę, to dopiero jest wyczyn, no i musisz trochę więcej o siebie zadbać, choć wiem że dzieci są dla każdej matki najważniejsze.
Gosia, ale Olcia szaleje, to dopiero będzie żywiołowe dziecko 🙂
Aga, ale ci zazdroszczę tych wypadów na basen, tak uwielbiam pływać. Chyba muszę znaleźć na to czas choć raz w tygodniu, park wodny mam 15km stąd więc nie daleko 🙂
Kasia, jak tam choróbsko 🙂? Wygnałaś je już? 🙂
Sylwia, ty to masz pary kobieto, porządki, mycie okien... ja to ma jakieś chyba przesilenie wiosenne bo nie mam na nic siły ani ochoty, a zwłaszcza rano zmęczona jestem 😞
Ada, Sylwia - A ja nie mam Agugu to jak mam zdjęcia zobaczyć 😞??? Mrówki są małe ale to nie znaczy że trzeba o nich zapominć 😁 😁 😁

• Mamusia
Ha ha ha Gosia witaj w klubie ja też nie lubię prasować 🤔
Moja Alusia ładnie przespała noc ale teraz warjuje we wózku cały czas !! 😮 😮 🙃
U mnie dzisiaj znów upał !! Mariusza wygnam z Alusią na dwór bo sama nie chce wychodzić jeszcze.

Kochane oni leżą na łóżku piętrowym...hmmm ze swoimi 184cm i 94 kgraczej by zarwał 🤪
Aga daj znać co u dentysty.
Sebuś dzisiaj ślicznie śpi,u nas 14 stopni,także otwarte okno,grzeczniutki jest,teraz je i idziemy na krótki spacer...Oskar poczuł wiosnę...roznosi go na całego
umyłam balkon i pranko sobie wisi
zrobiłam interes-kupiłam na ciuchach kombinezon ladybird za 1zł a sprzedałam na Allegro za 15zł 🤪

• Mamusia
Uf juz po prasowaniu 🤪
Moja Ola spi w łózeczku, ale chyba ubiorę ja na śpiocha i na spacer pójdziemy bo szkoda tak słonecznej pogody 😉
Iwonka a ponoć mrówki sa bardzo pracowite ????? A Ty leniuch jesteś hahahahaha
Dobra idę na dwór 😜
A Aga Mini trzymam kciuki za Oliwkę u dentysty 😉