Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Wypraszam sobie w dziurkach od nosa to ja jestem dziewica...............jeszcze 😁
Adminie jak jesteś tu nadal to zobacz z jakim ja muszę niewychowanym bydłem przebywać !!! 🤪

Ja jestem ptactwem, także jak widać na ptactwo się nie skarży 🙂 A Admin poszedł, bo nie wytrzymał... 😉
Ej, ja muszę iść z psem 😞 Nie chcę się z Wami rozstawać 😞 😞 to takie trudne 😞

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Wypraszam sobie w dziurkach od nosa to ja jestem dziewica...............jeszcze 😁
Adminie jak jesteś tu nadal to zobacz z jakim ja muszę niewychowanym bydłem przebywać !!! 🤪

Ja jestem ptactwem, także jak widać na ptactwo się nie skarży 🙂 A Admin poszedł, bo nie wytrzymał... 😉

ja zaraz ide do łóżka,dziś chyba śpie z Oliwką a nie z tym wieprzem 😠 😁

Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!! To Kaśka i Twój mąż to rodzeństwo??

Kur**, wiedziałam 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Nina na Ciebie się nie skarżę bo Ty jesteś gUpia nie z wyboru tylko dlatego, że masz kurzy móżdżek a więc jest Ci wybaczone to, że nie mówisz nic mądrego tylko ciągle pier****** gUpoty 😁

🤪 🤪 🤪 🤪
Zawiodłaś moje zaufanie! 😞 Myślałam, że mnie lubisz, a uważasz mnie za idioDkę na poziomie Krowy czy Czity... bo ona tez za mądra nie jest... siedzi tylko na drzewie i wpierd**** banany i robi te swoje gUpie miny.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

ja zaraz ide do łóżka,dziś chyba śpie z Oliwką a nie z tym wieprzem 😠 😁

Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!! To Kaśka i Twój mąż to rodzeństwo??

Kur**, wiedziałam 🤪 🤪 🤪 🤪

ty się zdecyduj czy rodzeństwo czy ją zapylił bo już sama nie wiem o co ich oskarżyć 😁

Kazirodztwo?? 🤪 🤪 🤪 🤪 🤨 🤨 🤨 🤨

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):
Nakarmiłam Małego i jestem, ale nie w temacie 🙂 Nadrobiłam...ale wy macie nasrane hahaha 😁

Iwona Mówie ci te idioDki już telepie od nie dotlenienia mózgu 🙂 Pigi w domu bo świńską grype ma,a kure dziad w kurniku zamknał 😁

Kura to już w ogóle zgłupiała bo kury nie widzą po ciemku 🙂

• Mamusia
Ha ha ha Co??!!! Ty i kampania Pij mleko będziesz wielki ?? Ha ha ha Koń by się uśmiał ha ha ha Przecież Ty się dajesz tylko ca cyce ciągnąć i doić za trochę trawy a resztę to masz do gadania !! Wykorzystują Cie jak Kurę która daje sobie dupę rozpychać jajkiem a później kto inny je wpierdziela na śniadanie w postaci jajecznicy 😜
Ja to chociaż mężnie tracę życie a za życia to nikt mi dupy nie rozpycha albo nie łapie za cyce !!
Cita lubi obierać banana ze skórki a później wsuwa do buzi i wysuwa, wsuwa i wysuwa hahaha

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Oooooooooo kurczaki pieczone !!!! 🤪
Iwonka masz urodziny dzień przede mną 😁 Ja mam 6 października 😁 😁 A Ty też jesteś młoda DUPA !!! Jeszcze rok młodsza ode mnie 😁 😁 Fajnie masz !!

Będziemy razem balangę robić i opijać 🙂 😁 Obie młode dupcie 🙂