Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Aduś napisał(a):
Cześć 🙂
Przyszłam się przywitać,nie wiem zbytnio co u Was,bo nie mam kiedy nadrabiać 😞,za mną ciężkie 2 tygodnie,teraz ten spokój i od 28 marca znowu-neurolog,okulista,ćwiczenia wkońcu,potem ja się zapisuję na fizjoterapię(jak dożyję!)
Oskar zdrowy,tylko dzisiaj troszkę wysypany,ale pewnie jeszcze tamto mu się wybija(mam nadzieję),czekamy ok.30 maja być wyniki.Lekarze podejrzeali padaczkę,bo po sterydach był pobudzony,nerwowy.Zrobilimu EEG i miał konsultację neurologiczną i wszystko ok 🙂
Sebuś ma trochę jeszcze kaszel i katar 😞,przez te 3 dni co byłam w szpitalu to nauczył się usypiać przy butli,bezniej jest problem z uśnięciem 😞
W nocy śpi do 12-1 i potem się przebudza,przy butli usypia,wyjmę to się budzi.
Jeszcze w piątek i sobotę pokłóciłam się z mężem i sama kąpałam,karmiłam i kładłam małych a potem spałam z nimi,Oskar miał koszmary i Sebusia budził,ten potem też się przebudzał i wstawałam chyba do niego z 10 razy 😞
Dzisiaj się paskudnie czuję,dokucza mi jak zwykle ta rwa i od wczoraj reszta kręgosłupa a teraz mnie jeszcze boli klatka piersiowa.
W piatek dzwonię po wynik cytologii i jak będzie dobry to idę a zastrzyk Depo-Provera,nie będę musiała pamiętać o tabletkach 🙂

oj Ada biedulko kochana... podziwiam Cię... eh... a mąż jak polepszyło się czy dalej jak było?? 😞

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej, 20 stron nadrabiania?! szalone 🤪 🤪 ja się usmialam i az Pawelek usnal przy piersi, bo nie odstawilam go normalnie jak zjadl, tylko ciumkał cycusia, a ja czytałam 😁 U nas zapowiada się ładny dzień, Pawełek zeby nadrobic wczorajsze wyspanie dzis obudzil sie o 4 i o 5.30...a potem o 6.30.. Aduś - wiosna idzie, może chłopakom Twoim się polepszy, a Ty pojdziesz na rehabilitacje i bedzie Ci o wiele latwiej, ale i tak Cie podziwiam i trzymam kciuki; wlasnie - a jak z mezem? milego dnia Młode 😉

mały chyba ząbkuje...ślina mu ciurkiem leci,ręce do buzi wpycha,katar mu wrócił,jak mu masuję to się uspokaja,płacze,źle śpi 😞...Oskartak zaczął jak miał 6mies a pierwszy ząb wyszedł jak miał 9,5 🤪 😮
albo skok znowu 😞
z mężem bez zmian 😞

• Mamusia
Hej 😉
Ale wy wariatki posrane jesteście hahahaha aż Admintu zajrzał 🤪 I tyle stron nabazgrać ??? No głupole jak nic 🤔. A tak w ogole to człekokształtne to naczelne. Mój gatunek jest najmądrzejszy inne ssaki , ptaki i owady to nieinteligentne stworzenia hahahahaha. Więc uważajcie co piszecie o Czicie 😜 😜 😜 No pewnnie że Czita z bananami rob wszystko:zjada ,połyka, ssie i wiele rózżnych rzeczy hahahaha. Wczoraj internet mi się "skończł" 😞 😠
Moja małpeczka właśnie obudzila sie z drzemki, a Tarzan śpi bo raniutko po numerek dermatologa pojechał - idziemy na 15.
Adus nie wie co ci napisac 😞 wszystko masz pod gorke 😞 Ale na pewno zycie wam to wynagrodzi. Ja tez trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze.
poznij wrzuce wam fotke jak Ola zjada gryzaka (tez sie slini i wszystki do buzi pcha) i jak wstaje do siadania 😉Ateraz ide zajac sie małpeczka i fasolowa gotowac 🤪
milego dzionka madre i mnej madre haha 😘 😘

• Mamusia
Jestem i ja! I to wkurzona z samego rana 😞 Mieliśmy dzisiaj malować ale mój myślący mąż wczoraj zapomniał kupić farby a dziś jej już nie ma, dopiero po południu będzie, a do castoramy jest jakieś 35 km więc stwierdzi, że mu się nie będzie chciało jechać. A wczoraj przypominałam 😞 No i ciekaweczy inne rzeczy kupił i czy Kajtka wyniki krwii odebrał (bierze żelazo na niedokrwistość). Powiedziałam mu że zawsze tak z nim jest, a on strzelił focha i do tej pory do domu nie wrócił od 7. A ja mu nawet śniadanko zrobiłam 😞, a niech spada, ja już zjadłam (z nerwów ażsię przejadłam) a on niech sobie sam je 😞
Kajtek wstał przed 7 i gadał i gadał no ale zjadł i zasnął jakieś pół godziny temu, zobaczymy ile pośpi 🙂 On też się ślini strasznie, a piąstki to całe do buzi pcha i takie fajne bólki śliną puszcza mój słodzik, ale raczej to jeszcze nie zęby.
Aduś, mam nadzieję że w końcu ci się wszystko po układna bo mi cię szkoda bidulko 😞 Ty to silna kobieta jesteś żeby sobie z tym wszystkim dawać rade, trzymaj się 🙂
Oooooooooo mój zaginiony mąż wrócił 🙂 Ale nawet się nie odezwał, zobaczymy co dalej 🙂 Znikam, potem zajrzę 🙂

szaLONE JESTESCIE... MÓJ OJCIEC MA GRYPE...;/ oby mi małej nie zaraził.... a ja gotuje rosołek.... zaraz jeszcze spagetti i pranko wywiesze już poprasowałam... moja na balkonie lulka... szogunica spała z rana o 9 w wózku i cichaczem zrabała kupsko do pieluchy i lezy cicho nja zagladam a ona lezy rozwalona odkryta z bananem na twarzy i grucha do zabawki a ja o ty cholero co tak smierdzi a tam kupsko po pachy chyba ciepło w dupsko jej było.... dlatego cichoo siedziała... 😁

Aga a dlaczego Maji krew pobierałaś?
ja mam nadzieję,ze wkoncu los się odwróci,bo jestem już bez sił 😞 a od kilku dni jadę a silnych lekach przeciwbólowych,dzisiaj wziałam już 3 ketonale i zaldiar a boli tylko trochę mniej

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
U mnie noc ładna 🙂
ja już czuje się prawie dobrze 🙂 Moja warjuje we wózku, ale może zaraz przyśnie bo ma maślane oczka. Moja też nadal ślini się, gryzie co pod rękę podejdzie, pięści obydwie na raz próbuje włożyć do buzi, ale raczej do ząbków jeszcze daleko 🙂
A wczoraj zasnęła wtulając się w moją rękę 🙂 Trzymała ją twardo i jak chciałam zabrać to się budziła 🙂
Iwonka jak można zapomnieć kupić farbę ?? Przecież to nie igła haha Jak to faceci- narcyzy nie daj Boże zwrócić im uwagę, że coś źle zrobili bo jeszcze to oni się obrażają mimo tego, że zawinili !! 🙃

• Mamusia
Hahahaha farba to nie igła Kasia jakie porównanie 😁
My juz po spacerze 😉, Ola od 11:00 śpi na dworzu i potem na balkon ja wystawiliśmy 🙂
Ooooo własnie się odzywa hahahaha - tatuś poleciał ją wziąść .
Na 15 do dermatologa - ciekawe co nam powie ???

• Mamusia
My po lekarzach, szybko zalatwilismy, bioderka ok, z glow 🙂 potem mamy tylko przyjsc na konsultacje jak zacznie raczkowac. Bylismy tez u okulisty, wszystko dobrze (jako, ze mamy pakiet w prywatnej przychodni, to wykorzystuje lekarzy jak moge 🙂. Teraz Pawelek spi na balkonie, na korytarzu syf straszny, tynk, kurz i pyl 😞 kolka cale brudne, podloga do mycia 😞 Acha, Pawelek tez wklada sobie do buzi obie piastki, az sie dlawi czasami, 😉 ale to raczej nie zabki. Iwonka - mialam Ci napisac, ze sliczny awatar! Gosia - jak to grabi pod balkonem?? to macie ogrodek czy tak na ochotnika sprzata przestrzen publiczna 😜?

• Mamusia
Wróciłam, dupa z malowania, Przemek mówi że dopiero w piątek ma wolne, a właśnie dzwonili że nam stół i krzesła do salonu w czwartek przywiozą, a chciałam do Kajtka pokoju przenieść ławę i fotele, będzie miał później gdzie malować, a tu dupa, znowu wszystko na kupie będzie i burdel wszędzie 😞 Przepraszał potem i powiedział, że karnisze potem zamontuje, zobaczymy czy to zrobi, teraz śpi, a Kajtek gada na macie, ale ja się zaraz ubieram i na spacer idziemy bo ciepełko 🙂
Mini, Kajtek bierze Ferrum, wit c, kwas foliowy i furagin, tego ostatniego nie znosi, ale to na e nereczki 😞 Przemek chociaż wyniki krwi Kajtka przywiózł, troszkę lepsze, ale i tak będzie brał żelazo do pójścia do szpitala co najmniej.
Gosia, małpy są człekokształtne ale tylko szympansy są podobno mądre, a ty jaka rasa jesteś?
Może pawian, a raczej pawianka 😁 z gołą czerwoną dupą? hahaha 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
aga2010 napisał(a):
My po lekarzach, szybko zalatwilismy, bioderka ok, z glow 🙂 potem mamy tylko przyjsc na konsultacje jak zacznie raczkowac. Bylismy tez u okulisty, wszystko dobrze (jako, ze mamy pakiet w prywatnej przychodni, to wykorzystuje lekarzy jak moge 🙂. Teraz Pawelek spi na balkonie, na korytarzu syf straszny, tynk, kurz i pyl 😞 kolka cale brudne, podloga do mycia 😞 Acha, Pawelek tez wklada sobie do buzi obie piastki, az sie dlawi czasami, 😉 ale to raczej nie zabki. Iwonka - mialam Ci napisac, ze sliczny awatar! Gosia - jak to grabi pod balkonem?? to macie ogrodek czy tak na ochotnika sprzata przestrzen publiczna 😜?

Dzieki, wy też ślicznie razem wyglągacie 🙂

• Mamusia
Ha ha ha Iwonka udało Ci się !! Gocha Pawianica !!! 😁 😁 😁 Nawet pasuje 😁
Moja buja się w bujaczce 🙂
U mnie piękna pogoda i co z tego jak wyjść nie mogę 😞 Żal mi tylko Alusi bo przeze mnie Ona pokrzywdzona jest 😞
A dzisiaj jeszcze przywiozą nam psiaka Tonusia na 4-5 dni. Wzieliśmy go bo Maniek od jutra ma wolne to będzie się Tonym zajmował 🙂

• Mamusia
Hahahahaha pawianica 😜 😜 😜 Wszystkie małpy sa mądre 😠 A nie to co wy rzezne zwierzaki i owady - mrówki !!!!!!!! A dupy nie mam czerwonej i gołej 😜 😜 😜Hahahaahah
A Tomek grabił pod balkonem, bo poprzedni mieszkancy nie wyprowadzali psa na dwór rtylko sral im na balkon i wszystkie gówna za balkon wywalali 😠 i te gowna trzeba bylo sprzatnąc bo śmierdzi a my mamy parter 🥴
No ta ja spadam ztąd bo jesteście niemiłedla Czity 😞 😞 ☺️

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kasiulek85 napisał(a):
witam mamusie 🙂
może któreś z was wie co się dzieje z Agą(Kropeczek) dawno się nie pokazywała u nas lipcóweczek 2009

do nas Aga też nie zagląda,jak pisałam z nią na gg to mówiła że ma dużo zajęć przy Ewce i Adusi 🙂

dzięki 🙂
śliczne masz córki 🙂

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kasiulek85 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
kasiulek85 napisał(a):
witam mamusie 🙂
może któreś z was wie co się dzieje z Agą(Kropeczek) dawno się nie pokazywała u nas lipcóweczek 2009

do nas Aga też nie zagląda,jak pisałam z nią na gg to mówiła że ma dużo zajęć przy Ewce i Adusi 🙂

dzięki 🙂
śliczne masz córki 🙂

Dziękuje 🙂 widze że ty też masz dwójeczke i to dwóch synków 🙂

tak się zlożyło, chodź przy drugim liczyłam na córkę 🙂

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kasiulek85 napisał(a):
chciałoby się mieć parkę ale jak już są chłopaki to i tak jest fajnie, będą się razem bawić 🙂

Tak jak moja Oliwka zakochana w siostrzyczce 🙂 ledwo ktoś obcy zajrzy do wózka to woła "to moja Maja" 🙂

u twoich dziewczynek jest większa różnica wiekowa i pewnie przez to jest rozumniejsza bo między moimi jest 1,5 roku i starszy jest zazdrosny o małego

• Mamusia
Kasiulek85 ślicznych synków masz 🙂

Agaaaaaaaaaa no co Ty!! To chyba każda matka jest zła!! Tego nie da się uniknąć! 😘 😘 Ty też na pewno przewróciłaś się tysiąc razy i na pewno nie uważasz, że przez to Twoja mama była złą matką. To jest niemożliwe, żeby dziecko nie uderzyło się główką, nie przewróciło się, nie spadło z drabinki itd. W ten sposób poniekąd poznaje świat, a pewnych rzeczy nie da się uniknąć. musiałabyś mieć oczy dookoła głowy i trzymać Oliwkę za rękę, żeby sobie przypadkiem nic nie zrobiła.
Jesteś świetną matką i masz mądrą i cudowną córeczkę!! także proszę, stara Krowo, wracaj do nas 🙂 I uśmiech proszę 😁

I tym oto sposobem wymusiłaś na mnie, żebym w końcu napisała coś mądrego i o.... masz 😉

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Tylko że ona za często się przewraca i uderza,ja już nie mam siły na to,wkońcu ktoś powie że celowo jej coś robimy 😞 cholera a jak by w nosek się uderzyła?? 😞
ja pierdziele,a co z tym ząbkiem,jak będzie jadła kolacje i będzie leciało?? 😞
dentystka jutro dopiero 😞

A może zimny okład jej zrób, albo taki żelowy??