Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
My wrocilismy z rehabilitacji, bo Pawelek ma asymetrie - chyba Wam pisalam ; byl bardzo grzeczny, mamy robic cwiczenia. A rano mialam znow ten kurs masazu Shantala, bardzo fajny, ale troche juz jestem zmeczona, znow kolka od wozka do mycia i podloga, bo na korytarzy syf... a Pawelek odsypia na balkonie 🙂. Ada - aa, wlasnie myslalam, ze to nie moze byc male lozeczko 😉 Ja tez mam prasowanie, ale ostatnio to tak z grubsza prasuje, bo tez nie lubie 🙂 ide jesc obiadek

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzis pustki na formu bo pogoda taka śliczna 🙂 ja biore sie za mycie mojej nowej szafy w sypialni 😁 nareszcie Pawel mial czas żeby ją dokończyć wiec dzis mycie i pewnie od jutra układanie rzeczy !!! 🙃 no a wieczorem musze usiasc i jeszcze dwa pity znajomym rozliczyc no i chyba do promotora czas by sie bylo odezwac i zaczac pisac prace 🤢 no ale im szybciej tym lepiej ...
Śliczne te nasze maluszki normalnie rosna w oczach...
ok uciekam bo Paweł wraca 😁

• Mamusia
Melduję się 🙂 Zrobiłyśmy sobie z Alą 3 godzinną drzemkę 🙂 Z chorobą już lepiej kaszel i katar malutki i ładnie wszystko schodzi. Ale za to mam dzisiaj straszny ból nerki 😞 Moja Pyzucha buja się w huśtawce 🙂 Ja muszę znów wziąć procha przeciwbólowego żeby obiadek w ogóle jakiś zrobić 😮 🙃 Mąż na spacerze z psiakiem i poszedł po piwo bo ma wolne to niech się napije piwka 🙂

• Mamusia
Nooooo ja też Olę chrzczę w święta 🤪 🤪 🤪 Jeden wydatek i dwa święta : chrzciny i święta, Dostanę też bony z pracy i dlatego zdecydowaliśmy się na święta 🙂
Jutro pojedziemy do księdza zapłacić i musimy rozejrzeć się za ubrankiem dla Oli.
Moja mała dziewczynka drzemie po kąpieli , a duża dziewczynka się moczy w wannie 🤪, a ja oglądam fakty. Tarzana nie ma 😞 jeszcze w pracy 😞
O matko od poniedziałku zostajemy same bo Tomek na szkolenie jedzie 😞i tylko w weekendy będzie w domu , i tak cały miesiąc 😠 😠

nadrobiłam zaznaczam ....
ja z moja ciórunią byłam cały dzien na dworze wiec nie było nas jutro sie odezwe bardziej bo o... teraz lece do męża zaraz kompiel malutkiej i karmienie 🙂 cmoki kochaniutkie!!!

Aga ty pałko!!! jesteś zajebistą matką a Oliwia to szalone dziecko i nawet jakby sciany były obite w gombki by cos wymysliła jak moja mała... i jak ja 😁 ja wieczne cos mialam też obite ... wiec łepetynka do góry i przestan wygadywac głupoty...

• Mamusia
Jestem, a zaraz idę się przejść na spacer, bo jakoś nie wiem, czy to przesilenie wiosenne czy co, ale mam jakiegoś doła 😞 zmęczona jestem chyba i tak sobie myślę, jak Wy z dwójką dzieci dajecie radę? a jakby Pawełek był nie takim aniołkiem jak jest...ehh, Mąż też jakiś "zdechły" i przeziębiony, więc niemrawy wieczór...a jutro idziemy na szczepienia jeszcze...jakbym nie zajrzala to spokojnej nocy

• Mamusia
Oj Ada Ty jak zawsze pierwsza hehe 😁 no ale jestem druga 😜 ide sobie sparzyc kawe i czekam kiedy sie mały obudzi bo śpi z mega kupą hehe a mi żal było go budzić bo tak zasnął ale pewnie jeszcze chwilka i wstanie i wtedy zaczne w szafie układać 🙃 fotki tez Wam wrzuce 😁

Sylwia,bo ja o 5 wstaje,potem-kaszka,mleczko,kawka,robię łóżka,śniadanie,ubieram małych,myję naczynia z wieczora i butelki,sprzątam pokój duży i potem jak mali najedzeni to siadam i piję kawę(przeważnie z 2 razy ją podgrzeam w mikrofali) a dopiero potem się myję i ubieram,przeważnie jak Oskar na drzemce,no chyba,że gdzieś wychodzę to jest inaczej.
muszę uśpić małą marudę i pranie powiesić

a Sebuś wc

• Mamusia
Hej, to ja trzecia 🙂 Pawelek sie obudzil o 6.20, wiec jest dobrze, ze nie 5 😁 u nas pochmurno i podobno ma padac...my dzis na szczepienia idziemy; Ada - tak sobie mysle, ze czym wiecej dzieci, tym musi byc lepsza organizacja pracy/czasu, prawda? milego dnia

ja czwarta 😁

moja mała wariuje w najlepsze dzisiaj noc jak z niemowlakiem co 2h pobudka kuźwa mać....;/ a o 6 juz pobudka na dobre...
ja dzisiaj na spacer nie ide bo pochmurno jak niewiem a w pogodzie mówili że ma padć jak diabli;/
wiec zmienie posciel odkurze podłogi pomyje ...
a mój wariatuncio szaleje jak wspomniałam jeszcze musze wyrwac sie po marcheweczkę dla misi mojej... albo ama jej ugotuje i zmiksuje w sumie na to samo bedzie co???:P

Aga dokładnie jak mówisz,trzeba sobie wszystko zorganizować,tymbardziej jak jest się samemu,ale taktonejest najgorzej,jak wstaje to automatycznie wszystko robię 😉
U nas za to słoneczko,cieplutko będzie,super pogoda i chyba wybiorę się pierwszy raz w tym roku do zoo,akurat dziś czwartek to może już zaczęli kózki karmić 🙂,Oskar je uwielbia...tylko trochę się obawiam tego latania-Oskar na nogach(a nie usiedzi w miejscu) a Sebuś w wózku:dry..ale damy radę 😁
Oskar mi MAŁEGO OBUDZIŁ 😠 😠

Ada to tak jak mój własnie skonczyłam sprzatac nasza rezydencję 2pokojowa 😁 😁 😁 i bedzie czysto dopuki nie wróci z pracy i nie zacznie tam przebywac... nawet posciel przebrałam... jeszcze popiore skarpety i zmyje podłogi ale teraz gotuje marchewke dla mojej... 🤪 zobaczymy czy jej zasmakuje 🙂