Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Śliczne dziewczynki od razu widać, że szczęśliwe 😘 Mini czas to pieniądz przecież sama wiesz jak dziś trudno o dobrego klienta 😁

Nooooooooo nawet mleko rozrzedzają w kartonikach a co dopiero diler ma powiedzieć 😁

no właśnie 🙃

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mleduję się 🙂 Gośka Twoja Księżniczka z łyżeczki nie potrafi jeść , za to moja - robi to doskonale a z butli w ogóle 😁 W sumie bardzo mnie to martwi bo wszystkie dzieci potrafią tylko nie ona 🤢 Kasia współczuję koleżance i chyba nic nie ukoi jej bólu- i dobrze to Mini określiła, że przechodzi teraz emocjonalne piekło , ja sobie nie wyobrażam...Dzisiaj na forum Kalisza koleżanka mi pisała, że jej koleżanka leży w szpitalu bo jej malutkie dziecko jest owinięte pępowiną i ledwo serduszko bije a jest w 8 tygodniu- to potworne jak los musi doświadczać niektóre kobiety, to niesprawiedliwe 😠 😞 Mini- Maja jest prześliczna a uśmiechem zaraża 🤪 No i te wałeczki ma słodziutkie hihi 😜 Gośka, mojej Gabi też zaczęła ciemieniucha wychodzić 🤔 NIe wiem jak t cholerstwo zlikwidować 😠 P.S. Dobrze jest mieć dilera wśród znajomych bo dopalacze ostatnio na czasie hehe
No a poza tym moje dziecko śpi od 19:30 🙂 I zasypia wieczorem przy cycku z reguły 😉

• Mamusia
A mnie martwi to ze ona nie potrafi łyzeczka 😞 No zeby desery dawac butelka ???? Szaleństwo hahahaha.
Dobrze miec znajomka od dopalaczy bo i teraz to chyba juz nie ma legalnie ich w sprzedaży 😉
A Majuchna wie gdzie jest najlepiej Hahahaha W prywatnej mleczarni miło sie zasypia 🤪

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
A mnie martwi to ze ona nie potrafi łyzeczka 😞 No zeby desery dawac butelka ???? Szaleństwo hahahaha.
Dobrze miec znajomka od dopalaczy bo i teraz to chyba juz nie ma legalnie ich w sprzedaży 😉
A Majuchna wie gdzie jest najlepiej Hahahaha W prywatnej mleczarni miło sie zasypia 🤪

Gosia przyjdzie czas to się nauczy wszystko w swoim czasie 🙂

• Mamusia
Mini tak to już jest z facetami, mój też się oglada za laseczkami i napewno nie raz sie slini , ale jest ze mna 😉 Mnie to nie przezskadza, ja też się obejrze za facetem. A wiesz jak to jest w sklepie , bywa że klient zaprzasza mnie na kawe , lub nalega aby się umówić 😜 Ale ja myślę że twój bedzie wściekły i zielony z zazdrościsz gdy Ty wyciągniesz cyca na ławeczce hahaha.
Kafinka wiem że przyjdzie czas jak Olek będzie jadła łyżeczką 😉

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
A na marginesie ksiądz nam przed Ślubem powiedział, że jak po weselu się nie spełni obowiązku małżeńskiego to Małżeństwo jest nieważne 🤪 😜 😜 😜 A może mu jednak dam dzisiaj haha, dopalacz by się przydał 😁 😁 😁

Daj mu zobaczysz, jaki będzie jutro w skowronkach 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Byłam i nic nie widział po niedzieli idę do chirurga boje się jak cholera trochę się domyślam, co mi jest 🥴a szwy mam powiedział, że jeszcze długo mogą się rozpuszczać 🤢

a co podejrzewasz??

szczelinę odbytu objawy książkowe

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Byłam i nic nie widział po niedzieli idę do chirurga boje się jak cholera trochę się domyślam, co mi jest 🥴a szwy mam powiedział, że jeszcze długo mogą się rozpuszczać 🤢

a co podejrzewasz??

szczelinę odbytu objawy książkowe

podejrzewam tylko że to coś nie zaciekawego....
masz racje idź do lekarza i sprawdź to

No nie jest, ale najgorsze jest to, że to się bardzo długo leczy i nie ma się 100%pewności, że to nie wróci 🥴

• Mamusia
Laseczki nie nadrabiam Was bo padam na twarz. Już jestem spakowana 🙂 Jedzonko uszykowane dla Mania i mieszkanie wysprzątane. Tylko głowę umyje i się wykąpie i lulu bo o 4 pobutka. Wiecie co się jeszcze dowiedziała, że Justyna musi z Alankiem w brzuszku czekać do piątku !!!! Wtedy dopiero poród wywołają 😞 Bo teraz bierze jakieś tabletki bo jeszcze Jej organizm nie był przygotowany do porodu i te tabletki mają Ją przygotować 😞 Ach... serce się kraja 😞
Ja właśnie zasypiam Alusie we wózku bujając nogą haha
Krasula no Twoja Maja to czysta Alusia hahaha oczka troszkę inne mają ale wałeczki te same !!! Kochane tłuścioszki 😁
Obiecuję, że zajrzę chociaż z raz jak będę u teściowej to się wbiję na kompa dać znak życia 🙂
Buuuuuuuziaki 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Kasiu pamiętaj nie rozmawiaj z obcymi 🙃 a tak serio to życzę szczęśliwej podróży 🙂 😘 😘 😘

Dziękuję !!! 😘 😘
Dobra lecę teraz serio bo Alusia śpi i muszę wykąpać kokoszkę 😁 😁 Ale seksu nie będzie bo mam @ 🤔 No cóż !!! 😜
Buuuuuuuuuuuuuuuuuziaki będę tęsknić baaaaaaaaaardzo !!!! 😘 😘 😘 🙃 🤪