Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jestem i ja 😁
Ha ha ha Łukasz pływa na sucha, ale ja tez myślę, że to nowa odmiana sportu hihi
Gabi na pewno bez problemu przestawi się zupełnie na butlę 😉
Maja i Łukaszek ślicznie wyszli na zdjęciach 😁
MY byliśmy nad morzem Irlandzkim a morza nie było !!!!!!!!! 🤪 🤪 🙃 😮 Bo był odpływ i to tak potężny, że tylko przez rolnetkę widać było wodę ha ha ha 😁 Ale było miło- spacer na molo, kawa w restauracji z widokiem na plaże także i tak nie żałujemy, że pojechaliśmy 🙂
I wiecie co jadłam ??????????? WATĘ CUKROWĄ !!! Boziu ostatni raz jadłam jak byłam małym dzieckiem 🙃 🤪
Wstawię jakieś fotki, ale jak nagnam Mariusza, żeby zgrał na kompa z telefonu 🙂
A no i w końcu kupiliśmy nowy aparat 😁
A Kura Ty to taka chudzina, że szok !! Więcej dziob tego ziarna na podwórku 😁 😁 🤪

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Trzeba było iść szukać morza i ... by Was przypływ zastał hahahha 😁
Dawaj fotki... na pewno jest tam pięknie i aż mnie żal za dupę ściśnie, że tam nie było 😉 hahaha
Ej, o co Wam chodzi z tym, że ja chuda jestem?? Chuda to jest Mini, ja jestem normalna + obtłuszczone plecy (zapomniałyście o nich haha) i sadło 😞 😞

• Mamusia
Obtłuszczone plecy to mam ja i zero tali 😠 😞. No na fotach to jestes szczupła , no chyba że podajesz obróbce fotki i retuszujesz sadło 😁 😁 😁 😁 😁
Oj i mnie żal dupę ściska że morza nie zobaczę, A Ty Kuro blisko masz morze. Ja to ze 400 km muszę pokonać.
Idę z Gina na dwór.

• Mamusia
Spadaj Czita, do mnie należą obtłuszczone plecy !! 🙃 🙃
Kasiaaaaaaaaa to dopiero wygląda!! Czyżby to był kombinezon?? 🙂 Te kolczyki są boskie, ja zawsze nosiłam duże kolczyki, teraz to tylko na spacer mogę sobie pozwolić, a mały mi wkręty też wyrywa 😜
Alusia w czapce Hello Kitty 😁 hihih oczywiście też chcę taką 😁

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Moja Hello Kitty 😁
[URL=http://img853.imageshack.us/i/photo0021001.jpg/][IMG]http://img853.imageshack.us/img853/1488/photo0021001.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Pigi, Ty nawet w delikatnym makijaży wyglądasz świetnie!! 🤪 🤪 😘 😘
Pozazdrościć. ja mam taką "urodę", że muszę mocno podkreślić oko, bo inaczej jestem niewyraźna jak z reklamy Rutinoscorbinu 😉

• Mamusia
Foka powiedziała co wiedziała, a i tak było to gówno prawda 😁
A ja pochwalę się Wam moimi rzęsami, żebyście mi zazdrościły buhahahahahha 😁
Milki jeszcze nie ma o tej porze?? 😜 Pewnie zaraz z łąki przyjdzie, co?? 😉
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/52/zzabowa014.jpg/][IMG]http://img52.imageshack.us/img52/8651/zzabowa014.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Dobra jestem na chwile ale nie rozpiuje sie bo przed chwila tyle nabazgralam i cos wcisnelam i skasowalam wiadomosc!!! 😠 krotko tesciu w szpitalu bo goraczka wrocila szybciej niz sie skonczyla, ale niby juz ja opanowiali. Zdjecia boskie!!! A wy głupie pipy wcale grube nie jestescie!!! Lece ogarnac jeszcze troche co mi sie uda, od jutra pewnie troche w garach posiedze bo Pawel ma imieniny i teoretycznie nic nie robimy i nie zapraszamy nikogo, ale wiem że 10 osob i tak przjdzie wiec przygotowujemy grilla i jutro musze cos upiec juz. Buziaki i do jutra

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
Dobra jestem na chwile ale nie rozpiuje sie bo przed chwila tyle nabazgralam i cos wcisnelam i skasowalam wiadomosc!!! 😠 krotko tesciu w szpitalu bo goraczka wrocila szybciej niz sie skonczyla, ale niby juz ja opanowiali. Zdjecia boskie!!! A wy głupie pipy wcale grube nie jestescie!!! Lece ogarnac jeszcze troche co mi sie uda, od jutra pewnie troche w garach posiedze bo Pawel ma imieniny i teoretycznie nic nie robimy i nie zapraszamy nikogo, ale wiem że 10 osob i tak przjdzie wiec przygotowujemy grilla i jutro musze cos upiec juz. Buziaki i do jutra

Włąsnie miałam napisać jak z teściem? Co za konowały 😞 pewnie nie wiedzą nawet co się dzieje 😠 😠

naylaaa napisał(a):
Alexis123 napisał(a):
Kura ale masz gały 😮 😁

Mogły by być ciut mniejsze 😉 no ale nic z tym nie zrobię 😉

Foka jak tam drugi ząbek u Ali?? 😁 jak go znosi? i gdzie Ty w końcu mieszkasz, bo się zakręciłam??
ps. zaraz Owca przylezie 🙃 🙃

zabek nr2 jest i już go dobrze widac przebil sie teraz jak mnie dziabnie to aż boli 😁

naylaaa napisał(a):
A jak myślicie, to możliwe że jak ząbek się przebije i widać go do połowy, to może Łukaszkowi jeszcze dokuczać i boleć?? Bo już się bałam, że numer 3 idzie, a może to numer 2 go jeszcze męczy 🤢 🤢

niewiem wiesz wydaje mi sie ze przebice najgorsze...

• Mamusia
Nie napisałaś gdzie w końcu mieszkacie, bo już zgłupiałam 😁
Odpisz mi moja droga, a ja lecę się kąpać i spać 🙂
Jutro mój mąż jedzie do Danii 😜 Za niedługo całą Europę zwiedzi 😜 Trochę mi żal dupę ściska, bo ja tam pracowałam i sama chciałabym tam pojechać, bo bardzo się tam dobrze czułam. Chyba muszę małemu paszport wyrobić, bo może w końcu zamieszkamy za granicą i lepiej zawsze mieć, nawet żeby skoczyć do Niemiec na zakupy (po cukier hhahahaha).

DOBRANOC ZOO 😁 Gdzie Wy się podziewacie do cholery??